0 oy
369 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlad ıkı aydır dogum yapmısım 40 cıkınca annemlere geldım böbregımde stent var ve enfeksıyonum var yanma baya var hani o yuzden ılıskıye daha gırmedım stentı cıkartıracam salı gunu ıste enfeksıyon yanmam falan gecerse mecbur ılıskıye gırecem enfeksıyonum varken zararlı ve stent var daha cok agrır dıye korktum daha ılıskıye gırmedık yanı anlayacagınız hamıle kaldıgımdan berı ilişki yok korkuyorum cok agrır dıyorlar sezeryan yapanlarda oyle dıyo hata ılk geceden bıle daha kotuymus benım zaten zordu hep korku var eşimde cok anlayıslı bırı Allah razı olsun ama ben korkuyorum ya onunda hıc hevesı yok yapmaya ya ne yapmam lazım agrısız gecsın dıye hanı jel falan doktor verır mı doktorumla da gorusup oyle yapacam cunku korunmam da lazım ne önerırse dıye ınanın artık nefret eder oldum bırseylerın oraya dokunmasından stentı cıkaracak doktorum ama korkıyorum bır kac sanıyelık bır sey ama sonucda ıdrar yolundan bobrege takılmıs bır tel ve uzun bır sey ya

10 Cevaplar

0 oy
(107 puan) tarafından
1 ay daha bekle cnm iyice iyleş
tarafından
Öyle yapım dımı agrılarımı unuturum cunku yanmam cok stent cıkarınca da yanacak bır hafta falan o enfeksıyon varken ılıskı cok kotu olur daha cok agrır
(107 puan) tarafından
Tabiki cnm eşinde anlayişliymiş zaten
-Reklam-
0 oy
(4,897 puan) tarafından
Allah şifa versin gönlünü ferah tut güzel düşün. Adam 1 yıldır duruyo ve hiç oralı olmuyor enteresan :)
tarafından
Oluyor aslında da hanı onu dırek yapmıyo afedersın baska sekılde halledıyoruz:))yoksa ıcı gıdıyor dort gozlede beklıyo agrılarımı cok gordu o gunlerce hastanelerde surdunduk kırk cıkmasını beklıyordu sonra yanmam oldu baya kendı dedı hastasın ben zorlamam dedı tabı fazla da uzatmamak lazım;))
0 oy
(2,923 puan) tarafından

Kuzu ilk önce kendini bu kadsr korkutma bende sezeryan doğum yaptım herkesin bir olmaz.

Birlikte olacağınız zaman on şeysi biraz uzun tutmaya çalışın üstü kapalı anlatmaya çalışıyorum :ermm:

tarafından
Yok anladım da ılk gecem cok cok kotuydu benım ondan sonra 2 ay hıc bır şey yapamamıstım ben esımle arkadas gıbı aynı yatakta 2 ay yattık sonra ben unttum o geceyı yıne ıltıhap falan vardı doktor hap krem vermıstı onlarla gectı yaptım sımdıdd herkes dıyo ya ılk gece gıbı o korku var yoksa agrısına razıyım esımde Allah razı olsun hastalıgımın farkında yanı anlayıslı
0 oy
(2,091 puan) tarafından
Canimmm ben ***** gibi  2 sene bekleedim korkumdan  acicak diye birde  şu sebepten dolayıda eşim korunmak istemiordu bende istemiordu nese  yani kısacası hiç korkukcak  gibi değil beni de arkadaşlarım korkutmustu
(2,091 puan) tarafından
Aynem canimm  öyle  yaaa zten olucak sey  dedi  kendinj hazır hissettiğinde olur dedi banna  olduda ztaen  bizim tek sknti korunma  yok
tarafından
Sen baya korkmussun ya ben ılk geceden sonra ıkı ay yapmadım daha yenı evlıydım de ama aynı seylerı yaşamak ıstemıyorum beklettıkce strese gırıyorum
(2,091 puan) tarafından
Yaaa ister isteemz oluo  ama yapicak birşey yok yanii hep öyle olmaz ko soncuta  en sonunda eşime olsun artik dedim
tarafından
Bende oyle yapacam vala
(2,091 puan) tarafından
Aynem canım korkukcak hiç brisey yokmus boşuna beklemsim:)))))
0 oy
(80 puan) tarafından
Bn ilk gebeligimde 40 cik8nca girmistik iliskiye bi sorun olmadi suan ikinciye hamileyim 29 hafta
tarafından
Yaa kımınde hıc bır sey olmuyor darısı benım basıma ınsallah tabı hamıle kalmaktan ds korkuyorum sezeryan oldugu ıcın en azından 1 sene gecsın vucudum mahvoldu benım
0 oy
(25,193 puan) tarafından
Kim diyo onu yaaa ööfff bıktım bu ağzı boş laf yapan insanlardan. Kimseyi takma kafana sağlık bu sonuçta biraz daha bekleyin 
tarafından
Beklemek sorun degılde hanı cok agrı olacak mı acaba dıye korkuyorum o enfeksıyondan dolayı catı muayenesınde cıglık attım esım annem korkudan odsya geldıler cunku stentım cok zorladı benı hep acıyordu ılıskıde de aynı sey yasanacak korkısu var
(25,193 puan) tarafından
Kız sen cocuk dogurdun o kadar onu düşün :)
tarafından
Kız oramdan cıkmadıgı ıcın bılmıyorum kı sezeryan cok rahattı:)ınan aylardır ıdrar yaparken yanmam vardı ama stentım cıkarsa yanmam gectıgınde ılıskıde acısada dayanırım bu yanma bana ılıskıden daha daha zor ya
(25,193 puan) tarafından
Hahaha kız baştan desene bende ordan cıktı sanıyom :D
tarafından
Anamm bu korkuyla ordan cıksaydı zaten bosanma aşamasında olurdum yapmayacam o ısı dıye:))bebegım ırıydı bobrekte stentde vardı doktorum cok zorlar dedı 39 da sezeryan oldum ıkı uc doktor degıstım aynı seylerı soyledı stentı bıle sezsryan da almadılar bebek cok baskı yapmıs ırı dıye toparlanması lazımmıs ıste oyle bekledık
0 oy
tarafından

Niye mecbur olasın ki kaçıyor mu sanki eşin acı çektiğini görüyor heralde biraz müsade eder sanırım:P

tarafından
Ya hanı  mecbur derken onada gunah anlamında yoksa Allah razı olsun bır sey demez oyle dort gozle bekledı ama ıste ne yapalım:))
tarafından
Hahaha :)) biraz daha beklesin yapacak bişey yok kasma ilkinde biraz ağrı olur çok zorlama kendini kasma canikom ağrı olacağını dusunurse daha kötü olur
tarafından
Evet o yuzden cok zorlanıyorum ya bır de cocukda var şansıma gecelerı uyuyor hıc uyanmaz keske uyansa:))
0 oy
(406 puan) tarafından
Sezeryan dan dolayı soruyorsan eğer hiç bi sıkıntı olmuyo canım acımıyor yani ama diğer türlü stend ve yanmadan dolayı diyorsan stendi bilmemde yanmadan dolayı çok zor oluyor enfeksiyon varmı
tarafından
Sezeryandan dolayı degıl malesef anladıgın sekılde korkuyorum cok kotu agrıyormus ılk gece gıbıymıs enfeksıyonum baya var stenten dolayı var stent cıkınca yanmam gecerse yaparım artık:(
(406 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım enfeksiyon çok rahatsız ediyo evet ilk gece gibi değilde bununki daha bi farklı ağrıyor nasıl anlatayım ki zor yani ama sitendin çıkmasını niye bekliyorsun ki ilaç al kullan enfeksiyon fitilleri var ilişkiye girmeden bile her tuvalete gittiğinde ceza gibi zaten bekleme bence
tarafından
Canım stenten sonra enfeksıyon bır hafta devam edecek ve ılacları kullandım aylardır da kullanıyorum ama stentten dolayı tekrarlıyor faydası olmuyor kanlı ıdrar yapıyorum afedersin hani stent cıksın kı fıtıl şu bu oyle kullanayım şuan kullansamda anlamı kalmıyor ve stentım 8 aydır takılı o yuzden enfeksıyona cevırdı
0 oy
(10,850 puan) tarafından
Abartmışlar canım srn Sezeryan olduğun için hiç ağrı olmaz ama oncf bı stent çıkarsınlar ondan sonra rahatlarsın ama eşine şöyle bütün ağırlığını sana yuklemesin (ayy ve utandım )sjsjsjsjsjssjsjsjsk
tarafından
Yok ya utanılacak bır sey yok yardım ıstemısım sonucta:))vala sezeryan olan bırı öldum dıyo cok kotuydu dıyo
(10,850 puan) tarafından
Senin yazdigina değil kendi yazdıklarıma utandım dedim. valla ben 2 tane normal doğum yaptım ilk ilskide çok acı çekmiştim ama 3.yu Sezeryan oldum hiç ağrı yaşamadım
tarafından
Anladım kız hanı yazdıgına utanma yardım ıstedıgım ıcın oyle acık yazmışsın bır sey olmaz:)ınsallah enfeksıyonu da atlatırsam bende rahatlarım
0 oy
(29,526 puan) tarafından

Neden kendini mecbur hissediyorsun evvela sagligin önemli ve kendini  hazir hissetmen lazim

tarafından
Ya mecbur derken illakı olacak anlamında zaten o agrıyı cekecem sanırım:(

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 185 göst.
14 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zoze49maho67 (1,232 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 198 göst.
12 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zoze49maho67 (1,232 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 837 göst.
15 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde 12345678 (139 puan) tarafından soruldu

412,583 soru

12,421,523 cevap

45,253 kullanıcı

Kategoriler

...