0 oy
493 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Hiç iyi değilim sürekli bulantım var kusuyorum 8 haftalık hamileyim. Bişey yiyemiyorum içemiyorum mahvoldum. Sürekli yatıyorum. Zaman geçmiyor sıkıntıdan ölüyorum sürekli ağlıyorum hergün aynı şeyler çok mutsuzum depresyonamı girdim anlamadım  böyle durum yaşayan var mı 
notu ile kapatıldı: Konu başlığı konuyu özetleyecek şekilde olmalıdır

16 Cevaplar

+1 oy
tarafından
41 haftam kusmakla geçti benim hiç halim yoktu.. 
tarafından
Nasıl geçirdiniz ya o kadar hafta sanki zaman durdu
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Stresin hamilelik yüzündendir bnde çok sinirliydim o haftalarda ama sen mutlu olmaya çalışmalısın kendini meşgul  edecek şeyler yap mutlu olacağın şeyler yap 
tarafından
Yapacak hiç bişey yok ki
tarafından
Komik diziler izlemeye çalış dışarı çık biraz yürü yada uyumayı dene yani illaki şu bikaç haftanın geçmesi lazım :)
+1 oy
(1,330 puan) tarafından
Sabret gecicek bir ay kadar sonra insallahhh geçmiş olsun çoğumuz o yollardan gectik
+1 oy
(25,210 puan) tarafından
Hamilesinya ne depresyonu :)
+1 oy
tarafından
Kız ne güzel içinde minnacık bebiş var ne depresyonu kalk bi kendine gel bebiş mağazaları falan gez hayal kur iyi gelir 
tarafından
Çıkamıyorum valla
tarafından
Hem almak için erken değil mi
tarafından
Alma kuzum gez fikir edin maksat kafan dağılsın bebek eşyalarına bakmak çok iyi geliyor insana
tarafından
Siz kaçıncı ayda almaya başladınız
tarafından
Cinsiyetini öğrenince 25 haftalıkken başladım 30 haftalıkken bitirmiştim alışveriş işini
0 oy
tarafından
Offff benim hamilelik donemim öyleydi hatirladikca çok kötü oluyorm kızım 4 buçuk aylık ,

İnan o gunler aklıma geliyor oturup aglamk istiyorum :(((
tarafından
Zamanda geçmiyor sanki siz nasıl idare ettiniz
0 oy
tarafından
Benim 6. Ayin  sonunda bitmişti kusmam o zamana kadar 6 kilo zayiflamistm   baya kötüydü bas agrisi falan 

Allah sabir versn canm annelik zor 
0 oy
tarafından
Ay ben varya 3 4 ay boyunca hicbirsey yemedim aklımda bir kere çorba içtiğim var ciddiyim bir tabak hep kusardim hep 
0 oy
(1,628 puan) tarafından
Bende öyle oluyodum hamileliğimde ama bı zaman sonra geciyo
0 oy
(22,067 puan) tarafından
Cok normal canim yesil elma ye bulantina midene iyi gelir 
0 oy
tarafından
Ben doğum yapana kadar kusarak geçti ne yesem kustum inşallah senin ki düzelir 
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Benim ilk dört ay uyumakla geçti hep film izliyodum uyanınca biraz bı şey yiyip cikariyodum ama öyle böyle geçti canım iyi olduğum zamanlarda da salona gidiyorum benim için çok büyük değişiklik oluyodu düşün ki kendi evinin odalarini unuttum yatak odasından çıkmıyodum lavabo ihtiyacı dışında :)uyu film izle yat yapabileceğin başka bir şey yok
tarafından
Eşimin babasıyla köy işi var o yüzden çoğu zaman beni annesi gile bırakıyor
(7,791 puan) tarafından
Ya başkası varken zor oluyo canım melek gibi biriyle de olsan istifra edip duruyon falan cekiniyo insan ister istemez inşallah en kısa sürede evine gecer de rahat edersin
0 oy
tarafından

4 aya kadar yasadım 43 kiloya dustum canim ama gecıyor sımdı 60 a yaklaştım :D

(132,226 puan) tarafından
Döndünmu sen
tarafından
Bazen dayanamayacak gibi oluyorum
tarafından
Geldım hal hatır sormaya gıducum sevdam yine :*

Gecıyor canım sabır de ve benim bir de 1 bucuk yasında oglum vardı yatma sansım dahı yoktu kusarken oglum da kapıda beklerdi cok cok aglardım sabır de
0 oy
(1,105 puan) tarafından
Dört ayim aynen böyle geçmişti canım 
0 oy
tarafından
Ben 17 haftaligim hala ayni genelde 12 haftadan sonra gecer diyolar benim gecmedi ilk gunlerdeki kadar kotu degilim ama yine hicbiseye enerjim yok hicbisey yapmak istemiyorum surekli yatmak istiyorum
0 oy
(245 puan) tarafından
Hemen hemen herkes yaşıyor bunu geçecek sabırlı olun ..birşey yiyemediginiz için moraliniz bozuluyor .çokta kafaya takma yani uzun lafın kısası 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 126 göst.
9 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 139 göst.
0 oy
7 cevap 239 göst.
0 oy
7 cevap 270 göst.
30 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Esmaslan (116 puan) tarafından soruldu

409,149 soru