Eşime göre beni çok seviyor deyince sen sevmiyorsun diyo beni seni çok sevdiğimden sana öyle geliyor diyor.Anlatayim siz hak verin kaynanamla anlaşamıyoruz sorun bende değil kaynanamda beni istemiyormuş esim bunu bana demedi ve beni sanki annesi istiyormuş gibi ev üstüne getirdi getirmesine kadın daha ilk hafta bana surekli annene gidersen git gelme dedi esim sustu birşey demedi. Annesi değil benim aileme karşıda savunmaz. Hadi onu geçtim bir supriz yapmaz ben bir doğum gününde ona 3 sürpriz yaptım bir kendi aramizda ,bir ailesiyle, birde abisiyleyken kutladım ve bu değil her özel günü kutladım babalar gününü dahi.Hani bunu suratına vurmak için değil bende isterim hakkim değil mi bir gül bir supriz.Evleneli affedersiz hiç baş başa kalmadik adam ya işte ya arkadaşlariyla sorduğumda işten kafamı dağıtmayayim onuda bana çok görme gülüm der.Hamileydim hiç umrumda olmadı . Hastanedeydim gebelik zehirlenmesinden ölmek üzereyim bir kuzenim aradı beni güldürüp morelimi yüksek tutmak için orda sen benim annemle niye böyle konuşmuyorsun dedi . halbuki hastanede kaldım kalalı bir kere aramadi.Cocuk kuvezde aylarca kaldı çocuğa bir parça almadılar .herşeyi annem yaptı .masrafsız olan bezi şampuan ufak tefegi aldılar.Soyleyince kızdı bana.Cocuk eve geldi çok ağlayan bir bebek değil bebeğim gece 2 kere uyanır mama yer uyur .Adam odasını değişti.Anneme gitsem eve gel ozledim der 1 gün aynı yatakta uyur ertesi gün aynı bence annesi diyor getir.Beni alıp daha gezmeye götürmez.kavga etsek demedigini bırakmaz.ama Allah var bu lazım desem getirir .sizce bu nedir sevgi midir .kocaniza bu halini nasıl anlatırsınız?