0 oy
627 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Annemin yemeği kayınvalidem çok yağlı ve salçalı yapar ben hiç sevmem.....

Canım sıkıldı canlarım sohbet edek azcık

44 Cevaplar

0 oy
tarafından
Herkesin alisik oldugu bi damak tadi var biz genelde agir yemek yapmayiz o yuzden ben annemin yemeklerine alistim kendim de oyle yapiyorum kaynanamin da begendigim yemekleri var ama secenek yapmam gerekirse annemin yemekleri :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
İkisinin de çok seviyorum yemek olsun bana yeter yerimm :))
0 oy
(9,652 puan) tarafından
Kayinvalidem neredeyse hiç yemek yapmaz annemde yapar ama bazı şeyleri iyi bence en iyi benim :D
0 oy
(27 puan) tarafından
Tabiki de annem ❤️
0 oy
(796 puan) tarafından
Anne yemeği gibi varmı ya 
0 oy
(2,446 puan) tarafından

Benim yemeğim :D

0 oy
tarafından
Anacığımın yemeği
0 oy
(1,459 puan) tarafından

Tabiki annem kimse annem gibi yapamıyor eline su dokemwz maşallah tam bi muhacir hanımı ekmek börek yemek herşey elinden gelir:)

0 oy
(3,702 puan) tarafından
Annemin yemeği kayınvalidem hep tuzsuz yapar yemeği ağzıma almadan önce alışkanlık olmuş direk tuz atıyorum 
0 oy
tarafından
Annemin yemegi cunku bunu esime sorsak oda benim annemi soyler. Onun annesi salcayi fazla koyunca her yemegin guzel olcagini saniyor, balcik gibi oluyor Allahin gucune gitmesin. Ayrica ne yapsa etli yapar etsiz hicbir yemegi bilmiyor cok agir yemekleri
0 oy
(51,334 puan) tarafından
benziyor yemekleri ama anneler bulasik suyu koysa etten tatli gelir.

hicbir zaman kendi yemegimi de kayınvalideminkiyle kiyaslamadim kiyaslamam hatta esime derim anne yemegibi ozlemissindir hadi yemege gidelim diye.
0 oy
(25,214 puan) tarafından
Kayınvaldemin yemeği 
tarafından
Hıh sen kaynananı demeseydin şaşardım zaten :) :)
(25,214 puan) tarafından
Napayım gerçekkeri diyom :D
0 oy
tarafından
Aslinda annemizin yemeğine damak tadimiz alıştığı için annemizinkini seçiyoruz eşim de kendi annesininkini beğeniyor çünkü 
0 oy
(1,826 puan) tarafından
Annemin yemekleri harika olur herkes esım dahil cok begenır kayınvalıdem cok aceleci bı kadın her konuda hızlılıgıyla ovunur ama yaptıgnda ne tat isinde de hijyen olmaz 
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Annem hep çalıştığı için öyle düzgün yemek yapmaz pek, genelde basit şeyler, ama kayınvalidem emekli, bir kara lahana sarması sarar ki, öff, ☺️☺️☺️☺️☺️ bak şimdi gece gece canım çekti ha ☺️☺️☺️☺️☺️☺️
0 oy
(582 puan) tarafından
Kendi yemeğim :))
0 oy
(675 puan) tarafından
Annemin yemeği kayinvalidemin yemeklerine alışamadım yemek kültürümüz farkı olduğu için oda çok güzel yapar ama anneminki daha güzel olur 
0 oy
(4,667 puan) tarafından
Tabiki annemin yemeği canim 
0 oy
(9,624 puan) tarafından
Tabiki tartışmasız annemin yemeği ama henüz kaynanamın yemeğini yemek nasip olmadı ☺️ inşallah seneye oda olur 
0 oy
tarafından
Tabiki annemin yemeği kayınvalideminkini çocukları bile beğenmiyor 

İlgili sorular

+1 oy
58 cevap 1,326 göst.
0 oy
8 cevap 697 göst.
0 oy
13 cevap 372 göst.
12 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,400 soru