Eşin iyi olması hayatının iyi olması,1 haftadır çekiyordum gribi annemde kalıyordum hamileyim gribim diye esim işe gidiyor yalnız kalmıyım diye 1 haftadır burdaydim, esim gelip gitti hastaneye götürdü cuma test yaptık bugün pozitif cıktı. Eşim de sabah kahvaltıya gelmişti bugün kuzeninin düğünü vardı cıktı ben bidaha e nabıza baktım pozitif görünce aglama krizi tuttu kendimi aglayarak odaya kitledim kardesime anneme bulaştirmis gibi kendimi mikrop gibi hissettim o an eşimi aradım hemen geldi sarıldı sakinleştirdi saglik bakanlığından geldiler o dakkalar içinde hepimizi karantinaya aldılar bu gece de işe gitcekti gececiydi rapor alcak 14 gün annem kardeşim ben eşim karantinadayiz, kaynanam kaynatam alışveriş yapmışlar kapıdan bırakıp gittiler sağolsunlar şuan karşı bazamda uyuyor desteği öğle güzel morel oluyor ki.. Sürekli psikolojik destek oluyor sürekli güldürüyor sen iyisin diyo bebegimizle ilgili seyler söylüyor morel veriyor danslar ediyor komik komik :) odadan çıkmıyorum kızmama rağmen geliyor sürekli soruyor iyimisin diye sen atlattın gribi diyo çünkü bütün ağrıları acıları 1 haftadır çekiyordum dün iyi oldum bi tek bugun de sonuç çıkınca psikolojik çökük yaşadım bebegime de bisey olcakmı görecekmiyim vs. diye.. Birde bebegimi 1.5 aydır göremedim kontrole gidemedim doktor degistirdim salı günü gitcektim ama nasip olmadı.. Uzun lafın kısası hastalıkla sağlıkta iyi günde kötü günde lafının en güzel anlamını yaşıyorum... Çok dikkat ettim kızlar sakınan göze çöp batar oldu sanırım korkuma yeğenimin düğününe bile gitmedim sehir dışına çıkmadım evden çıkmadım kısacası ama nasip işte olcağı varmış.. Koruyun kendinizi ben ilaç kullanmadm bide daha kötü geçirdim.