Eşimle nasıl tanıştığımi anlatayım
Ne sen sor ne ben soyliyimm cok uzun ve acyp zorlu bi donemdi
Markette
12kelime
Arkadaşım üni okuyodu bizim memlekette nyse bi çocukla çıkıyomuş anlattı fln onunda bi arkadaşı var sarışın uzun boylu sessiz utangaç tam senin kriterlerinde biri tanıştrcam sizi dedi ordulu buraya okula gelmiş dedi ama tam da son senesi ve son günler nyse üni şenliğine gttik orda uzaktan gördüm sonra eşim faceden ekledi slm yazdı tek bnde slm yazdım o gülücüğü yaptnya tmmdr beee dedim diyo saftrik nyse buluştuk konuştuk öyle oldu ama eşim bizim memleketi hiç sevmiuomuş okul bitsin bida buraya gelmicem demiş ama büyük konuşmuş dönüp dolaşıp geldi evlendik o değilde daha biz sevgili değildik sadece tanışmıştık bunun mezuniyetine annesi kardeşi fln geldi bnde gttim onlarla tanıştık ve annesi babasına demişki haberin olsun biz buraya bidakine kız istemeye geliriz gerçekten deöyle oldu hihi
Ortak tanıdık söylemiş beni eşime aslında adam beni de çok tanımıyor babamın arkadaşı babası çok iyidir o adamdan kötü kız olmaz diyip beni tavsiye etmiş haber yolladılar hayır dedim evlenmeyi düşünmüyordum o sıralar aradan 6 ay geçti unutmamış beni birgun adımı soyadımı öğrenip faceden aratmis ve çok beğenmiş öyle yazdı bana ilk cevap vermedim sonra ısrarla yazmaya devam etti sonra yazdığı bir mesaj çok etkiledi beni Trabzon' da ki ı harfi gibiyim varım ama yokmuşum gibi davranıyorsun yazmıştı sonra şeytan dürttü herhalde ne istiyorsun diye cevap verdim öyle başladı bizim hikaye
Görücü usulu aşık olduk bı kızımız var çok şükür iyikide görmüş uz birbirimizi
Facebook ta
En yakın arkadaslarimızın vesilesiyle tanıstık onlar sevgiliydi telde konusuyolardı kesintisiz 3 saat falan yanmda konustu bign arkadasm dedm yeter kapat benle ilgilen yazik oglanin yaninda kim varsa o da skılmıstır askm yaninda kim var cemre boyle boyle diyo dedi esim varmis sonra onlar bizim resimlerimizi falan gostermis etmisler onlar Izmir biz Kayserideyiz bu arada esim cok begenmis derken sevgili olduk 5 yıl cok guzel bir ask yasadik 2 yıllik evliyiz. En güzel sansım şükrüm iyikimdir eşimm Biz evlendik onlar ayrıldı tabii
Beraber çalıştık calstgm yer devroldu oda devralannn persenolydi bizim magazaya geldi şofördu beni gezdrrdi hehehe paspas atardik beraber benim bütün isimi o zman o yapardı hepsi orda kaldi evlendgmden beri beni koltukla aldtyo devamlı onunla ona sarlyo yatyo offf efkarlandim bak yinee
Bizim evde minderin üstünde
Görücü usulü :))
Hastanede çalıştığım yerde tanıştık:-)
Görücü usulü aşk diyenler ➕
1,493,214 soru
24,398,280 cevap
349,919 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın