Kızlar Evleneli 9 ay oldu eşimin Bi erkek arkadası var cocukluktan beri kardeş gibi yetişmişler bu çocuk benim kız kardeşimle sevgili olmuşlar sonradan haberimiz oldu ve annemle ben ayırdık cocuk züppeninönde gideni durumunda hiç iyi deil (tamam herşey durum deil tabiki) cocuk içki falan kullanıyor her neyse ben eşimin bu Cocukla görüşmemesini rahatsız oldugunu defalarca dile getirdim ama eşim her ne kadar tamam dediyse hayla görüşüyorlar bugün eşim annesi gile gitmişti bende 39 haftalık gebeyim uzak oldgndan ben gtmedm onun işleri vardı gitti cocuk da oraya gelmiş beraber cay falan icmşler kaynanam bana dedi eşim demedi hatta snei hiç arıormu dediğimde yok konusmadık dedi dünde o cocuk yüzünden kırıldgmı onun benden değerli mi oldugunu söyledim bana telefonundan sen cocugumun bası sil numarasını dedi bende sildim ama bugün baktgmda numara seklinde 4 5 kere konusmuslar ve cocuk yanına gelms aksam bana Bi boya işi var onu konusmaya gidicem dedi o sıra cocuk aradı acımadı bende saf ***** gibi tamam dedim sonra hani gittiği yerden biraz gec gelecek ya bana işi aldm boya bakmaya gidiyoruz dedi bende tamam dedim ama içimde Bi kuşku neyse eve geldi naptın aldınızmı dedim oda anlaşamadık ya dedi gevti o cocukla beraberdi biliyorum bu cocuk yüzünden hep huzurum kaçıyor ve eşime karşı cok guvensiz ve kırgın hissediyorum kendimi ağlamamak için zor tutuyorum sizce naomam gerekior eşimde sinirli Bi insan karı kız hayatı yok buna adım gibi eminim ama çocukla çok aktof gorusuor o cpcuga karsı tikim olustu kardeşimin peşinden de ayrılmıyor çok üzgünüm kızlar dertleşelim