0 oy
942 göst.
Aile kategorisinde (1,340 puan) tarafından
Günaydın herkese olay şu arkadaşlar eşimle aramız çok iyidir ve severek evlendik 2 yıl çocuğumuz olmadı sonra hamile kaldım ve 3 yıllık evliyiz 3 aylık oğlumuz var çocuk olmadan önce böyle huyu yokto çocuk olduktan sonra değişti dün akşam kavga ettik bi dünya tehtit etti beni ve ailemi öldürmekle ilgili ve 1 ay önce kadar yine yapmıştı bunu aileme anlatmamıştım ama akşam yine tehtit edince annemi aradım babam annem ve dayım akşam gelip oğlumla beni aldı şuan annem bi konuşuruz olmassa ayrıl dio babam direk boşan normal değil o adam dedi nolcak bilmiyorum ama şükür ailem arkamda lütfen bana dua edin 

12 Cevaplar

0 oy
tarafından

Canım bu saatte niye kavga ediyosunuz 

(6,399 puan) tarafından
Kız yazms ya dün akşam kavga ettik diye :D
(1,340 puan) tarafından
Akşam kavga ettik canım hem kavganın saatimi olur :D
tarafından
Ya orayı atlamışım:D ay ne bileyim dedim kahvaltı mı ediyolardi acaba sabah sabah neyin kavgası bu.
Valla bilemedim ki canım eşinin ahlaki nasıl belki sinirle dedi.
(1,340 puan) tarafından
Ewet sinirle dedi ama diyemez kadınım die bni küçük göremez ölümlede tehtit edemez herkes haddini bilmeli
(50,392 puan) tarafından
meryem esimle kavga edicem 12 uygun mudur ☺️☺️☺️☺️❤️♥️
tarafından
İkboş ya adama sinirlendim yorumunu görünce kahkaha attım :D gerçekten bu erkekler kafayı yemiş artık.
(50,392 puan) tarafından
dur simdi kavga olmaz bir saat bekle sende meryem ne zaman uygun görürse ☺️❤️
tarafından
:D kadın heralde sabah sabah postu görünce bunlar ne ara kalktı ne ara kavga etti diye düşünmüş :D kız ben post sahibinin kocasına sinirlendim tehdit etmiş ya.
tarafından
Kızlar uykuluydum üstüme gelmeyin:D
(50,392 puan) tarafından
sibel bencede oyle düşünmüş ☺️meryem kizinin ismimiydi kiz
tarafından
Evet canım kendi ismim fatma :)
(50,392 puan) tarafından
ama nick meryemdi sana  hep meryem diyodum hoş gör ♥️
tarafından
Olsun canım farketmez:) ztn yılbaşında fatma yapcm inş
-Reklam-
0 oy
(6,399 puan) tarafından
Ailen arkandaysa iyice bi sürndr ne konuda tartstnz baktın olmuyo boşan ama iyice düşün
(1,340 puan) tarafından
Kız çok saçma bi konuydu bikaç gündür gergindik araba alma konusundan ve bi anda saçma bi laftan patladı
(6,399 puan) tarafından
Bazıları laf olsun diye tehdit eder göz korkutmak için eger öyleyse ailende kal bi kaç gün boşanacam de konusma bile boşanma kagıdı eline geldigi zaman mahkeme de görüşürüz de gözünü korkut yola gelir inşallah
(1,340 puan) tarafından
Öyle yapcam zaten canım
0 oy
(1,307 puan) tarafından
Sakın kendini ezdirme polise bile gt koruma kararı alın Allah yardımcın olsun kuzum 
(1,340 puan) tarafından
Amin canim da o oldüremez biliyorum ama tehtit etmesi bile hata bunu kendine hak görüyor
(1,307 puan) tarafından
Olsun sen tedbir al Allahım korusun
0 oy
(302 puan) tarafından
biraz daha sabret bak nasıl ilerlicek vs ona göre kararını ver ama önce sakinvesabırlı düşün 
(1,340 puan) tarafından
Çok sakinim kız ben neyin ne olacağını biliyorum zaten ama yinede hayırlısı diyip geçiyorum
(302 puan) tarafından
sakinligini koru canım bi bilseler zaten kıymetimizi bizden başka kimsesi olmadıgını anlarlar ama onu dşünmiyorlar işte erkek milleti bizde de o sıkıntı var
0 oy
(16,839 puan) tarafından
Kız sinir anıyla şakasına diyordur belki hemen kötü düşünme. Mesela ben evde bi ara tek kalmak zorunda kaldım 16 gün esim de beni uyardı balkonda uyuma akşamları balkona çıkma çıktığını duyarsam seni balkona asarım demiştim. Adanaya ailemin yanına gidince de beni uyarıyor kızıma dikkat başına bişey gelmesin gelirse kendi mezarını oraya kazdır diyor bana. Eşinin huyunu suyunu biliyorsan böyle şeyler yapıp yapamayacağını bile tahmin edebilirsin 
(1,340 puan) tarafından
Öldürmez ama şakasına demedi o lafları ciddi tehtit etti
0 oy
tarafından
Rabbim ıslah etsin hemen boşan lafı o kadar kolay olmamalı bence erkektir sinirler demiş biz kadınlar da hata çok bazen alttan al emin ol barışırsınız
(1,340 puan) tarafından
Sinirle dedi ama kadinim die ölümle tehtit edemez
(1,307 puan) tarafından
Aynen öyle
tarafından
İnsanlık hali ya niye bu kadar abartıyorsunuz
(1,307 puan) tarafından
İnsanlık hali olan ne acaba ölümle tehdit etmesi mi
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Bu son zamanlarda olan olaylardan sonra iyice hassas olduk ki haklıyız da kadın olarak sinirle bile öyle tehdit etmemeli bence böyle bir şeyi sinirle bile demesin uyar 
0 oy
(50,392 puan) tarafından
normal.kavga olsa alttan al barisirsiniz derdimde ölümle tehdit ediyosa bunun arkaai kesilmez nasilsa.korkuyor.der.ezer ne hikmetse yürek.yiyor bu erkekler

ailenin sahip cikmasi çok güzel biraz süründur insallah pisman olur hatasini anlar 
0 oy
tarafından
Diş gösteren köpek ısırmaz derler çok celalli öyle öldürürüm aşarım keserim diyen adm genelde hiç bir şey yapmaz sessiz olandan korkacaksın ama madem ailen arkanda sende ayrılmak istiyorsan ayrıl ama yok ben ayrılmak niyetiyle gelmedim diyorsan o zaman bir aile terapistine gidecek sorunlarınızı çözeceksiniz daha da çok yeni evlisiniz yani aşılabilir konular olduğunu düşünüyorum umarım düzelir 
0 oy
(52 puan) tarafından
 insan sevdiği bi insani nasıl olumle tehtit eder bunu düşünüp söyleyen  adam yarın daha büyük olayda gerçekleştirir Allah muhafaza eşini tanıyan sensin iyi dusun taşın canim rabbim yardımcın olsun
0 oy
(21 puan) tarafından
Sakinleşince güzelce konuş, baktın anlamıyor şiddete meyilli bosaniriz bak bırakırım kalırsın tek başına arkandan ağlayan bile olmaz. Beni öldürünce sen ne olcak seni yasatirlar mi gibisinden konuş sende tehtdi eder gibi yap bakalım ne yapicak dene ama hemen bosan diyemeyiz çocuğun var annesi kadar babasina da ihtiyacı var tekrar evlensen bile kimse sizin kadar sevemez bebeğinizi bunu düşün ama ezdirme kendini 
0 oy
(322 puan) tarafından
Ağız lafı işte bu erkekler için napcan ama boşanma falan açma sakın bu sizin aranıza dağları koyar soylim sadece ben ölüm kaygisiyla yaşamak istemiyorum de konuştuğunuzda

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,056 göst.
27 Temmuz 2020 Aile kategorisinde Duru (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 809 göst.
23 Haziran 2024 Aile kategorisinde Miracin annesi (136 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 938 göst.
2 Eylül 2023 Aile kategorisinde Mavi-beyaz (2,127 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 639 göst.