0 oy
1,684 göst.
Aile kategorisinde tarafından
29+2 günlük hamileyim. Vücudum cok odem topladı.  Ellerim ayaklarım yüzük cok şişti.  Burnum kocaman oldu. Vucudumda hamilelik lekeleri oluştu. Göbeğim boydan boya catlaklarla dolu.  Odem topladigim için kocaman bir karnim var. Ayakkabılarım hic gelmiyor. Zaten 40 numara giyiyordum. Simdi erkek reyonundan giyiniyorum.  

Yani esimin artik beni begenmedigini düşünüyorum. Ondan bir sey duymadım ama bana eskisi gibi yaklaşmıyor.  Yada surekli cok kilo aldin diyor. 7 aylik hamileyim 7 ayda 4 kilo aldım.  Kilomun normal olduğunu sadece cok ödem topladigimi söylüyorum anlamıyor. Normalde uzun sacli olmami ister simdi saclarun cok uzadi kestirsen mi diyor. Kurulamıyoruz hasta oluyorsun diyor. Dogumdan ne kadar sonra kilo verirsin diyor.  Ben nisanliyken zayıftım evlendikten sonra kilo aldım üstelik ustune hamile kalınca daha da kilo aldım.  

Kendimi hic kadın gibi hissetmiyorum. Cok cirkin hissediyrum. Sizce ben mi takıntı yapıyorum. 

28 Cevaplar

0 oy
(295 puan) tarafından
Boyun kilon kac cnm
tarafından
170 boyum
(295 puan) tarafından
Peki kilon kac
tarafından
93...
(295 puan) tarafından
Merak etme bende senle ayni kilodaydim lohusa iken 10 kg gitti stresten bebegm buyudukcede spor diyet yaptim şimdi 4 klo fazlam kaldi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sen takıntı yapıyorsun annelik dünyanın en kutsal makamı o sıkıntıları çekmeden çocuğun sefası sorulmuyor emin ol hiçte takma kıyamete kadar gebe kalmayacaksın sonuçta doğacak o çocuk sonra hızlıca toparlanirsin bi şeydik olmaz
0 oy
(3,527 puan) tarafından
Kız 7 ayda 4 kilo neki ben 5 ayda 10 kilo aldım boşver takma kafana eşinin sana daha çok destek vermesi lazım zaten doğumdan hemen sonra toparlanırsın
0 oy
(202 puan) tarafından
Sen çok takıntı yapmissin ve eşinden abartmış sen hamilesin cokmu kilo aldın nedemek nede olsa icinde evlat taşıyosun tabiki kilo alacaksın sen yiceksinki içerdeki bebekte büyüsün cok yanlış laf söylemiş sen takma bunlara bosver doğumdan sonra cabuk kilo verirsin merak etme amann ben hamile olmadigim halde tarif ettiğin gibiyim napiyim bacım alan almis satan satmış iki tane bebem var bosver 
0 oy
tarafından
Doğumdan sonra geri gelir inşallah özgüvenin canım 
0 oy
(7,598 puan) tarafından
Millet 7 ayda 20 kilo alıyor 4 kilo ne ki :( eşin senin psikolojinle oynuyor bunu açıkça konuşman gerekiyor . Şuan için tek önemli şey senin ve  bebeğinin sağlığı.  Bunu idrak etmesini sagla . Allah akıl fikir versin ne diyeyim
0 oy
(528 puan) tarafından
Kiz 7 ayda 4 kilo ne hic bisey. Dogumdan sonra gider zaten kilon eşin bu kadar üstüne gelmesin. Sen ona bi evlat dogurucaksin bazi şeyler kolay değil. Güzel annee:))
0 oy
(407 puan) tarafından

Şöyle düşün. Sen bile bile kendini bu hale getirmedin. Eşin babalık duygusunu tatsın diye bu hale geldin. Eskiden böylemiydin hayır degildin eger eşin birşey derse aynen bunları söyle aldıgında böyle miydim diye sor. Benmde çatlaklarım oldu tabi luan vicüdumu hiç begenmiyorum gecelik vs giymek istemiyorum ama bazende böyle düşününce herşey hoi geliyo. He çok şükür hakkını yiyemem eşim hiç bir zaman bişey demedi ben söyleniyorum hep olsun sen fıstık gibisin öyle aldım ve hala öylesin der bana allah razı olsun ondan. Unutma sen anne oluyosun ve anneler çok güzeldir :)))))) <3

0 oy
(1,596 puan) tarafından
Takıntı yapıyorsun canım. Dünyanın en güzel şeyini yaşıyorsun şu anda içinde Bi canlı var senin canından senin kanından bu mucizenin tadını sonuna kadar yaşa hiç bişeyi kafana takma bu günleri belki Bi daha yaşayamacaksın hiç bişeyin garantisi yok. Ben hamileliklerimde 25 kilo aldım ama inan bana sonra eski haline dönüyorsun 
0 oy
(322 puan) tarafından
Kilolu hamile kalmissindir yoksa dört kilo nedir ki eşine eskisi gibi olucam şimdi bebeğimi dusunemem lazım de aslında bunu onun söylemesi gerekirdide ama neyse sen söyle ve saçlarını kesme doğumdan sonra zayiflamaya odaklan belli ki esin kilo sevmiyor benim eşimde sevmiyor msela seninle açıkça konsuyor bu aslında bı yandan iyi bı anda yüzüne vurmuyor en azından
0 oy
(7,121 puan) tarafından
Sen şuan hamilesin takma böyle şeyleri kafana. Ama şunu diyeyim.  Hamilelik durumu yoksa ve erkek ya da kadın keyfi olarak kilosuna dikkat etmiyorsa kendisine saygısı yok demektir. Kendine saygısı olmayana kimse saygı göstermez. Hayırlısı ile doğumunu yap, bebeğin biraz büyüsün sonra verirsin zaten merak.etme.
0 oy
(434 puan) tarafından

Kuzum öyle düşünme hepimiz bu yollardan geçtik hamilelikte olağan şeyler daha hasassiz pskolojik olarakta. :) ben hamileliğim boyunca 18 kilo almıştım bende çok kötü hissediyordum ama doğumdan sonra her şey düzeldi  eşin de seni kırmak ixin demiyordur hamileligin tadını çıkar cnm 

0 oy
(150 puan) tarafından
Sakin böyle dusunme kuzum sen takinti haline getirmişsin bunu önce sen kendini  begeneceksin ki piskolojik olarak sonra esin seni begensin yoksa o snin düsunduklerinin iki katini dusunur unutma  sn hamilesin ve cok guzel bir anne adayisin moralini yuksek tut kuzum boyle olan bir tek sn degilsin oyle duşun ve rahatla sn sterse girersen bebekte girer unutma bnu gzel anne adayi
0 oy
(1,720 puan) tarafından
HormonlaRyan fazla takmssn canım lohusa döneminde kiloları geri  verirsin. ben 22 kilo almsdm eski halimë hemen döndm
0 oy
(734 puan) tarafından
Eşim beni beğenmiyor ne ya. Hamilelik bu her kadının başına geliyor ki erkekler de Baba olmak ister. Hamileyken beni beğenmiyorsa diğer halimle beğenmese de olur. 
0 oy
(484 puan) tarafından
Sen onun için içinde bi evlat bi can taşıyorsun o ne zaman kilo vereceksin diye mi soruyor?  Allah akıl fikir versin o kocaya.  Beğenmezse beğenmesn ben böyle güzelim bana yakıştı de onun karşısında yaa tmm hemen kilo vericem, çirkin mi oldum deme verme allah aşkına o fırsatı ona.  4 kilo ne ki ben 17 kilo aldım şimdi 6 kilo fazlam var . Tek dert kilom olsa keşke.  Daha 7 aylık hamilesn demek şimdiden böyle laflar ediyor niye kendi Kıvanç Tatlıtuğ muymş? 
0 oy
tarafından
Doğum dan sonra diyet yaparsın ama ne olmuş çocuk sağlıklı olsun da gerisi önemli değil hamilesin şuan daha çok alıngan olabilirsin ben de 57 kiloydum biraz balık etmiyim boyum da ideal eşim bazen yok buran şöyle yok buran böyle diyo ben kendi boyuna bak diyorum eşim kısa biraz kurban olsunlar bize amann ne takıcam  be kilo aldın diyince senin için de yiyorum bak de ağzına bi lokma da fazla at çok biliyo onlar
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Sen ona oyel yansıtma oda öyle dusunemsin ben 58 le evlendim 88 le doğuma gittim ben gibi yokktur herhalde a hepsi giti merak etme 4 kilo ne kii
0 oy
(267 puan) tarafından
Bende senin gibi hissettmeye başladım ve sürekli makyaj yapıyorum kendimi öyle iyi hissediyorum 
0 oy
tarafından
İşte bunlar hep hormonlardan herşeyi aşırı yaşıyoruz hamilelikte 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 802 göst.
10 Nisan 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 414 göst.
6 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Arzey (723 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 132 göst.