0 oy
571 göst.
Diğer kategorisinde (325 puan) tarafından
kizlar dogumdan sonra emzirme doneminde dovme yaptiran varmi acaba yada bilgisi olan zarari varmi 2 tane var dovmem simdide dogumdan sonra oğluşun adini yazdiricam ?

6 Cevaplar

+1 oy
(51,030 puan) tarafından
keske günah olmasaydi bende kizimin adini yüzük parmağma yazdirirdim ☺️
(325 puan) tarafından
hoş dururdu canim :)
(51,030 puan) tarafından
aynen bende öyle düşünüyorum ama yaptiramam aslinda seviyorum dövmeyi senin iki tane nasil bebisin ismi ne onu nereye yazdircan
(325 puan) tarafından
bitanesi boynumda canim yazi seklimde digeri sol kol bilekte esimin adi ve nikah tarihi diger sag kol bilegimede ogluşun adinj altinada dogum tarihini istiyorum adi kuzey olucak nasipse :)
(51,030 puan) tarafından
sevda biliyor mu oglunun ismiyle senin oglusunun ismini ayni olacağını ☺️☺️☺️ en sevdigim yer el bilegi dovme icin ☺️
(325 puan) tarafından
sevda kimm :)) bilek ama ic kismi degil benim canim üşt kismi
(51,030 puan) tarafından
alt üst farketmez yakisiyo oralara ☺️☺️☺️
sevda bizim belcikali gelin yok mu zombinin gelini sohbetin olmadi sanırım. dedesi vefat etti eskisehire gidecekti bugun
(325 puan) tarafından
himmm eskisehire cok yakinim bende :)isimlere pek dikkat etmuyorum canin ondan galiba
(51,030 puan) tarafından
kutahyada misin ☺️
(325 puan) tarafından
bozüyük :))
(51,030 puan) tarafından
kutahyaya giderken cok geciyoduk ordan ☺️
(325 puan) tarafından
sen nerde yasiyorsun :))
(51,030 puan) tarafından
bursa orhangazi canim
(325 puan) tarafından
anladimm gyzel yer :))
(13,517 puan) tarafından
Aaaa ipek Bozüyük de mi oturuyorsun :)
(325 puan) tarafından
eveet :))
(13,517 puan) tarafından
Bende eskişehir de :)
(325 puan) tarafından
yakinizz :D
-Reklam-
0 oy
(4,293 puan) tarafından
Emzirirken yasak
(325 puan) tarafından
anladimm tesekkur ederim yorumunuz icin :)
(4,293 puan) tarafından
Rica ederim canim
0 oy
(34 puan) tarafından
Emzirirken yasak sanırım canım ben hamileyken yazdırdım oğlumun adını:)
(325 puan) tarafından
kolumda esimin adi altindada nikah tarihimiz yazili canim 50 tl ye yaptirmistim gecen sen boynumdada ingilizce yazi var oda 50 tl di aci konusuna gelirsek boynum acimadi ama kol bilegim zor dayandim kemik oldugu icin
tarafından
Çok iyi fiyat ayy kol acıyor demek
(325 puan) tarafından
yani canim şoyle diyim kemik olan yer aciyor bende oyle olmustu yumusak yerler acimadi bilmiyorum herkeste oylemi ama şuda var acisada bagimlilik yapiyo :D yaptirdikca insan tekrar yaptirasi geliyor
(34 puan) tarafından
Çok doğru bence de bağımlılık alışkanlık yapiyo şuan 5 tane var 6. Olarak oğlumun ayak izini yaptırmayı düşünüyorum bende :)
(325 puan) tarafından
ahaha onu eşim dusunuyor siirtina guzel karar ama canim :)
0 oy
(109 puan) tarafından
Emzirirken yapılabiliyor doktoruma sormuştum ama güvenilir Bi yer ve mürekkep olmalı demişti kızımın adını yazdırdım bende 7 aylıkken
(325 puan) tarafından
aaa hadi ya ne guzel canim :))
0 oy
tarafından
Valla emzirme falan bilmem de şuan pandemi de asla yaptırmam kan igne falan o ucuyla 
(325 puan) tarafından
tercih meselesi canim :)
0 oy
(3,094 puan) tarafından
Hamılelık de ve emzirirken tehlikelı dıye blıyorum. Bende de var 3 tane. Ama beklıyorum Emzirme doneminın bitmesini bende 1 tane daha yaptırmak ıstıyorum fakat kımsayal oldugu ıcın sıkıntı oluyormus 
(325 puan) tarafından
anladim canim bagimlilik yapiyo sanki :D bende de var 2 tane simdide oglusun adini istedim ama zararliymis
(3,094 puan) tarafından
Evet malesef bağımlılık oluyor. Benımde ilk oğlumun bas harfi var sonsuzluk işareti ıcınde sımdı onun aynısından fakat yenı dogan oglumun bas harfini ıstıyorum bende alt alta olsunlar diye de bakalım. Ne zaman yaptırablırz  :D
(325 puan) tarafından
bu gidisle 2 sene sonra yani nezaman memeyi birakirsa ben daha dogurmadim bile ya :D

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 248 göst.
3 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Fatocan4545 (1,521 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 219 göst.
6 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Minikmucize (2,588 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 167 göst.
18 Şubat 2024 Aile kategorisinde Beratcinar (2,994 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 82 göst.