0 oy
1,519 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Eşinizin doğum günü bugün ve siz elinizde cidden paranız yokken ucuzda olsa bir pasta alıp kutluyorsunuz. Ve eşiniz pastayı üfleyip bir lokma alıp arkadaşlarının yanina gidiyor. Ne yapardınız ben isterdim yanımda olsun? Eve gelince ne yapayım?

38 Cevaplar

0 oy
tarafından
O pastayı kafasına cakardim arkadaşlarına da soverdim :D
-Reklam-
0 oy
(267 puan) tarafından
Allahtan eşim öyle biri değil okurken bile sinirlendim ya ben sinirden evde ne varsa kırardım bensiz normalde de gitmez dışarı bide doğum gününde gidecek bacaklarını kırarım valla
0 oy
tarafından
Benimki ilk doğum gününde kutlamistim gece onda gelmişti eve bilmiyodu doğum gunuoldunu beş gun sonra yine dogimgunu aynı gun nişanlandımiz gun o gün cezaevinden çıkacak ama boşanma davası actgm için kutlamiyicam eve dahi almiyicam
0 oy
(490 puan) tarafından
Pastayı da götür kocacım,  yeme de yanında yat bu gece deseydin keşke:) 
0 oy
(6,187 puan) tarafından
Asya'yı alır kafasına gecirirdim bir daha da asla doğum günü kulamazdim
0 oy
tarafından
Hayirdır Arkadaşların vermedimi derdim
tarafından
Aynen kocam gece iste olunca bnde oyle hissediyom
tarafından
Can sağlığı olsun canım iyi olsunlarda
tarafından
Aynen yarin sabah geliyo bnm ki :)
tarafından
Ya öylemi allah kavuştursun benimki de 51 gün sonra gelecek inşallah ☺
tarafından
Insallah kiz
0 oy
tarafından
Kafasını pastaya gomerim hadi kolaysa gitsin
0 oy
(590 puan) tarafından
Kapıyı açmazdim gitsin yanlarında yatsın (*_*)
0 oy
tarafından
Bir daha doğum günü görmezdi benden 
0 oy
(52,413 puan) tarafından
cok kirilirdim konusmazdim bir kac gun
0 oy
tarafından

Aman tek derdin bu olsun bacım ya demek ki önemsemiyor doğum gününü. Benim eşim de hiç önemsemez. Belki gece kutlayacak adam seninle ne belli? :P

0 oy
tarafından
ben esimin dogum gununde 200 milyona aldigim yatak ortumu ve daha yeni 70 sattim sirf pastayla hediye almak icin ama sonuc hic mutlu olmadi bende saat almistim ona hediye geri onu sattim kendime makyaj malzemesi aldim :Dddd 
0 oy
(2,263 puan) tarafından
Çıktığı kişileri biliyorsam sorun etmezdim
0 oy
(580 puan) tarafından
Valla benimki hiç hatırlamaz hep gece 12yi beklerim geçince bugün benim doğum günümdü derim .

Ben dedikten sonra gider pasta cart curt alır 12den sonra sanki çocuğum ama alıştım artk hep her  sene böyle  oluyor :))
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Kız oda bişey mi benimki evlilik  yıldönümünde bana cicek yaptırmış kapıya koyup gitmişti bende aradım neredesin diye arkadaslar la kahvede okey oynuyoz dedi valla gülsem mi aglasa mı bilemedim yani esin sana soguk degilse bosver tavrını koy ama uzatma bence onlarda bazen nefes almak istiyor 
0 oy
(27 puan) tarafından
Aynısı benim başıma da geldi ben baya bı uğraştım eşime özel pasta yaptırdım odayı süsledim pastayı üfledi birazcık yedi ve arkadaşlarıyla maç oynamaya gitti çok zoruma gitti suratta astım takmadı o yüzden boşver bir daha kutlama çünkü ben öyle yaptım
0 oy
(599 puan) tarafından
Oylebirsey yapacak daha kapidan vikmadan burnyndan getrmeye baslarim eve gelmesini beklemem yani 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 1,391 göst.
11 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 610 göst.
17 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 190 göst.
0 oy
11 cevap 427 göst.

Kategoriler