Kizlar daha önce esimn isyerindeki kizlar beni merak ettklerini resmimi felan merak ettgni soylemstm kız abi diyo felan demstm neyse orda tek bir kız deglmis evli ablalarda var benden büyük dedi esim seni merak ediyolar dedi gidicem tanscam demis keske karsilassak yolda felan dems esimde benim hanım sevmez öyle seyleri mümkünse beni yolda gorsenz selam dahi vermeyinn dems eşim çok konskan birisi degl ona güveniyorum kizlar eşme diomski senn karin konusuyodr sen susuyosndr nasi bı admsn hiç konusmuyon diolarms sen kesn eve gidip yatyosndr hayattan bı habersn felan diolarms bende dedim ki sen niye insanlara böyle izlenm veryosn mutsuz gibi davraniyorsn dedim basta kizdm sonra dediki ordaki adamlar kizlarla vicik vicik konusrlar dio bana sürekli seni soryolar oglani soryolar dio bende benim mahremmden sizene dedim evm benim ozelm dedim dio ama sen bazen fazla kiskanslk yapiyosn bn onlarla muhatap deglm diyemem konusyorm ama ben seviyemi yerimi biliyorum dio Ama aklimi kurcalayan şey bu kizlar bunlari soracak cesareti nerden buluyorlar Kizin biri herkese m.al da.var gibi kelimelrr kullaniyoms bana da dedi dedi bende de dedmki bu samimeyt nerden geliyo dedim kız herkese dio dedi Ayrica eşim gercekten konskan bı insan degl namaznda faizden bile korkan bı insan sizce bunlar boyleyken yanls düşünüyormuyum:/
Ayy ne bilim bacım kızlar ayrı bela yerinde duramayan cinsler eşine güveniyor isen sorun yok bence kıskanç bir kadın olarak şunu söyleyebilirim gözün üzerinde olsun. Kimin ne yapacağı belli olmaz
VAlla öyleleri çok ya benim de eşime sorumuşlardı evli misin hele bi kız eşinle aynı şehirdeniz deyip tutturuyormuş hep konuşmak için bahane arıyor kayınbabanın ismi ne yok eşinin ismi ne sana ne ya sanki beni tanıyor. Eşim de muhattap olmaz kızlarla ama işte insanın içinde kalıyo o kızda biraz aptala benziyor dedi manasız gülmeler konuşmalar Allah doğru yola yöneltsiniz hepimizi
1,492,538 soru
24,387,382 cevap
349,071 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın