0 oy
572 göst.
Diğer kategorisinde (487 puan) tarafından
Kızlar ewdeyim şimdiye kadar sürekli çalışıyordum ama bu aralar ewdeyim ve inanılmaz sıkılıyorum oyalanacgım hiç birşey yok çocuk ta olmayınca sanki daha çok sıkılıyorum hiç çocugu olmayanlar çalışmayanlar sürekli ewde olanlar ewde neler yapıyorsunuz oyalanacak neler yapılabilir

12 Cevaplar

+1 oy
(2,367 puan) tarafından
Ohoo yapacak çok sey var açıköğretim den universite okuyorum amigurumi oyuncaklar yapiyorum bebek battaniyesi örüyorum sonra mutfakta uğraşıyorum pasta börek film izliyorum çok seylerle zaman geçiriyorum sıkılmaya hiç vaktim olmuyor
(487 puan) tarafından
Oyuncaklar için el becerisi gerek kuzum pasta börek yapa yapa derin dondurucu ve buz dolabımın buzluk bölümü full yaptım
-Reklam-
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Yani ben genelde ev temizliği mutfak ütü falan bilgisayar geçiriyordum günlerimi el işi yapabilirsin becerin varsa. Spora veya halk eğitimin kurslarına giderdin korona olmasaydı. 
(487 puan) tarafından
Aman zaten hiç bitmiyo ki ev işi onları yapıyorum ama sonrasında çok sıkılıyorum ewet kursu bende düşündüm ama şte pandemi olunca maalesef olmuyor saolasın kuzum
(13,307 puan) tarafından
Sorma işte korona olmasa çok şey yapılıyor da. Evde ben çok biliyorum bütün gün pc başında oyun oynadığımı.
0 oy
tarafından
Kitap okuyabilirsin. Kendine hobi edinebilirsin. El emeği bişeylere kafa yorabilirsin. 
(487 puan) tarafından
Kitap olabilir el emegine hiç ilgim yok saolasın kuzum
0 oy
tarafından
Öncelikre rabbim hayırlı evlat nasip eylesin canım temizlik yapabilirsin resim yapabilirsin el işi yapabilirsin müziğe karşı yeteneğin varsa müzik aleti çalabilirsin
(487 puan) tarafından
Amin kuzum inşallah rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın valla kuzum ne resim ilgimi çekiyor nede el işi bi ara el işi yapıyım dedim 3 gün başım agrıdı bıraktım saolasın kuzum
tarafından
Amin canım  allah sana öyle neşeli güzel bi evlat versinki zamanın nasıl çabuk geçtiğini anlamayasın☺
(487 puan) tarafından
Amin inşallah kuzum Allah razı olsun
0 oy
(9,816 puan) tarafından
Bak sana bısey dıyımmı ehlıyetın yoksa ehlıyet al kuran bılmıyosan git kuran ogren bır hobı kursuna yazıl ve bır cocugun yararına calıs.Dernege üye ol.Smalı bebeklerden birini sahıplen ve onun ıcın bagıs topla.Ruhunu arındır.Ve bolca uyu :) cocuklu anne
(487 puan) tarafından
Ehliyetim yok yazıldım bekliyorum işte ona çalışıyorum ew işi temizlik falan anca öyle oyalanıyorum pandemi olmasa kurs falan olabilir işte pandemi var maalesef yine de saolasın kuzum
(9,816 puan) tarafından
O zaman bolca film izle kıtap oku.El işi ör yürüyüşe çık kendınle ılgılen bakımınla felan
0 oy
tarafından

Benim çocuğum yokken evde durmazdım ben hiç gezerdim çalışıyodum çünkü param vardı ama tabi şimdi 2 çocuğum var 3 üncü de gelmek üzere vakit okadar hızlı geçiyo ki anlamıyorum bile 

(487 puan) tarafından
Ben de ewde kalmaya alışık olmadığım için çok sıkılıyorum pandemi olmasa yürüyüş falan severim
0 oy
tarafından
Benim bi oglum var ama 4 ay oncesine kadar kitap kurdu olduğum için kitap ve kahve keyfi yapardım  (tani suan hic vaktim yok)

Birde kuran okurdum anlamiyla beraber belli saatleri ona ayirirdim 
(487 puan) tarafından
Anladım kuzum teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Canım puzzle yapabilirsin 1500 3000 parçalılardan al yap. Bide boyama kitabı acayip motive ediyo insanı baya kafa boşaltıyo onu da tavsiye ederim ben saatlerimi geçiriyodum boyama yaparken.
(487 puan) tarafından
Puzzle dan sıkılabilirim kuzum ama boyama kitabı olabilir teşekkürler
tarafından
Rica ederim :)
0 oy
(291 puan) tarafından

Işe başladım :ermm:

(487 puan) tarafından
Ne güzel
(291 puan) tarafından
Is yok şansıma. Yine sıkıldım
0 oy
(4,958 puan) tarafından
2 senelik evliyim hamile kalana kadar normal ev işleri temizlik kitap okurum  az bı dışarı dolaşırım koronadan önce komsularla bir araya gelirdim falan
(487 puan) tarafından
İşte korona dan önce sürekli dışarı çıkıp yürüyüşe falan gidiyordum ama işte pandemi olunca çıkamıyorum da
0 oy
(4,171 puan) tarafından
Ben hep annemlete giderdim
(487 puan) tarafından
Sürekli mi
(4,171 puan) tarafından
Hep giderdim yada görümceme arkadaşlarla.. öyle yani..
0 oy
(7,930 puan) tarafından
Okey 101 oyna filim izle, kek, poğaça , börek yap , uyu, temizlik yap 

Şuan çocuğum var yokken bunları yapıyordum.
(487 puan) tarafından
Kuzum vala derin dondurucu buzdolabının üstü buzlugum full pasta börek falan dolu maşallah yaptım koydum işte onlarda dolunca iyice sıkılmaya başladım

İlgili sorular

0 oy
37 cevap 1,082 göst.
22 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+4 oy
8 cevap 222 göst.
15 Aralık 2024 Diğer kategorisinde BETIGUL (3,294 puan) tarafından soruldu
+3 oy
22 cevap 688 göst.
5 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 308 göst.
5 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nisan KC (4,100 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,676 soru

23,595,669 cevap

305,781 kullanıcı

...