0 oy
498 göst.
Diğer kategorisinde (1,134 puan) tarafından
Kizlar kizim 15 aylik ne zamandir benimle acayip derecesinde inatlaşiyo yapma dedigim herseyi yapiyo kizincada ağlıyo  en cok yaptığı şey çileden çıktığım şeyse emziğini yere sürüp sürüp ağzına  atiyo sırf ben bakiim diye bizzat bekliyo bende haliyle artik dayanamayıp yapma diyorum gicikligina edermis gibi bu sefer daha cok yere sürtüyo sonra ben gelince hemencik agzina atiyo beni deli ediyo bu huyu resmen guzel dille konuştum  olmadi  orali olmadim bu sefer sürüp sürüp yere yine ağzına atiyo nasil unutturabilirim bu huyunu yardim edin sizin cocuklarda da var mi aynisi emzik konusu cidden canimi sıkıyo artık çünki emziksiz de yapmiyo 

14 Cevaplar

0 oy
(3,898 puan) tarafından
Aslinda sen tepki vermeye devam ettikce onu yapcak gibi duruyo canim..görmemezlikten gel bakalim napck..bakti sen o hareketini umursamiyosun belki birakir bi ise yaramadigini görünce 
(1,134 puan) tarafından
Yok bacim kac sefer senin dediğini de denedim görüyorum banane tmm umrumda degil diyorum naparsa yapsin sonra tekrar tekrar yere sürtüp sürtüp ağzına atmiyo mu trafolar gidiyo bu sefer bende unutmuyo hasta olucak diye korkuyorum aliyorum elinden bi bakiyorum toz kıl  hali yünü hersey var emzikte bunu agzina sokuyo işte
(3,898 puan) tarafından
Aslinda o davranısi sana inat yapiyo belli ki..senin sinirlencegini biliyo..o sirada dikkatini dagitmayi dene o zamn..tepki vermeden hemn baska biseye dikkatini cek oyle öyle azalir o davranisi..bizim doktorumuz demisti bunu..tepki vermeyin inadina yapar dedi..
-Reklam-
0 oy
(837 puan) tarafından
Benimkide ayni yapma dedikce inadiina yapıyor 16 aylık oğlum. Oyuncak fırlatmasi bize vurması cimciklemesii cok varr heerkeze yapiyo bu hareketleri nasıl vazgeçircem bilmem ,  
(1,134 puan) tarafından
Oglan çocukları demek ki ayni abimin oğlu da öyle  kizimin sadece en çok beni deli eden huyu emzik canim ne yaptiysam unutmuyo bu huyunu
0 oy
tarafından
İnatlaşma bırak yapsın bence yapma dedikçe daha çok yapar canım 
(1,134 puan) tarafından
Ama işte yüreğim el vermiyo emzikte bu sürü mikrop toz kil hali yünü hersey var onu agzina atiyo o şekil  her defasinda hastalanicak mikrop kapicak enfeksiyon olucak diye korkuyorum halamin kizinin eltisi cocugun emzigi yere düşermiş her defasinda annesi yikamadan vermis çocuğa ameliyat olmus mideden mi boğazından mi ne
0 oy
tarafından
Kız sanki benim oğlanı anlatmişşsın benimkide yapma dediğim herşeyi yapıyor 
(1,134 puan) tarafından
Böyle emzik huyu var mi canim cok yaramazlar ya yeminle cocuk kocatiyo biz kadinlari baska hic bir dert değil
tarafından
Canım emziği bir yaşina girince bıraktırdım ben ama eminim emzik olsaydı oda yere sürüp ağzına koyardı
0 oy
(7,929 puan) tarafından
Benim oğlum 14 aylık oda suluğundaki suyu yere döküyor yapma diyorum yine yapıyor hem de gülerek 
(1,134 puan) tarafından
Ayni şeyi kizimda yapiyo canim yere döküyo döktüğü suyla oynuyo bide bunlari her yerinden ısırmak lazim
0 oy
(58 puan) tarafından
Keşke tek emziği sürse herşeyi sürüp ağzına aliyo benimki bide yerdeki bütün pislikleri bir bir alıp yiyo yeterki yere bişey düşsün anında ağzına alıp yutuyor vermiyoda elimi sokuyorum ağzına ısırıyor yutuyor
(1,134 puan) tarafından
O dediğini kizimda yapiyo canim  yerde ne görse agzina atar allahtan ben elimle hemen alıp çikartiyorum bu sefer aldim diye ağliyo yemegi önüne koysam böyle yemiyo ama yerde ne bulursa ağzina atiyo
tarafından
Kız benim ki ayaklı süpürge yerde ne bulsa ağzına atıyor
0 oy
(1,164 puan) tarafından
14 aylık oğlum kavanoclarin olduğu dolabı açınca sakın açma diye tepkisel yaklaştım diye beni görünce hemen o dolabı açıp kavanozları karistiriyo sırf bana inat. Hiç tepki verme farketmemisim gibi yap eğer yapma etme deyip tepki gösterirsen daha fazla yapar alışır. Zaten ağzına sokuyo artık bunun önüne gecemezsin. Gördüğün zaman görmemiş gibi davran bakalım ne yapacak inşallah bı kaç güne bırakır.
(1,134 puan) tarafından
Kaç kez denedim canim umrumda degil gibi ama gözümün önüne gelip durup sonra yere sürtüp sürtüp ağzına atmiyo mu sanki bana kastı var emziği elinden alıp bakiyorum üzerinde bir sürü mikrop toz toprak kıl hali yünü  temizlesem bile ev batiyo o emziği öyle görüpte ağzına almasına dayanamiyorum işte herseyi yapsin onu yapmasın diyorum hasta olur diye endişe ediyorum boğaz enfeksiyonu falan
(1,164 puan) tarafından
Dua et canım bişey olmaz inşallah. Şu olur bu olur diye kendine sıkıntı yapma Afrika'da ne pis yerlerde yasiyo insanlar bizler hergun süpürüp siliyoruz. Evinjn tozunu al sık sık ve rahat ol.  Bunlar öyle muzurlar ki bizi parmaklarında oynatiyolar. Hiç ilgilenme emin ol bırakır. Sen bı kaç defa kizdiysan onu keşfetmiş unutması için biraz dişini sıkman lazim
0 oy
(1,230 puan) tarafından
Sen yapma dedikce daha çok yapacaktır emin ol canım.zaten senin dikkatini cekmek icin yapiyor.Bunu yaptığı anda tepkisiz de kalma bu şekilde pis oluyor ağzımıza alamayız emmeliyiz vs gibi cümlelerle elinden al emziği sonra ver veya o anda dikkatini baska bir şeye yönlendir ama o bu davranışı tekrar ettiğinde sen yapma deme görmezden de gelme bir süre böyle devam et  zamanla sönecektir bu davranışı. Zaten nacizane fikrim 15 aylikmis emzik bu dönemde  oyuncak niyetine kullanır yani bir bağımlılığı var mi bilmiyrm olsa da gece uykuya geçişte veya uyku zamanlarında kullanılmalı diye dusunuyrm 
(1,134 puan) tarafından
Bağımlılık var canim emzik delisi küçükken emzik emmezken şimdi meme memeyi diyo görünce istiyo hoş görmesede memeyi diyo istiyo herşeyi denedim ama olmuyo canim ya vazgecmiyo huyundan  bazen gizli gözetliyorum yine yere sürtüp sürtüp ağzına atiyo tekrarlayip duruyo
(1,230 puan) tarafından
Sen kararlı dur canım vermemeye çalış o durumda mutlaka sönecektir bu davranışı
(1,134 puan) tarafından
İnşaallah canim sağol
0 oy
(230 puan) tarafından
Benimki de ısırıyor vuruyor sakin Bi şekilde konusuyorum ama bazen saçımı falan öle bir cekiyor ki mahvoluyorum bu Bi süreçtir diye düşünüyorum insallah gecer ya napcaz yoksa bilmiyorum inatcı olmazlar insallah 
(1,134 puan) tarafından
Kız şimdiden inatlaşiyolar bizle ben bunlarin 18 yada 20 yaşındaki hallerini düşünemiyorum o zaman daha beter kuşak çatışması olucak
0 oy
(367 puan) tarafından
Okurken güldüm canım benim kızım da 14 aylık olacak az kaldı o da yerden bişey almış gibi yapıp ağzına atıyor sonra öksürüyor ben her defasinda ya gerçekse diye koşuyorum o da muzip muzip gülüp kaçıyor hepsi aynı galiba
(1,134 puan) tarafından
Valla hepsi ayni  küçücük başlarıyla bize neler ediyorlar muzurlar :)
0 oy
(9,753 puan) tarafından
Bebeklerımız artık ıkı yas sendromuna dogru gıdıyo ozerklıklerını ılan edıyolar. İlginizi sevginizi sevkatınızı esırgemeuın uzerlerınden gerekırse al emzıgını bı sure verme uyku haricinde
(1,134 puan) tarafından
Yok canim vermezsem meme memeyi diye ağliyo küçükken emzik emmezdi pek şimdi emzik delisi insallah bu süreç cabuk gecer cidden yorucu oluyo bide hamile halimle
0 oy
(151 puan) tarafından
Valla bu aylardaki bebekler hep aynı yapma dediğini 5 kez yapar hem de inadına yapar yapma dersen daha çok yapar benimki de aynı dökme derim bilerek döker ısırma derim bilerek ısırır dikkat cekmek icin yapıyor işte
(1,134 puan) tarafından
Valla aynen canim hepsi ayni özelllikle yapma dediğimi yapiyo zaten
(151 puan) tarafından
Tabi canim yapma dersen daha cok yapiyor benim cocugum da
0 oy
(493 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım 

Oğlum.n emzikle.hic arası yok uyuturken sadece sokuyom ağzına hiç kullanmiyor normalde
(1,134 puan) tarafından
Aminn canım sağol ne güzel benim kizimda küçükken çok tutmazdi sadece uyurken oda uyuyunca ağzından atardi ama şuan resmen ariyo meme memeyi diyo verincede bi süre sonra böyle yapiyo delirtiyo beni işte

İlgili sorular

+1 oy
18 cevap 1,518 göst.
22 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,927 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 447 göst.
1 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde renklidunya (960 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 668 göst.
1 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Frover (35 puan) tarafından soruldu
+2 oy
14 cevap 363 göst.

412,664 soru

12,424,086 cevap

45,378 kullanıcı

Kategoriler

...