Benim ablam yeğenimi uyutup kendi giydiği tişörtü yastığının kenarina koyuyordu oda yaninda annesi var sanip kokusuyla uyuyordu daha gelmiyordu sende oyle bi dene canim belki cocuk senin kokunu istediginden surekli yanina geliyordur
Benmde 4 yasinda kizim var 2 yildir ayri odada yatiyor ara ara bizimkide kacp geliyor bn geri gönderiyorum bazen gidiyor bazn inat ediyor gitmiyor uyuynca goturuyorz ama şimdi geldi mi kardeşinde oldugu icin sığamıyorum karnma tepiyorsn kardesn sıkışıyor faln diyorm oylelikle gelmz oldu kardesine kiyamiyor sizde öyle kardesini one sürün belki işe yarar
Cnm kötü rüya görüyor olabilir mi, kendimden biliyorum çünkü bnde küçükken kötü rüya görünce anne babamın yanına giderdim
Canım bizde öyle yiz ilk zamanlar hep bizle uyuyodu o geldikçe siz yatağına götürün kendi yatağında uyanmayı öğrensin bide o uykuya gećene kadar yanında kal belki yalnızlıktan korkuyodur bide gece lambası kullan
Ben çocukarın ayrı yatmasına karşıyım tek başlarına korkuyo olabilirler bnce yanınzda yatsa daha ii olur
Bı kaç gün yanında uyuyun canim . Odasına alissin . Yada her sabah bir stiker felan verin odasında uyudugu için
aynı dert bende ya yemin ediyorum iki kızım da öyle her gece bıktım valla benide odada istemiyorlar babamla yaztcaz diyorlar ben çocuk odasında yatmaya gidiyorum artık mecbur en napim karnıma vuracaklar korkusu
1,491,958 soru
24,378,914 cevap
348,558 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın