benim adımı da rukiye koymak istememişler ama küsüşmeler olunca iki taraf da kendi istediği olsun deyince kura çekmişler kübra yazdırmışlar nüfusa mecbur o çıkmış. Ama itiraz etmiş anane babaneler. Ananem çıkıntılık yapmış kulağıma Rukiye diye ezan verdirmiş. Ama babam Hilal koymak istiyormuş baba tarafım ise yeliz olsun demiş. Kızlar kimse kübra demedi hepsi k3ndi ne isim olsun istemişse öyle çağırıyorlar beni hala. Hem rukiye hem yeliz hem hilalim hem de kübra... biri bana osman dese dönüp bakarım buyur derim o derece oldum artık. Ve illet ettim iki isimden çok tiksinti geldi koymayacak ben iki isim filan. Çocuk şizofren olmasın benim gibi..
Bence isim mevzusuna anne ve baba karar vermeli. Buyukler sadece önerileri sunup karari anne ve babaya birakmali
Eşim le iddia ya girmiştik eğer erkek olursa ben koyarım ismini eğer kız ise sen koy demişti bende tamam demiştim bebeğimiz kız olacak ve benim dediğim olacak eşim bir ara rahmetli annemin ismini koyacağız dedi onu kırmadan amaa iddia yı bennn kazandım diyerek espiri yaptım. Benim görümcelerimde isim bulmuşlardı kusura bakmayın dedim ismi hazır
Ben olsam derim hamile kalmadan önce rüya gördüm ve rüyamda kızın olucak. Bu ismi bırak Filan derdim kendi kendime söz verdim eğer bebeğim olursa kız olursa öyle yapıcam diye hemen sonra hamile olduğumu öğrendim derdim. Ama zaten bizimkiler büyüklere soralım yok kayınbabam başka isim söyledi ben dedim ben kendi içimden gelen ismi istiyorum o kadar sanciyi ben çekiyorum dedim . Zorluğu ben cekiyorum gönlümden geçen isim istiyorum dedim . Sizinki rahmetli oldu diye birşey söylemeye çekinebilirsin bence en iyisi böyle söylemek
Valla benim esimde kiz olursa annemin adi dedi bende oyle bsey yok sikintiyi ceken benim ismide ben koycam dedim konu kapandi
Fatıma duru.. Güzel oluyor aslında..
1,487,461 soru
24,316,169 cevap
345,046 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın