0 oy
1,431 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (298 puan) tarafından
Arkadaşlar bugün cinsiyeti öğrendik inşallah kızım olacak kaynanam ve görümcem hemen geçen sene rahmetli olan görümcemin adını katmak istedi ben kendisiyle hiç tanışamadım maalesef adı fatma eğer erkek olsaydı kayınbabam rahmetli olmuş iki üç sene önce onun adını katacaktım sırf eşim istiyor diye gerçi eşimden önce yine atladılar hemen kaynana ve görümce ama onları takmadım ama ben fatma katmak istemiyorum duru koymak istiyorum siz olsanız ne yapardınız insanı hamilelikten tiksindiriyorlar 

24 Cevaplar

0 oy
tarafından
esin ne diyor bende koymazdim neden illa olenin ismi konmak zorundsymis gibi davrsniyorlsrki baska isim yok sanki
(298 puan) tarafından
Sanki kendileri katmış gibi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim kaynanamın bir düşüğü olmuş kız olsaymis adını Melike koyacaklarmis ama ben koymam yani benim de hayalimde isim var sonuçta Adelya Serap koyacağım kızım olursa Serap annemin ismi oğlumu eşim koydu adını Metehan erkek isimleri esimde kız isimleri bende gibi bir şey koymazdim yani içimden gelmiyorsa
0 oy
(54 puan) tarafından
Tatlı dilinle bunun üstesinden gelebilirsin tatlım benim Fatma ismi anlamlı ve çok güzel bir isim ama annesi olarak tabiki senin de hakkın bebeğinin ismini koyman Fatma duru olsun kimlikle sen duru diye sev kimsenin kalbini kirma heleki böyle hassas bir konuda atılgan olma derinden derinden kabullendir istediğin ismi olmuyorsa sen kabullen bebeğini sevgiyle ve imanla büyüt rabbim rabbi imtihan vermesin tatlım benim üzme ve canını sıkma ;)
0 oy
tarafından
Ölmüş kişilerin isimlerini bebeklere koymayı hiç anlamış değilim ya 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 108 göst.
24 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Kelebekbursa16 (726 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 242 göst.
19 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 327 göst.
20 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Kelebekbursa16 (726 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 396 göst.
20 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Kelebekbursa16 (726 puan) tarafından soruldu

409,302 soru

12,301,710 cevap

38,451 kullanıcı

Kategoriler

...