Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_539dfb9de6bd8128bae1eb0c99967e5e, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
boşanmaya karar verdim-Aile & Aşk
0 oy
3,033 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (129 puan) tarafından
iyi geceler sorunlarımı az çok biliyorsunuz eşimin sürekli başka kadınlarla konuşmasını felan en son bi kadn ayıp karikaturler göndermişti eşime post açmıştım buraya o kadının kocası gndermismis sakalasmislar falanmış biz çok kötü kavga ettik ben hastanelik oldum ertesi gün yine kadınla msjlasmislar ben anlamiyorm bu kadnin kocası olsa nedn konussnlar herneyse eşim sürekli whatsap durumuna kendi fotolarını koyuyordu benimlede koysana dedm tmm dedi kaç gün geçti koymadi 2 gün önce de ne kadar kacsada kaçsin inat ettm fotorf çekildik gece koydum duruma ertesi sabah daha ise gider gitmez fotoyu kaldırdı durumdan ve şimdi baktm fotoraf dahi yok telefonda silmiş daha çok şeyler var ama ben artık düşünmekten bıktım ailem istemiyor boşanma ne olursa olsn otur diyorlar ama benm çok zoruma gidiyor kaldıramıyorum hergun acaba bugn kimle konstu kime göz koydu diye dusnmekten biktm diyormki ew kaynbabamdan kalma 4 katli 4 elti aynı apartmnda oturuyorz boşansam burda kaynanmla beraber otursam nasıl fikir kızlar yemn ederm düşün düşün kafayı yicem artık 37 haftalık oldm hayrlisiylada bi dogursam hamileligm burnumdan geldi bana bi fikir verin nolur napaym ben

26 Cevaplar

0 oy
(195 puan) tarafından
Bütün dualarım seninle Allahım yardımcın olsun inşallah eşinin aklı başında gelir de boşanmazsınız lütfen o güzel yüreğini üzme
(129 puan) tarafından
Allah razı olsun bacm çok saolasn
-Reklam-
0 oy
(195 puan) tarafından
Kuzum lütfen boşanma herşey olacağına varır zaten eşini al karşına bağırıp çağırmadan konuşun belki anlayış gösterir olmadı inşallah zamanla düzelir 5 yaşında oğlun var bir kızın da yolda onlara da haksızlık etme unutma Allah kimseye taşıyamayacağı yükü vermez 
0 oy
(53 puan) tarafından
Kaynanan biliyor mu peki bu durumu. 
(1,633 puan) tarafından
Nerdeyse arada bir sene geçmiş bu post
(53 puan) tarafından
Şimdi siz söyleyince fark ettim. Niye yeni guncel olanlar değilde eski postlar çıkıyo ki karşımıza ekranda anlamıyorum.bende hiç dikkat etmedim tarihine.
(1,633 puan) tarafından
Bir boşanma postuna giriyorsun eskileride altta gözüküyor oyuzden
0 oy
(11,941 puan) tarafından
Patlattı mı adam akıllı bir kavga? Yada o kadının kocasını buldun mu? 
0 oy
tarafından
Kayinvaliden.sag ise yada abileri ile bence oturup konuşun..abileri belkide onu adam.eder bence onlara söyleyin kardeşlerinin çaresine baksin en.azindan derlerki gelin bizim seninde o evde oturma şansın yukselir 
0 oy
(52,344 puan) tarafından
böyle başlıkları görünce çok uzuluyorum postuda cok uzulerek okuyorum. esin gibi erkekler islah olsunlar insallah . kayinvaliden iyiyse anlasiyorsaniz esinde seni rahatsiz etmeyecekse otur evinde
(1,633 puan) tarafından
Eski post ikbal neredeyse bir sene var
(52,344 puan) tarafından
kim hortlatmis☺️

İlgili sorular

0 oy
36 cevap 2,532 göst.
0 oy
27 cevap 1,616 göst.
26 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 889 göst.