iyi geceler sorunlarımı az çok biliyorsunuz eşimin sürekli başka kadınlarla konuşmasını felan en son bi kadn ayıp karikaturler göndermişti eşime post açmıştım buraya o kadının kocası gndermismis sakalasmislar falanmış biz çok kötü kavga ettik ben hastanelik oldum ertesi gün yine kadınla msjlasmislar ben anlamiyorm bu kadnin kocası olsa nedn konussnlar herneyse eşim sürekli whatsap durumuna kendi fotolarını koyuyordu benimlede koysana dedm tmm dedi kaç gün geçti koymadi 2 gün önce de ne kadar kacsada kaçsin inat ettm fotorf çekildik gece koydum duruma ertesi sabah daha ise gider gitmez fotoyu kaldırdı durumdan ve şimdi baktm fotoraf dahi yok telefonda silmiş daha çok şeyler var ama ben artık düşünmekten bıktım ailem istemiyor boşanma ne olursa olsn otur diyorlar ama benm çok zoruma gidiyor kaldıramıyorum hergun acaba bugn kimle konstu kime göz koydu diye dusnmekten biktm diyormki ew kaynbabamdan kalma 4 katli 4 elti aynı apartmnda oturuyorz boşansam burda kaynanmla beraber otursam nasıl fikir kızlar yemn ederm düşün düşün kafayı yicem artık 37 haftalık oldm hayrlisiylada bi dogursam hamileligm burnumdan geldi bana bi fikir verin nolur napaym ben