0 oy
365 göst.
Aile kategorisinde (106 puan) tarafından
tarafından kapalı
Hanımlar daha öncede yazmıştım eşinin ailesi hepsi akraba. 3 kız kardeş 3erkek kardeşle evli. Küçük olan amcamız vefat ediyor.( Yıllar önce)

Kızlar konuyu anlayın diye açıklamaya yazdım bunu.

((((Eminim diceksiniz çocuğunu niye vermeye çalışıyorsun verme diye. Bunlar bilerek getir torunumuzu bize diyorlar sn yemek ye sonra al bırak kalsın bırak bizde uyusun falan kafasindalar. Normalde bakıyorlar en çok kaynanam bakıyor ben sohbet içinde oğlum gece uyutmadı hiç uyumadım yada yemek yedirmiyor cay uzerine dökücek korkuyorum deyince bize getir biz bakarız diyorlar. Eşlerine de biz bakıyoruz gelinden hep alıyoruz diyorlar.  Erkeklere gösteriş yapıyorlar. Ama kimse olmayınca al sen bakmayız diyorlar . Bi süre indirmedim aşağı laf yaptılar getir niye indirmiyorsun diyorlar. Indirince yanında duruyorum sen git işini yap diyorlar)))))

 Dün eşim ve kuzenleriyle gezmeye gittik. Her zaman gitmeyiz 40yilin başı birlikte biseyler yapalım dedik.

Neyse görümcem ve iki kuzenimizle gittik benim oğlanı da aldık. Eşimin küçük olan kuzenini almadılar kız 12 yaşında son beşik olduğu için aşırı derecede şımartmışlar. Her dediğine evet yada her yere kendiyle götürüyorlar. Görümcelerim onun gelmesin istemediler çok şımarıyor herşeyi istyr diye. Açıkçası ben gelmesini istedim çünkü üzüldüğünü gördüm bide oğlum onu çok seviyor gelseydi oğlumda daha sakin olurdu onunla oynardı falan. Neyse kızlar dedi o gelirse biz gelmeyiz falan. Abisi de gelmesin dedi herşeye evet demeyin diye annesine kızdı. Gittik eğlendik ona hediyeler aldık. Geldik eve akşama verdik hediyesini bi sorun yoktu. Sabah oldu ben her sabah oğluma kahvaltısını yaptırırım 15 20 dk aşağı veririm bende hemen kahvaltımı yapar gider alırım. Oğlum onları çok seviyor açıkçası hiç eve gelmek istemiyor bile. Yani çok iyi oyaliyolar. Neyse ben indim aşağı eşimin 2teyzesi bide küçük kuzenimiz ordaydı.hemen oğlum kıza sarıldı oyun istedi. Bende o sirada teyzelerle sohbet ettim. Kucuk kuzenin annesi suratima pis pis bakti hic muhatap bile olmadı. Acikcasi moralim bozuldu ama herseye sinirlendgim icin sakin olmak istedim kendi kendime abartma diyorum icimden. Konuşuyoruz ama o bana bakmıyor benim sohbetime dahil olmuyor. Uzatmak istemedim.  Kizina  bakar mısın dedim ben kahvaltı yapayım hemen gelip alcm dedim. Bilmem ki diyor. Annesinden çekindi sanırım. Oğlum ileri gitti köşelere bende peşinden gittim oğlum halanla oyna ben gelicem 10dk ya dedim bilerek sesli konuştum sesimi duysun diye.neyse kıza seslendim nehir gelsene bıraz bak kahvaltıdan sonra alcm dedim. Sesimi duydu ama nnesi sanırım kaş göz işareti yaptı kız gelmedi. Bende patladım tabi. Çocuğumu aldım yukarı çıktım. Bi daha yok aşağısı sana dedim oğluma sesimi duysunlar diye bilerek söyledim. Bunlar erkeklere sesimin gideceğini bildigi için kız koşarak geliyor oğlumu almaya. Yalanını yerim senin dedim. Gelme boşuna dedim oğlumu getirdim . Kadının derdi kızını niye gezmeye götürmedik almak kendi oğluna yada yeğenlerine surat aşacağı yerde bana tavır surat sergiliyor. Allah aşkına siz olsanız ne yaparsınız? 
notu ile kapatıldı: Konu başlığı konuyu özetleyecek şekilde olmalıdır

2 Cevaplar

0 oy
(8,081 puan) tarafından

O değilde 3 kız kardeş 3 erkek kardeşi nasıl buldu :angel::D

(106 puan) tarafından
Sorma ya hadi buldunuz niye altlı üstlü kalıyorsunuz  :)))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok uzun bacım ya valla okuyum dedim de 
(106 puan) tarafından
Haklisin valla bende yazarken zorlandım:)

İlgili sorular

+1 oy
73 cevap 1,904 göst.
0 oy
11 cevap 335 göst.
1 Mayıs 2021 Aile kategorisinde mertmirzaninannesi (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 246 göst.
0 oy
48 cevap 980 göst.
23 Haziran 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Elif vurkan (91 puan) tarafından soruldu

379,185 soru

11,350,598 cevap

34,818 kullanıcı

...