Anne annem yaklaşık 20 gün oldu coronaya yakalanali bubserecte annem kaç defa gitti uzaktan öyle görmek için yemek falan götürdü üstelik evde lösemili kız kardeşim.var kafası yerinde değil tek bırakmaya gelmiyor mahalle hepsi sesinden kaçıyor kardeşimin ...annem o halde bile nenemle ilgilendi ...bugün geme gitti nenem neler demiş neler komşuları toplamış kızım bana bakmıyor benim olmemi istiyor yanıma gelmiyor ben virüs kaptım sizde kapın demiş annemde demiş ki anne niye böyle yapıyorsun ben yakalanirsam.astimim var kızım bu halde kurtulamayiz ölürüz demiş nenem de olun yakalanin demiş .... Bı teyzem yakalandı eşiyle beraber üstelik nenem.yuzunden annemde dedi anne kardeşim yakalandi senin eline ne geçti günlerdir çocuklarından uzakta iyi oldu demiş o yakalndi sizde yakalanin demiş Allah'ım yaaaa annem.bugun çok kötüydü nasıl ağlıyor nasıl ağlıyor anlatamam benim öyle bı annem yok artık diyor torunlarını bize değişmiyor dedi (dayımın çocukları yani )
Siz ona kurban olun onun kanı sizinkinden daha tatlı demiş ....benim.annem nelerle uğraşıyor bu laflar üstüne