0 oy
560 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Anne annem yaklaşık 20 gün oldu coronaya yakalanali bubserecte annem kaç defa gitti uzaktan öyle görmek için yemek falan götürdü üstelik evde lösemili kız kardeşim.var kafası yerinde değil tek bırakmaya gelmiyor mahalle hepsi sesinden kaçıyor kardeşimin ...annem o halde bile nenemle ilgilendi ...bugün geme gitti nenem neler demiş neler komşuları toplamış kızım bana bakmıyor benim olmemi istiyor yanıma gelmiyor ben virüs kaptım sizde kapın demiş annemde demiş ki anne niye böyle yapıyorsun ben yakalanirsam.astimim var kızım bu halde kurtulamayiz ölürüz demiş nenem de olun yakalanin demiş .... Bı teyzem yakalandı eşiyle beraber üstelik nenem.yuzunden annemde dedi anne kardeşim yakalandi senin eline ne geçti günlerdir çocuklarından uzakta iyi oldu demiş o yakalndi sizde yakalanin demiş Allah'ım yaaaa annem.bugun çok kötüydü nasıl ağlıyor nasıl ağlıyor anlatamam benim öyle bı annem yok artık diyor torunlarını bize değişmiyor dedi (dayımın çocukları yani )

Siz ona kurban olun onun kanı sizinkinden daha tatlı demiş ....benim.annem nelerle uğraşıyor bu laflar üstüne 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yaşlılar akılları gidip geliyor ne deycen iste
tarafından
Bende söyledim.anneme anne yaşlıdır annendir aldırma dedim .. ne yaşlısı diyor sürekli böyle yapıyor dedi bana ne annelik yaptı benden ne bekliyor dedi ben bu halde ona yetişmeye çalışıyorum bana söylediklerine bak dedi ...ya daha neler demişte söylenmiyor işte
tarafından
Ya neden böle bütün yaşlılar böle oluyor ins biz olmayız:(
tarafından
Bilmiyorum.kuzum.ah bı bilsem ....
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yaşlı başlı kadın bir ayağı çukurda Allah gelsin azıcık aklına mnyk mıdır nedir 
tarafından
Senin kızın benden kıymetli mi oda yakalandım diyor .. zaten 4 yıldır tumorle savaşıyor parmaklarını yiyor dudağını parcaliyor alt dudak komple yok kafasını yerlere vuruyor gece bile nöbetleşe yanında duruyorlar bı gece rahat uyuyamadi annem üstüne işittiği laflar
0 oy
(51 puan) tarafından
Cehalet ne kotu. Ozur dilerim ama bunu baska sekilde aciklayamazdim. Annenizden Allah razi olsun. Herkes kalbinin ekmeğini yer. Canimin ici ananem hep boyle der. O yüzden annecigin takilmasin. Gulsun gecsin
tarafından
Doğru söylüyorsun kuzum.ne özrü ....
Ah annem.ah canım annem kurban olurum.ben ona bu hayatta nelerle mücadele ediyor anlatsam neler geçti nelerle baş etmeye çalıştı hayatımda gördüğüm.en cesur en akıllı kadın .... Annem sinirden sesi gitti nefes alamıyordu astımı var  babam acile götürdü ..
(51 puan) tarafından
Bazen annemiz dahi olsa bize kotu gelen insanlardan uzaklasmamiz gerekir. Ben boyle dusunuyorum. O yüzden madem dayinin cocuklari cok kiymetli onlardan beklesin bazi seyleri annenden degil. Evet annen annesine karsi hakka girmek istemiyor. Aslinda cok da guzel yapiyor. Tebrik ederim ama gercekten yerinde olsam bu kadar sabirli asla olamazdim
tarafından
Ya öyle de işte ben bugün dedim.anne gitme dedim gene gitti eve bı döndü gözler kan çanağı benim öyle bı annem yok artık bitti dedi ben yıllarca neler çektim hasta düştüm hastahaneye bile götürmedi beş yaşında çocuktum bebek kardeşimi üstüme atardı dedi ... Dayımın çocukları da dayım.esinden boşanma aşamasında çocukları bı gör ağızlarından küfür eksik olmuyor sofraya oturur karnını doyurur sofradan kalkarkalkmaz kufreder o kadar arsizlar ...annem hep sustu annemdir dedi neye ihtiyacı varsa karşıladı .. annem bu sefer gerçekten bitti artik dedi bu sondu ne yaptimsa olmadı dedi
0 oy
(10 puan) tarafından
Bunamış kadın çokta kafaya takmamak lazım.  He diyip geçsin diycem de işte annenin annesi sonuçta.
tarafından
Yok.kuzim yaaa aklı başında virüse yakalanmadan bı gün önce bile kendi diyordu bana yaklaşmayın boğazım ağrıyor virüs kapmış olabilirim diye .. şimdi neden böyle yapıyor bunayacak kadar yaşlı değil herşeyin farkında da işte ...
(10 puan) tarafından
Bunamasa bile o yaşlar biraz alıngan kırılgan olur bide hastalanmışsa ilgi ister nazlanmak ister yani umduğunu görmemiş ondan tepesi atmıştır:)
tarafından
Tek istediği ben yakalandım hepiniz yakalanin diyor hicbiriniz benden kıymetli değilsiniz diyor
0 oy
tarafından
Bazı yaşlılar hiç çekilmiyor gerçekten Allah'ım biz nasıl olacağız kim bilir Rabbim yardım etsin herkese annen için çok üzücü tabi o kadar gitmiş gelmiş yazık hakkını hiçe saymış kolay mı bir Allah razı olsun kızım dese yeterdi eminim 
tarafından
Benim anneannem öyle aklı gitmiş biri değil herşeyin farkında bilerek öyle yapıyor .. diğer teyzelerime de söylenmiş .. ama anneme ağzına ne geldiyse söylemiş ..kardeşim.o haldeyken bile anneannemle ilgilenmiş defalarca yemek götürmüş geri çevirmiş ....işte annem bı güler yüz görse dünyalar mutlusu olurdu ama aldığı şey ne kötü cümleler
tarafından
Allah hidayet versin o zaman canım ne diyeceksin şu yaşa gelmiş insan ölümü düşünsün önce insanları kırmaktan zevk alıyor belliki
tarafından
Oooo aklına ne gelse şöyler  hiç düşünmez karşımdaki kirildimi darıldım i gucendimi hiç takmaz bile ..
0 oy
tarafından
Yaşlı insan işte canım aklı çocuk gibi bide karantina da iyice psikolojik gitmiştir Allah şifa versin 
tarafından
Hala ağlıyor annem .. susturamiyirum anne yaşlıdır aklı gitmiş takma diyorumda isteb
0 oy
(477 puan) tarafından
Bence anneanneniz covid olunca ölüm korkusu oluşmuştur  tek kalmaya korkuyordur tek başımaken olursem diye o yuzden boyle sitem etmis olabilir bide gerçekten yaşlıların kafası gel gitli  oluyo benim dedem de surekli beddua eder oyle baktıkları halde
tarafından
Yok kuzum yok bu kaç gündür iyibatlatyi sayılır onun derdi başka

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 506 göst.
2 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Emine S (17,428 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 214 göst.
15 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 746 göst.
16 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu