herkese hayırlı geceler kızlar. Mizginin size 22 haftalık bir resmini paylaşmak istedim burda heyecanlı bir şekilde hastaneye gittim sıram geldi muayene ediyor beni doktorum ve bana dediki senin kızın dua ediyor dedi güldü bende şaka yapıyor sandım sonra resmi verdi elime ve bana dediki bak annesi iki elini birleştirmiş dua ediyor baktım ve gözlerime inanamadım çok duygulandım hayatımda aldığım en güzel resimdi. Evet mizgin benim kızım ama ben kızıma yabanyım huyu suyu nasıldır bilmem 19 gündür hemşire ve doktorların elinde kızım malesef daha ne kadar burda kalacağımız belli değil 3 gün tek kalabildi yanımda o sıra da farkettim ki aynı ultrasondaki gibi yine ellerini birleştiriyor ve dua eder pozisyonda 2. Resmide evde çekmiştim sizinle paylaşmak istedim kızlar. Mizginimin durumana gelirsek malesef iyi değil kulağındaki iltihap hala akıyor onun dışında kanında enfeksiyon çıktı kızımı kırmızı alana koymuşlar tek başına Bi odada ve küvezinn içinde diğer bebeklerin içinden çıkarmışlar
kızım resmen yaşam savaşı veriyor içerde.. öyle yorgunum ki acı çekmesi ömrümden ömür alıyor resmen evet 24 yaşındayım ama olduğundan beri ona üzülmekten başka Bi insan oldum ben. Beni merak ediyorsunuz yazıyorsunuz Allah hepinizden razı olsun biz iyi olmaya çalışıyoruz sizi haberdar etmeye çalışıyorum durumlardan sizi çok seviyorum iyi ki varsınız dualarınızı eksik etmeyin yeter bize ❤️