0 oy
3,597 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar dogum dan sonra eşi niz ayrı yattı mı ben hastaneden geldigim ilk gün eşim diger odada yattı çok zoruma giiti hep de derdim ne olursa olsun ayrı yatma die ama hastaneden geldigim ilk gğnden ayrı yattı bebek aglıyo gece die 1 ay diger odada yattı hala da ara ara yatıyor o kadar uyardım da  çok zoruma gidiyor hastaneden geldim isterdim ki bizle beraber olsun ama bana sormadı bile nasılsın bi sıkıntın falan varmı die önceden hiç böyle degildik bi kanepe de ikimiz yatardık sıkışarak   araya sogukluk girdi sanırım bende eşimi eskisi gibi takmıyorum artık oda beni sanırım bilmiyorum bu lohusalik depresyon u mu inşallh geçer sizde de böyle oldu mu 

20 Cevaplar

0 oy
(1,717 puan) tarafından
Ben 5 aydır kızımla uyuyorum o da tek basına uyuyor
tarafından
Bizde 4 aylığız ayrı uyuyoruz eşimle oğlumla yatıyorum gece emmek istiyor kolay oluyor :)
tarafından
Aaa ciddi misiniz kızlar :)) ohhh çok şükür ya bende acaba bir tek biz mi ayrı yatıyoruz diye üzülüp duruyordum ya. Bizde yaklaşık 7 8 aydır ayrı yatıyoruz oğlan gece devamlı uyanıyor emmek için ağlıyor e eşimde sabah işe gidiyor uyanmak istemiyor gece o yüzden o kanepede ben oğlumla yatak odasında :DD
(1,717 puan) tarafından
Gece beslenmesi biterse o zaman eşimle yatarım
tarafından
Aynen bende öyle düşünüyorum e o da 2 yaşını bulacak bu gidişle. Şimdi 1 12 buçuk aylık. Ah ah aynı evde kocamı özledim bea :))) aman bebişlerimizin canları sağ olsun.
-Reklam-
0 oy
(7,806 puan) tarafından
Doğumdan önce ben uyardım çünkü abisi çocuk yaşına gelene kadar ayrı yatıyormus . Ben dedim öyle bir şeye niyet edersen çocukla seni bırakıp ben giderim ayrı odaya.  

Bence sen kocanı alıştırma alındım diyip geri çekilme git uyandır canım hadi yatağa gel çocuk uyudu de.  Eşlerin ayrı yatması soğukluk getirir hiç bir erkek tek başına yatmaya alismamali
tarafından
Canım çok uyardım  hadi yerimize yatalım diyorum  ama benimle ilgi alakayı kesdi sanki  bebegim durmuyo sabah uyanıyo mutfaga kahvaltı hazırlamaya gidiyorm bebegim daha çayı koymadan aglamaya başlio biz kahvaltı yapan a kadar saat 2 oluyo eşimde tv karşişinda yatıyo kalkıyım kahvaltıyı hazırlayım demiyo önceden işten gelince bile hazırladı kahvaltı falan ama çok degişti sanki bişey de diyemiyorum zoruma gidiyor
0 oy
tarafından
Kirkina kadar yattı şimdi 8 aylık hala ayrı yatmaz sen söyle csnim yatmasin bu ikinizin çocuğu o ise gitse de sana yardım etmek zounda sende evde yoruluyorsun anlayış göstermelidir bence eşin 
tarafından
Söylüyorum canım hiç ayrı yatmazdık ama taburcu oldugum gece bile ayrı yattı senşm de agrın varmı bişeye ihtiyacın varmı bile demedi    dogumımdan 2 gğn önce benşm dogum günümdü hemde evlilik yıldönümü idş dogum gğnün kutlu olsun bile demedi ama tl de halasının dogum günün ü kutladı bilmiyorum ben mi abartıyorum ama eşimin şöyle bi aklı vardır herşeye aliştirmayım sürekli ister die   bende yavaş yavaş soguyorum ondan sanki   biz mnceden böyle degildik hep yan yana diz dize idşk yeni. Aşiklar gibi ama şimdi öyle degil
tarafından
Valla bilmiyorum ne diyim inşallah düzelir siniz canim
0 oy
(111 puan) tarafından
Biz 1 hafta falan ayri yattik yani ayri derken o yerde yatti ben yatkta cunku rahat yatamiyordum dikislerim aciyordu deli yatiyor biraz ne bileyim acikcasi gece dizi falan dikise gelir falan diye korktum 1 hafta sonra kendiai dedi artik geliyim beraber yatalim dikkatli yatarim falan dedi oyle
0 oy
tarafından
Tm 4 ay ayrı yattık ama tavsiye etmiyorum cnm ne olursa olsun yataklarinizi ayırmayı n bebeğin beşiği in senin yatağının yanına köy rahat edersin
0 oy
(12 puan) tarafından
Benimki de ayrı yattı bir süre trip attım kaç kez konuştum olmadı. Normalde aramızda bir sıkıntı yoktu çok şükür sadece ayrı yatıyordu. Bebeğimin odasını ayırdıktan sonra normale döndü herşey. Belki zamana ihtiyaç vardır biraz.
0 oy
(902 puan) tarafından
Daha doğum yapmadım ama eşimle burda da çok sık bu konuyu okuyunca çok konuştuk, biz evlenmeden eşimin teyzesi bize bi nasihat vermişti ne kadar küs olursanız olun ne kadar kavga ederseniz edin yatak odasının kapısından girdiğiniz an herşey bitsin herşeyi unutun demişti öyle de oldu çok şükür hamileliğimin ilk aylarında eşimden bile midem bulanır olmuştu çok zordu buna ragmen ayrı yatmadım ona uzak dururdum bi köşeye çekilir uyurdum, şimdi de diyoruz birbirimize ne olrsa olsun ayrı uyumak yok diye inşallah doğumdan sonra uygulayabiliriz de. Açıkçası ayrı uyumanın ilişkilere çok çok etkisi olduğunu düşünüyorum 
tarafından
Aynen canım bşzde hiç ayrı yatmazdık kğs olsak bile ama dogum dan sonra eşim ayrı yatınca ister istemez sogukluk giriyor araya  çok canım sıkılıyor
(902 puan) tarafından
O zaman sen git yanına yat bebek uyuyunca bi şekilde eskiye dönmeye çalış gurur yapıp uzaklaşma eşinden
0 oy
(359 puan) tarafından
Ilk 20 gün beraber yattık sonra ben oturma odasına geçtim çünkü kızım uyumuyordu ve eşim işe gidiyordu bean qkendim istedim 5 aylık olana kadar böyle devam etti sonra biz yatak odasına geçtim ama bu seferde kızım beşiğinde uyumamaya başladı yanıma aldım eşim yanımızda rahat edendi o gitti sonra memlekete gittik zaten şu an da da 12 aylık yatak odasına yer yatağı yaptık  kizkm orda yatıyor şükür bizim aramıza soğukluk da girmedi başka bi şey de olmadı yani şartlar nasıl gerektiriyorsa nasıl rahat ediyorsak öyle davrandık biz 
0 oy
tarafından
Bu ayrı yatma meselesinin sıkıntısını ben çok çektim görmüyorum uyanıyor çocuk diye bıraktı gitti ne dedimse ikna edemedim ne zamanki ne halin varsa gör git nerede yatarsan yat dedim aaaa bi baktım tırs tırıs geldi yattı yerine ") takma kafana ya sen ne kadar unutsan üstüne düşersen o kadar inat eder bırak canı ne istiyorsa onu yapsın işi düşüp yanına gelince sende dersin ben oturma odasına gidiyorum diye 
0 oy
(616 puan) tarafından
Olmadı çok şükür öncesinde hiç konusuda geçmedi aksine yanımda yattı sezeryandim çocuğu kucaklayıp bana getiriyor beni kaldırıyordu heote öyle devam etti hatta şuan oğlumuz yer yatağında yatıyor yere 3 yorgan 1 battaniye serip üçümüz siralaniyoruz ben ikisinin arasındayım :) cok üstüne gitme yada tera teper 
0 oy
(502 puan) tarafından
Bı 10 gün kadar annem kalmıştı bende o sürede annemle kaldık yatak odasinda. Onun dışında eşim ayrı hiç yatmadı bebegin ağlaması sadece senin derdin değil o da ilgilenmek zorunda.. ben mama verdim ilk başta sütüm yoktu ben mamasını yaparken eşim oyaliyordu gazı varken d beraber salladik ilgilendik. Hakkını yiyemem bazen benim bile canıma yettiğinde içerde yat ise gidiceksin dediğimde bile gitmedi. Evlilikte konu ne olursa olsun yatak ayırmak bı soğukluk yaratıyor. Lohusalıkta zaten insan depresyon yaşıyor herşeyden bıkmış soğumuş oluyor eşinin seni sarıp sarmalamasi lazım. Tekrar konuş bence eşinle canim. O yavru sizin ikinizin sorumluluğunu sadece sen almamalisin
0 oy
(1,121 puan) tarafından
Ben 11 aydır ayrı yatırıyorum canım ya. Eşim vardiyalı çalışan ve uykusu aşırı hafifi olan ve uykuya da aşırı düşkün biri ayrı yattı hala da yatıyor. Bebeğimiz hep gazliydi şükür bitti 2 aydır ama yine gece beslenmesi ve dış derken yine yatmadı.  Ben birkere bile demedim ayrı yatma gel bizle yar diye. Çünkü o uykuya düşkün ve ise gidiyordu. İlk zamanlar aşırı zoruma gidiyordu şimdi takmıyorum daha rahat oluyor vala. Ama şu bir gerçek eşim bana ve bebeğe düşkündü, cinsel hayata ve ilgi alâkada bir değişiklik olmayınca ben hiç ustelemedim. Ama bence sen yılma birkez daha dile getir. Deki bebek uyuyunca sana sarılmak istiyorum senin özlüyorum felan de. 
0 oy
(134 puan) tarafından
Bebegim zor bir bebek.Dogdugundan beri canimiza okudu.Gece ben sabah o bakiyor.Bir iki defa beraber yatmayi denedik ama ikimizde pert olup sistem sasinca yataklari qyirdik.Keske.farkli bir alternatif olsa ozluyorum bazen karsilikli  bir bardak cay icmek bile luks oluyor.Gecici cokta ustundr durmayin erkekler biz gibi uykusuzluga dayanamiyor.
0 oy
(580 puan) tarafından
Ben kendim istemiyorum bebeğimle  tek kalmak istiyorum git odada yat diyorum :D 
0 oy
tarafından
Asla musade etmem! İlk gün neyse hala da o ve öyle de devam etmeli. 

Bazen gece ben kalkamazdm kendisi kızımı getirip emzirmem için uyandırırdi. Gün içinde ise işte uykusuz kaldım ama kızımın canı sağ olsun der. 

İmza atarken IYI GÜNDE KÖTÜ GÜNDE diye atıyor. 
0 oy
(6,683 puan) tarafından
Biz hic ayri yatmayiz hastaneden geldiyim gunde de beraber uyuduk hatta ben uyumadan uyumaz beni beklerdi
0 oy
(267 puan) tarafından
Hamileyim doğumdan sonra eşim başka odaya geçerse çocuğu alıp yanına bırakırım ben odamda rahat rahat uyurum tek başıma yapmadım nasıl bakarsa baksın 
0 oy
tarafından
Hastaneden geldim bizde bir ay ayrı yattik ama ben sezeryanliydim ve eşim deli yatardi sırf yanimizda olmak istediği için 1 ay oturma odasına yatak taşıdık beraber yattik daha snra da odamıza geçtik zaten o korkusundan ayrı yattı benden 
0 oy
(580 puan) tarafından

Ben şuan 34+4 hamileyim.

İşten geldin yorgunsun bebek agliyo bende tüm gün evde zaten aglamasindan yorulmuşum sinirim bozulmuş akşam yatcaz yöne agliyo ne yaparsın dedim ben sanıyorum.ki işte ilgilenirim diyecek çünkü eşim geceleri hemen uykuya Dalan biri değildir zor uyur gider diğer odaya yatarım dedi ben sok :ermm:
Kafanı kırarım ihsan dedim aghghs bu erkekler bizi anlamiyo bacım :getlost:
0 oy
tarafından
Eve geldik o gecesi koltukda yatiyodum ben esimde hemen oda ayak ucuma oturur pozisyonda kivrila kivrila bir hafta boyunca oyle yatti  sonra sepet beşiği yatak odasina aldik 6 aydir birlikte uyuyoruz hic ayrı yatmadık Allah var 2 saniye ayrılmadı yanimdan hakkini odiyemem esim hem evleri temizledi hem bana baktı ic camasirima pedime kadar yardimci oldu yemek yaptı utu yaptı annem geldi bide esimden hadi damat bi cay koy dedi esimin o yorgunluğun üstünden 1 bardak içip aci olmuş bu dedi o gunden sonra annemi yolladim kayinvalidemde cok yardımcı oldu ama onada tatli dille benim alismam lazim tek basima diyip onuda yolladım esimle baktık cok da guzel oldu
tarafından
Ne güzel canım maşşalh eşine benim eşim de yapardı ama bilmiom dogum dann  sonra bi farklı olduk anlam veremiyorum biz nasıl oldu da böyle olduk eşimden bi güzel söz duymaya bile hasret kaldım desem dogrudur   arada yapar çay falan akşamları ona da zaten ben daha ne yapıyım der  kendi düşüncesi kafa yapısı çok farklı aliştirmayım hediye ye eşyalara falan alişmasın kafasında

İlgili sorular

0 oy
43 cevap 1,266 göst.
15 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 570 göst.
21 Aralık 2022 Diğer kategorisinde ❤Hanifela ❤ (4,721 puan) tarafından soruldu
0 oy
53 cevap 1,820 göst.
17 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Cimen3372 (563 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 540 göst.