0 oy
593 göst.
Diğer kategorisinde (463 puan) tarafından
Sinirli anınızda nsıl davranırsınız. Ben sesimi yükseltirim, vurup kırarım. Bu huyumu düzeltmeyi çok istiyorum. Siz ne yapıyorsnuz sinirlenince

37 Cevaplar

0 oy
(456 puan) tarafından
Valla canım ben şimdiye kadar 4 telefon kırdım sinirden iki defada elimi kırdım ben çok fena oluyorum yani sinir krizi geçiriyorum ama sonradan da çok pişman oluyorum ama o an kendimi tutamıyorum keşke elimde olsa da bu huylarimi değiştir sem
-Reklam-
0 oy
(6,200 puan) tarafından
Balkona çıkıp hava alıyorum sonra gidip sorun neyse çözüyorum ama biri kalkıp bana laf soksa en alasını sokarım bı daha ağzını acamaz
0 oy
(27 puan) tarafından
Malesef sesimi yükseltiyorum ama bu huyumuda hiç sevmiyorum düzeltmek istiyorum bir türlü düzeltemiyorum
0 oy
(528 puan) tarafından
Ben susuyorum genelde hemen anlarlar zaten suratimdan da ses etmezler. 
0 oy
(135 puan) tarafından
Kocam işe ağlarım ama bir baskasi ise bende onu sinir edrrim
0 oy
(2,576 puan) tarafından
Çemkiririm:D içimde kalıp bana dert olacağına karsimdakine gidip ona kurt olsun felsefesini uygularım ;D
0 oy
tarafından
Sınırlı olduğum kişiye göre değişir eğer nazım geç En biriyse bağırırım çağırırım kırarım vurarım eğer nazım geçmeyen biriyse ağzıma geleni söyler sonra oturur ağlarım rahatlarım 
0 oy
(95 puan) tarafından
Adamı en can damarından vururum ben de bu huyumdan nefret ediyorum asla gerçek olmayan düşünmediğim şeyleri sırf can yakmak için söylerim nefret ediyorum kendimden 
0 oy
(1,939 puan) tarafından
Ses tonum otomatik olarak yükselir ama bişeyleri kırmam etrafımda . Genelde o ortamdan giderim 
0 oy
(476 puan) tarafından
Elim ayağım titriyor miydem bulanıyor bağırıyorum. :D
0 oy
(8,079 puan) tarafından

Bağırıyorum çağırıyorum sonra da ağlıyorum :D

0 oy
(14,081 puan) tarafından
Sinir çok kotu bisey insan sakin olamıyor malesef 
0 oy
tarafından
Ayni senin gibiyim gayet de iyi yapiyorum alttan almak hicbir ise yaramiyo seni bilen ona gore davranir zaten mulayim olursan yapmadiklarini birakmazlar
0 oy
(1,447 puan) tarafından
Bağırıp ne varsa kırıyorum 
0 oy
tarafından
Cok kirici konuşurum sinirim geçince birsey hatırlamam 
0 oy
tarafından
Bagırıyorum ard ardına saydırıyorm cokta fevriyim keske böyle olmasam ya 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 556 göst.