Kızlar 5 gün oldu doğum yaptım sezeryan losayim daha ilk gün ayağa kalktım hastanede kaynanam iki gün başında kaldi anneme fırsat vermedi eve geldik 4 gün yanımda kaldı artık annem izin almış işten iki gün kalicak yanımda dedim falan konuya gelelim evde oturdugumuz sürece hep sürat yapiyosun bana suratlisin dedi kocama diyo eskisi gibi değil falan anne dedim lohusalık ya amilyat oldum çocuğa alisamadim olabilir falan dün oturuyoruz ablam bende baktım pat kapı kapandı aaa kaynanam yok kocam evdeydi kalk dedim annen gitti arabayla aldı onu aşağı gel dedi indim baktım ağlıyo bana sürat yaptin ettin falan neyse yukarı çıkardık akşam üstü gitti annem geldi kaldı bende kocam anneme hoşgeldin dedi o kadar muhabbet yok sonra sabah oldu kayinpederimi aramış kocam demiş ki kayinpederim karın bize sürat yapiyo gelmicez evine kapamış telefonu kocam aradı diyo annem babam gelemedikten sonra ben bu evi napiyim küfürler babamı aradım babam kayinpederimi aradı açan yok kaynanam ariyo huzurunu bozmaya diyo kocamı aramış babam demiş kızımı da alırım torunumuda daha getirmem baktim kocam işten izin aldı eve geldi cansız şimdi ben napiyim benim aileme de şimdi mesafeli losayim şimdi annemde evime gidicem dedi tek başıma çocugumla oturucam mecburen
Aaah ahh bu kaynanaları ne yapmalı KAYNAYAN KAZANA ATMALI kendini sıkıntıya sokma sütün gelmez ha
Oyy sanki o lohusa yaaa. Ne gıcık ne anlayışsız bir kadın. Valla hiç muhatap olma takma canım. Bebeginle ilgilen seni anlamıyor zaten sende anlayışlı olma
Kuzum benim ya kiyamam lohusa halinle stres ustine stres yasatmislar annen gidince bence cagir anne ben isteyerek surat yapmiyorum flan bidaha anlat kalmak istersen de teklif et amac uzerinden yuku atmak esinde gormus olur senin kotu niyetli olmadgini ona da anlat isteyerek surat asmadgni flan zaten o kafayla yine alincak bisi bulur bu kezde esin anlar isin afedersin b.kunu cikaranin annesi oldgunu ben olsam boyle yapardm
Annem var nasilsa bunu ne isi var deyip gercekteb surat asmadigina emin misin? Zoruna gitmis ki ağlamış kadin da
Lohusalık zaten zor bi psikoloji eğer varlıkları moral bozuyorsa zaten gitsinler siz de kafanızı dinlersiniz sadece eşinize güzelce anlatım benim hormonlarım zaten alt-üst ameliyatıyım öyle zorluğum var annenle bi sorunum yok vs diye gerisini boş verin gitsin
Şu büyükler zaten işin içine girnce ortaliği kariştiriyorlar yolla hepsini sanki kendimiz bakamiyoruz cocuğumuza, iyiiki bir cocuk dogurmuslarda bilgileri var
Annenle konus sakin gitmesin istedikleri bu zaten amacina ulastirmasin onlari annen gidince nolck onlar gelcek bu sekilde konus annenle orasi seninde evin bunu sole annene
Acaba gerçekten surat mı yaptın buradaki kimse seni tanımıyor ki bos bos yorum mu yapalım. Bazen bakıyorum da gelinler de az değil ama hep kaynana kötü. Bilemiyorum cnm tanımak lazm.
1,492,968 soru
24,394,166 cevap
349,565 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın