0 oy
463 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Sabahtan beri çooookk yoruldum dinlenmeyi hakettim bence eşim de sağolsun oğluşu oyaladı :angel:

image

7 Cevaplar

0 oy
(4,756 puan) tarafından
Ellerine sağlık temiz olmuş çok da güzel evin kuzum 
tarafından
Sağol canım :)
(4,756 puan) tarafından
Sende sağol tatlım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Direk gozume bayraklar carpti :DD
tarafından
Trabzonsporlu olunca saati bayrağı şart evde :) ben en çok dizili arabalardan muzdaribim eşim kaldırttırmıyor tozları ben alıyorum tabi :)
0 oy
tarafından
Eline koluna sağlık. Bide kahve ohh miss hak ettin:)))
tarafından
Faylasıyla canım sabahtan beri durmadım eşimi yakalamışken hep parça parça yapıyordum şimdi komple giriştim eve :)
0 oy
(3,464 puan) tarafından
Benim bordomaviyyi görünce gözümde kalpler oldu kız trabzondamisin
tarafından
Değilim canım eşim trabzonlu o yüzden :)
(3,464 puan) tarafından
Hımmm peki :)
0 oy
(2,348 puan) tarafından
Bnm daha botmedi byram temizligi yapiorum ama 29 haftalik hamileyim cabuk yoruluorum dinlene dinlene yapiorm bi yatiom bi is yapiorm sukur dun agir islere esim yardm etti aslinda o yapti bn yardm ettm gbi oldu :))

Onlar bittide kucuk isler kaldi onlarida  yavas yavas yapiorum. Ayy hamilelikten mi bilmiorm terledikce bayilcak gbi oluorum..
tarafından
Ben de baya yüklendim bugün normalde bu kadar yapabilmem imkansiz gibi bir şey oğlum düşecek diye zaten yalnız birakamıyorum gündüz uykusu da hiç yok neredeyse en fazla yarım saat bir saat uyuyor eşimi yakalamışken komple yaptım ama belim kopuyor su an :)
(2,348 puan) tarafından
Erkkleri yakalayinca birakmamak lazm :)) dun temizlik yapti bugun kacti arkdslarla bulusm dio dedm hadi git hakettin :)))
0 oy
(2,557 puan) tarafından
Evin ne kadar ferah duruyo smdiki aklim olsa bnde mobilyalari böyle hafif alirdim
tarafından
Fazla kalabalığı sevmiyorum canım o süsler bile fazla geliyor gözüme ama boş olunca da çok kötü duruyor bi de tayinciyiz o yüzden böyle fazla doldurmadım :)
(2,557 puan) tarafından
En iyisi esim hala soylenir ev tasirken sana tasitcam bunlari diye :))
0 oy
(5,936 puan) tarafından
Misler gibi olmuş bugün bende oğlumu verdim ablama sütleri sagdim yolladim minigimi sabah 9 da başladım yarim saat önce bitti bende bittim halbuki yarin gidiyorum 3 haftaya yakin yokum ama ev tertemiz kalsin istedim 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 122 göst.
26 Mart 2023 Diğer kategorisinde Ozgeceylinn (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 221 göst.
28 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Hmzftmnr (129 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 516 göst.
25 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 755 göst.