0 oy
531 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Aksamdan islattim sicak suya simdi az daha suda haşliyorum acaba agizda dagilan guzel bi nohut yemegi olurmu esim cok isdio ben yapamiyom die yapmiyodum:))

10 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Duduklude yapacaksan yeniden haslamana gerek yok bu sefer parcalanir 
(44,928 puan) tarafından
Haslama evet isladiysan direk dudukluye koy 1 saate ver pamuk gibi olur nohutta guzelse eger
tarafından
Nohut kocaman oldu haşladim diemi ne pişti bile:))
(44,928 puan) tarafından
Kizz haslamasaydin cok piser dagilir yine piscek bida
tarafından
Is isten geçti :)
(44,928 puan) tarafından
Dudukluye koyma tekrar tencerede pisir dagilir gider yoksa
-Reklam-
0 oy
(3,996 puan) tarafından
olur olur , duduklude yapsaydin ya , cok kisa surede oluyor
tarafından
Duduklude yapacamda az bi haslansin sonucu merak ediyom:)
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Karbonat ile ıslat 
tarafından
Onu bilmiodum
0 oy
(16,240 puan) tarafından
Etli yaparım ben düdüklü de çok güzel. Olur suya koyduysan biraz da düdüklü de haslasa tamamdır 
tarafından
Biz etli sevmeyiz kokuyor die:)
0 oy
tarafından
Azcik karbonat at 1 çay  kaşığı kadar onunla başka daha çabuk pişer ve yumuşar 

Eski dönmelerde düdüklü yokmuş diye et ve geç pişen bakliyatlara atarlarmış 
tarafından
Hmm bilmiodum onu
0 oy
(18,548 puan) tarafından
Olsaydıda yeseydim şimdi:)))) 
tarafından
Aşama bekliom:)
0 oy
tarafından
Bende dün yaptım sen gibi az tencerede başladım daha sonra yine tencerede pişirdim çok ta güzel oldu biz nohuta ıslanırken tuz atarız 
tarafından
Ben bşy atmadim ama olacak gibi bakalim tesekkurler
0 oy
(4,247 puan) tarafından
Aslinda o biraz duduklu den birazda nohudun cinsinden kaynaklaniyor gecen sene kaynanamlarin nohudunun pisegi iyi degldi 1 saatten fazla pisiriyordum.yinede dedigin gibi olmuyordu 
tarafından
Bakalim benimki haşlayinca güzel oldu nohutta iyiymiş şimdi düduklüye koydum az haşladim dagilir diolar
(4,247 puan) tarafından
Az pisir ac bi bak pismezse geri koy kontrollu pisir bisi olmaz canm afiyet olsn
0 oy
(654 puan) tarafından
Ben hep 1 gün önceden ıslarım öğlende duduklude yarim.saat pişiririm daha dün yaptım çok güzeldi kemikte koymuştum içine ☺
0 oy
(87 puan) tarafından
Haşlayınca kabuğu soyuluyor keşke haşlamadan yağını soğanını kavurup direk dudukluyr koysaydin
tarafından
Sert oluyor sonra pismiyor
(87 puan) tarafından
Islatmissin zaten canım bide düdüklü de pişecek

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 201 göst.
17 Ekim 2022 Diğer kategorisinde O bir anne... (1,169 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 96 göst.
1 Ekim 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Hersey-nasip (368 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 130 göst.
24 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 102 göst.
26 Nisan 2023 Aile kategorisinde Lisa1234 (1,389 puan) tarafından soruldu

404,272 soru

12,111,261 cevap

36,443 kullanıcı

...