Öncelikle Rabbim çocuk isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin.
Ben geç yaşta evlendim. Evlendiğimde 38 yaşındaydım. Evlenmeden önce bir sağlık sorunum çıktı bunun sonucunda tüp bebek yöntemi ile hamile kalabileceğimi öğrendim. Çok şükür eşim yanımdaydı hep. Daha evlenmeden önce birlikte tüp bebek merkezinden eşimin tanıdığı bir doktor ile görüştük. Her neyse sonuç yumurta rezevr azlığı ve tedavi ile bebek sahibi olabileceğim. 2019 şubatta hiç uzatmadan hemen nikah kıydık. İlk denememizi Nisan 2019 da yaptık sonuç alamadık. Arada benim başka bir sağlık sorunum çıktı ameliyat olmam gerektiği için tedaviye ara verdik. Ekim ayında tekrar tedaviye başladım ve çok şükür hamile kaldım. 30 temmuz'da kızımızı kucağımıza aldık şimdi 63 günlük. Benim için tüp bebek tedavisi ile anne olmakta bir sorun yok ve saklama gereği de görmüyorum fakat eşim unut tüp bebek işini tamam diyor. Sanırım bilinsin istemiyor. Bilinse ne olur diyorum bişey demiyor tamam oldu bitti diye geçiştiriyor acaba utanıyor mu ki. Sonuçta benim bir sorunum yüzünden tedavi ile ebeveyn olduk. Ne yapayım bende mi saklamalıyım bu durumu bilemiyorum. Uzun oldu kusura bakmayın.