0 oy
845 göst.
Diğer kategorisinde (303 puan) tarafından
Dün kendini yazar zanneden Abdullah Şevki denen seytan ruhlu adamın Zümrüt Apartmanı kitabından tiksinirken bugün de başımıza Elif Şafak denen kadının Mahrem kitabı midemi bulandırdı.Bunlar nasıl okumuş da yazar olmuş insanlar.Zihniyetlerı ne bunların allah aşkına.Gercekte yaşanmamış dahi olsa yazdıklarını kendilerinin yaşadığını düşünseler bir kere böyle bir yazıyı kaleme alabilirler mi acaba? Allah onları islah etsin.

9 Cevaplar

+1 oy
(1,060 puan) tarafından
En igrencide bu kitaplar  binlerce kişi tarafindan okunmus ve ödüllendirilmiş kac yildir yenimi farkedilmiş
(303 puan) tarafından
Ben diğer yazarin adını dahi bilmiyordum.Elif şafağin da bu kitabını hiç duymamistim.Bu kitaplari ödüllendiren kişilere de yazıklar olsun.
(1,060 puan) tarafından
Ne bicim bi hale grldi insanlik kitaba internette bi ton övgü var   bide okuyanlardan
(303 puan) tarafından
Allaha onlara da akıl fikir edep vicdan versin.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah bence direkt belâlarını versin hepside cehennem odunu biktim artık bu igrencliklerden çocuğumu bir sn gözümün önünden ayıramıyorum parka gidiyoruz hep peşindeyim kapıcı var illa gel bakkala gidelim diyo hayır dedim kesinlikle olmaz ben götürüyorum onu bakkala markete ihtiyacı yok surat aşıp arkamdan konuşuyorlar sanki bir onun çocuğu var diye biliyorum ama ne derseler desinler benim çocuğumdan değerli değil hiçbiri 
(303 puan) tarafından
En güzeli bu devirde kimseye güven olmuyor malesef.
0 oy
tarafından
Benim cok sevdigim bir yazardir elif safak. Ask romanida maneviyatla ilgili cok guzel bi kitaptir. Bununla ilgili haberi bende okudum ama romanı okumadim. Sen okudun mu?pedofiliyle ilgili ne yazisi var
(303 puan) tarafından
Zümrüt apartmanı kitabındaki o igrenc bölümü okuduysan aynı onun gibi bir bölüm var o kitapta da.Anlatmaya dilim bile varmıyor o iğrencliği.
tarafından
Evet bnde o satirlari okudum malesef cok kotuydu
(303 puan) tarafından
Ne düşünüp de yazıyorlar bunu anlamıyorum.
0 oy
tarafından
Onlar yazar değiller ztn 
(303 puan) tarafından
Bencede.Böyle iğrenç bi zihniyet yazar olamaz.
0 oy
(157 puan) tarafından

Bu haberleri nerden gördünüz hiç haberim yok 

(303 puan) tarafından
İnstagram da gördüm ben canım.
0 oy
(1,424 puan) tarafından

image

işte elif şafak 'ın kitabında yazdıkları  ya bu insanlara ne oluyor ya midem kalkıyor artık ya yazıklar olsun allah belâlarını versin
(3,694 puan) tarafından
Gercekten  ulke olarak hic iyiye gitmiyoruz ya.. Allah bildigi gibi yapsın o şeref yoksunu insan müsveddelerini...  Rabbim Evlatlarımızı  korusun. Henuz kızım 4 aylık  ilerde nasil zaptedicem dışarı çıkmak istediginde nasıl  engelleyecegim. Hicbir zaman gonul rahatlığıyla  kapıya dahi çıkaramayacağım :/
(303 puan) tarafından
Sadece bu yazarlar değil basan basım evi de ceza almalı.Bu gibi yazılar hayal ürünü bile olsa kaleme alınamaz kaldı ki böyle iğrençlikler hayal ürünü bile olmamalı.
0 oy
(1,739 puan) tarafından
Sen deyince baktım.yine midem bulandı Aşlah kahretsin hepsini...
(303 puan) tarafından
Allah sonumuzu hayır etsin gidişatımız çok kötü
0 oy
(820 puan) tarafından
Bunlar gibi daha niceleri vardır :((( çok yazık çok :((nasıl bir zamanda çocuk yetiştireceğiz anlamıyorum. Bizim zamanımızda tecavüz nedir bilmezdik adını duymazdık hele ki çocuğa bebeğe hayvana... Allah ıslah etsin 
(303 puan) tarafından
Amin canım..
0 oy
(105 puan) tarafından
Allahımm delireceğim.. aklında böyle düşünceler olan yetmezmiş gibi kaleme döküp iğrenç dimağlara Akıl veren yol gösteren bu insanlar dünyanın bütün acılarını çekmeden ölmesin
(303 puan) tarafından
Amin canım. Yazıklar olsun bunun gibilere ve böylelerine destek verenlere.

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 782 göst.
29 Mayıs 2019 Diğer kategorisinde V for vendetta❣ (637 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 441 göst.
4 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Ayselaras (291 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 767 göst.
0 oy
10 cevap 371 göst.
21 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Emine S (17,849 puan) tarafından soruldu