0 oy
363 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (66 puan) tarafından
Ben hamileyim 37 haftalık ve 3 doğumum ve 3 doğum arasında 1 er sene var ilk iki hamileligim güzel geçti bu biraz zorlayıcı gorumcemde benimle aynı hafta hamile onun ilk gebeligi kaynanam yanıma geldi Belim çok ağrıyor duramıyorum diye kızı görüntülü aradı kaynanam belimin agrisini dedi oda hiç iyi olduğunu görmedik hergun hasta diyor moralim bozuldu
notu ile kapatıldı: Konu başlığı konuyu özetleyecek şekilde olmalıdır

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kes lan deseydin ... Uyuduruyosun sanki
(66 puan) tarafından
Kendilerinin ki olsa aman aman derler cnm sen düşün 3 hamilelik arada 1 sene var vücudum dinlenmedi kndinin ilk gebeligi
tarafından
Sen elin kizisinya içi acirmi ben ikinci gebeliğim varya o kadar zorlanıyorum ki ilk de hiç bilmedim
(8,061 puan) tarafından
Lan falan hiç yakışıyor mu meltem:D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ona neymis o bu bakiyomus sana 
(66 puan) tarafından
Canım bu hamileligim kolay deildi tansiyon yükselmesi yaşadım hamileligim boyunca birazcık hastaydım o yüzden iyi olduğunu görmedik abimi bir daha evlendirelim diyor
tarafından
Sen kocanı evlendir deseydin bacım bu kelimelere susulmaz lütfen ya
0 oy
(6,973 puan) tarafından
Takma kafana canım, koy mesafeni onunla kirildigini anlasın.annesine de söyle acik acik benim ne zaman numaradan hasta oldugumu gordunuz de, kizin niye bana oyle dedi cok kirildim de, o zaten kizina iletir. Kıskanıyor galiba annesi senin yaninda diye
(66 puan) tarafından
Anneside öyle diyor bana şükür iyim de birgün diyor ama yanında oturan eltime kesin usuttun diyor bana öyle diyor
(6,973 puan) tarafından
Boşver canım bizde aynisini babanneme deriz: iyim de iyi hisset diye. Belki kötü niyetle soylemiyordur, elhamdulillah iyim de, dinlen zaten az kalmis dogumuna bunlarla uzme kendini

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 259 göst.
10 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Birkullanici00 (191 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 870 göst.
+1 oy
11 cevap 251 göst.
16 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Baharyagmuru00 (1,071 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 287 göst.
10 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Pakize333 (2,755 puan) tarafından soruldu

413,026 soru

12,434,794 cevap

45,781 kullanıcı

Kategoriler

...