ay sorma benim de görümcem öyleydi yaptığını da yaptı yani istediği ismi koydu ama ben de akıllıydım tam da doğumdan çıktığım esnada çocuğun ismini söylediler hani bu olacak bu olacak dediler ben de eşime döndüm kaç saattir içeride sancıyı ben çekiyorum istediğin ismi koyamayacak mıyım dedim de adını Muhammed koydum ve sonrasında eve geldiğimizde geldiğimiz gün görümcemle eşim kalktılar gittiler kimlik çıkardılar benden habersiz daha bunun kavgasını yapmadım 4 ay oldu ama bir gün konusu oldu mu öyle bir kavga çıkaracağım ki hepsini rezil rüsva edeceğim evin içinde bunları içime atıyorum ama bakalım konusu açılsın hele bir pişman olacaklar o konuyu açtıklarını hepimizin içinde bir burukluk var hiç hepimizin içinde bir kırıklık var belli ki sonuçta bebeğimin kimliğini eşimle beraber ben çıkarmak istiyorum beraber gidip ricamız beraber yaşamak istiyorum ama maalesef maalesef ki en güzel anlarımın katili görümcen ve kayınvalidem ona da taşı koydular hep diyorum beddua değil benimki Allah bana yaşattıkları her şeyi onlara da yaşatsın onların karşısına da çıkarsın bir gün onu görümcesi de ona aynısını yapsın başına o zaman taşlara vurun o zaman Allah'a belki beni onlara karşı kalbim gerçekten çok kırık