0 oy
958 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (174 puan) tarafından
Eşini hiç aldatmamış erkek var mıdır sizce? Demek istedigim yataga varmadan da mesajda yahut gözleriyle ya da niyet edip yapamamak da aldatmadır. Böyle bir erkek var mı acaba yeryüzünde 

34 Cevaplar

+8 oy
(8,080 puan) tarafından
Kendimden ne kadar eminsem, eşimden de bir o kadar eminim. 
(8,080 puan) tarafından
Is yerine gider kadını bir güzel rezil ederdim işinden de ederdim insan gibi çalışmasını bilmiyorsa otursun evinde
(8,080 puan) tarafından
Kudurmuşlar abla kudurmuş
tarafından
Aynen canim
tarafından
Kız valla kocam dedi azıcık bana guvencin varsa sus dedi ben hallederim tamam dedim
tarafından
Numarasını kendi numara ma yazdım kocam dan da engelledim
-Reklam-
+3 oy
tarafından
Eşinin altından kaçıp başka bir erkekle yatan kadın olmadığı gibi her erkekte aldatmaz. Aslında böyle sorulara ben sinir oluyorum. Kendi eşleri yaptı diye illakin herkesin eşini bir tutmak bence hiç hoş değil. Kusura bakmayin Allah herkesi eşit yaratmış sadece erkek güç yönünden fazla o da çalışmak için. Kadında da farklı olan sadece sabır fazla... Gerisi hepimiz biriz. Nefis onlarda da var bizde de. Allah tan korkan erkek ya da kadın yapmaz .. anahtar kelime budur. Allah korkusu.. Rabbim herkesin içine insanlardan değil de Allah tan korku p yapmayan nefis versin
(1,287 puan) tarafından
Katılıyorum size çok şükür sadığım eşime oda sadık çok şükür Rabbim şaşırtmasın yinede
(174 puan) tarafından
Canım sinir oluyorsan okumak zorunda degilsin. Ayrıca ben eşim beni aldattı demedim bunu bilmiyorsun vede ben genelleme yapmış olsaydım soru şeklinde açmazdım postu. Buradaki kızların da fikirlerini düşüncelerini ögrenmek istedim. Dedigin gibi bir kadını da erkegide kötülüklerden uzak tutan tek şey Allah korkusudur. Rabbim bizleri korusun
tarafından
Sinir oluyirum derken başlıkta bile belli sorunun ne olduğu. Ben seninle tartışmak amaçlı demedim herkes aynı tek sen değilsin buradaki çoğu kişi böyle
(174 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim
+2 oy
(2,265 puan) tarafından
Yüzde 90i bakarak da olsa aldatmıştır bence 
(174 puan) tarafından
Zaten şuan öyle elbiseler giyiyorlar ki kadınlar dahi bakıyor. Allah korusun
(2,265 puan) tarafından
Haklısın canım. Hele bir de o kılıkla dans edip paylaşıyorlar. Su tiktokta falan yemin ederim. Bazen kala kalıyorum bitince diyorum ki bunu ben niye izledim  insan resmen elinde olmadan bile bakıyor. Hele erkekler ne yapıyordur
(174 puan) tarafından
Yani canım eskiden pavyona keraneye gidiyordu erkekler bu işleri yapmak için. Ancak o tiktokda ki videoların oralardan bir farkı yok bence. Giydikleri yaptıkları çok uç şeyler. Allahım neslimizi korusun
(2,265 puan) tarafından
Amin canım aynen oyle
+1 oy
(1,697 puan) tarafından
Var tabii ki
+1 oy
(3,743 puan) tarafından
Kadını değil kendini aldatan erkek vardır... Çünkü kendini kandırıp kendini aldatır 
(174 puan) tarafından
Dogru diyorsun canım herkes kendi kalitesini ortaya koyuyor
+1 oy
(25,212 puan) tarafından
Çok şükür kendimi bildiğim kadar eşimi de bilirim 
(174 puan) tarafından
Ne güzel maşallah
+1 oy
(2,330 puan) tarafından
Ona o bakış açısıyla  bakarsak aldatmayan kadında yoktur heralde
(174 puan) tarafından
Tabi direk öyle yargılamak dogru degil ama Efendimiz de diyor ya erkeklere kadınlar sevdirildi. Erkekler biraz daha bu konuda fazlalar sanki
(2,330 puan) tarafından
Öyle tabi fıtrat olarak ama bunu burda kaç kere postlarda söylesem de kabul etmiyorlar  fıtrat fln içlerinde var ama aldatma sayılmaz bu aklımızdan gecenden sorumlu değiliz istemsizce eğer .
(174 puan) tarafından
Orası öyle tabi canım önemli olan o düşüncesinin önüne geçip uygulamaması. Öyle adamı da takdir etmek lazım. Yoksa kimin aklına ne gelmiyor ki.
(2,330 puan) tarafından
Ee yani dusunduklerimizdende sorumlu olsaydık vayy halimize .rabbim sasirtmasin
0 oy
(100 puan) tarafından
Bilmiyorum. Ama eşim yapmadı gibi sanki benim gördüm duydum hiç olmadı bana düşkün ama Allah bilir tabi ruhum duymadan yaptıysa bilemiyorum
(174 puan) tarafından
Bu zaten öyle birşey ki sen araştırmasan bile Rabbim önüne getiriyor açıga çıkarıyor. Rabbim hep böyle etsin sizi
0 oy
(29,054 puan) tarafından

Yani dört dörtlük yoktur. 

Niyetle dahi olsa aldatıyor cogu erkek
(174 puan) tarafından
Allah korusun canım
0 oy
(837 puan) tarafından
Vardır bence illa yatması gerek yok . bakmasida aldatmadir 
(174 puan) tarafından
Kesinlikle aile terapistleride bunu kabul ediyorlar
0 oy
tarafından

Çok şükür eşim de ne gördüm ne duydum ama hep ensesindeyim ara sıra tepesine tak tak diye vuruyorum biz burdayız hesabı :D

(174 puan) tarafından
O da iyiymiş canım :)
0 oy
(1,071 puan) tarafından
Eşimi o kadar çok seviyorum ki . Bir daha tekrar dünyaya gelsem gene de aynı kişinin eşi olmak isterdim. Allah'ım ondan razı olsun.
(174 puan) tarafından
Ne güzel maşallah canım Allahım daim etsin
(1,071 puan) tarafından
Allah razı olsun canim benim ♥️ Allah hepimizinkini daim etsin
0 oy
(460 puan) tarafından
Vardır tabii canım niye olmasın. İlla her erkek aldatacak diye bir şey yok. Öyle olsa kimse sevgili olmaz evlenmez. 
(174 puan) tarafından
Canten kaya var o da öyle diyordu hiç bir erkek aldatmak için evlenmez. Bugun karımı aldatacagım diye evden çıkmaz demişti
0 oy
(2,587 puan) tarafından
Allah bilir 
0 oy
(580 puan) tarafından
cokk nadir de olsa vardir
0 oy
(6,319 puan) tarafından

Hamd olsun esimden o kadar eminim <3rabbim sasirtmasin 

(174 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
(4,039 puan) tarafından
Bazen burdaki şeylerden etkilenip acaba yapar mı.diye kafamda kuruyorum. Daha benle nisanliyken mesajlaşmamis adam kalkacak kız bulacak da niyetini belli edecek de mesaj yazacak da . Yani karakterinde yok. Ben aldatacagini sanmıyorum
(174 puan) tarafından
Evet canım bu birazda karakter meselesi ya
0 oy
(267 puan) tarafından
Kimse için net birşey söylenemez ama bu konuda kendimi çok şanslı hissediyorum eşimin babası yani kayınpederim kaynanamı aldatmış hemde üstüne kuma getirmiş eşim annesinin o mutsuzluğunu gördüğü için aldatan bütün erkeklerden nefret eder 
(174 puan) tarafından
Nw güzel böyle empati yapabiliyorsa. Bazılarıda babası yaptıysa oglu da yapar gibisinden düşünüp yargılarlar
(267 puan) tarafından
Benim eşim ben seni aldattığım gün beni kapıya koy eğer bana gücün yetmezse sen git diyor gurursuz olma diyor aldatılıp susan kadınlara da değilde susmak zorunda olanlara çok üzülür
0 oy
tarafından
Yuzde 99 u bakarakta olsa aldatmistir bence 
(174 puan) tarafından
Bu zamanda bakmamak çok zor herhalde. Nereye dönsen haram var
0 oy
(54 puan) tarafından
Aldatmayan erkek yoktur aslaaa
(2,267 puan) tarafından
Senin esin kaç defa aldattı
(54 puan) tarafından
Bir kiza bakmasi bile aldatma cnm

İlgili sorular

+2 oy
29 cevap 1,031 göst.
6 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,342 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 1,014 göst.
17 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Prenses annesi1234 (1,280 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 492 göst.
28 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Rabia42 (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 286 göst.

408,537 soru

12,275,587 cevap

37,734 kullanıcı

Kategoriler

...