0 oy
515 göst.
Diğer kategorisinde (100 puan) tarafından
Bundan 1 hafta önce eşimin telefonunda annesiyle konuşmalarını gördüm benim arkamdan atmışlar annemin babamin arkasından da atmışlar bu arada.bı tartışmamız olmuştu eşim gitmis annesine anlatmış ikisi bir olup atmışlar eşim hatta bosarim demiş beni annesi tastik vermiş daha ağza alinmiycak şeyler yani bende gördüm sabah esime hesap sordum sinirle söyledim dedi tabi kızdım vs 1 haftadır konuşmuyoruz birde normalde eşim bana çok düşkün biriydi evde süt dökmüş kedi herneyse dün akşam da tatlı yaptım kaç gündür yemek vs yapmıyodum dedim soruyum uzaktan istiyon mu dedim evet dedi gel bikere opuyum dedi gitmedim sonra bisey yaptı kendini tutamadım güldüm onla uyuduk sabahta yüz bulmuş konuşmaya çalıştı vs yüz vermedim eve gelince öpmeye çalıştı öptü vs bende uzak durdum kızdım azarladim bozuldu şuan uzanıyor acaba napiyim böyle hem barışmak istiyorum hem içim soğudu napmaliyim sizce özür de dilemedi uzun oldu kusura bakmayin.. bu arada kaynanam çok fesat bir insan beni çok kıskanır eşimi kendine çekmeye çalışıyor

7 Cevaplar

+1 oy
(3,908 puan) tarafından
Kapini cek kimseyi dinleme. Esin o senin baris uzatma bnce fzla
(100 puan) tarafından
Barıştık ama konuşmaları gitmiyor aklımdan
-Reklam-
0 oy
(1,232 puan) tarafından
Eşinn yaotıgı buyuk hata ama karşılıklı otur konuş küslük nereye kadar bunun Bi daha olmayacağının sözünü versn sana eşinle dahada iyi ol kaynananın ne hali varsa görsün eşine küserek annesinn ekmeğine bak sürüyosun canm birbirinizi anlamaya calışın beliki kaynananın dolduruşuna geliyo 
(1,232 puan) tarafından
En iyisi tavsiyem kavga etmeden birbirinizi yıpratmadan güzelce konuş derdini anla sen yeterli ılımlı ol o pişman olur merak etme canm eşinle aranı acma eşin sevmese yanaşma ufak ufak kendince yanaşıyo belki geri cevirme ilerde dahada sorunlar büyümesin
(100 puan) tarafından
Evet doğru diyosunuz çok teşekkür ederim az da olsa rahatlattıniz beni çok kafama takıyordum çünkü
(1,232 puan) tarafından
Bizde o yollardan geciyoeuz kuzum önemli olan eşle huzur bnm kaynanam kaynpedrm neler yapmadı sanki yeni evliyken eşim bile onlarla birlik oluyordu östüme geliyolardı Bn naptm alttan aldım eşimi konuştum güzel güzel her seferinde boldu herşey herkes değişti eşimle huzurum artı şukur bende tersleseydm sureli kavgacı Bi insan olsaydım blki bu durumlara gelmezdi huzur kalmazdı demem o ki eşinnn güzğnün içinde sana karşı az parlaklık varsa dahi ona güre davran pişman olma sonra
(100 puan) tarafından
Pek yanasamiyorum aklıma onlar geliyor ama bende Altan alicam annesine fırsat vermiycem elimden gekdi kadar dayanırım
(1,232 puan) tarafından
Aynn iyi yaparsın canm
0 oy
(1,355 puan) tarafından
Burda vakit kaybetme esine git saril sımsıki konus acik ca bida aramizda gecenleri kimseye soyleme de sen kendine cek esini kavga etseniz bile kimseye belli etme yin cnm ben esimle kavgali olunca kaynanam gilin yaninda gulerim konusurum evime gelince somurturum yani kimseye belli etmem kiz sen halen burdamisin git esinin yanina
(100 puan) tarafından
Barıştık şuan ama konuştukları aklımdan gitmiyor henuz konuşmadık oğlumu uyutuyorum çünkü
0 oy
(1,518 puan) tarafından

Sen kocanla kötü oldukca bil bakalim kim sevinecekkkk tabiikii kaynanacagin. O yuzden bence kocana sarıl bi selfie yap ve paylas gorenler catlayiversin garii:)

Aa unutmadan ekleyim. Aranızdaki tartışmalari anlatmamasi konusunda uyar yani. 
(100 puan) tarafından
Aynen öyle çok doğru valla ama şuan barıştık beklemeden oldu fakat o yazışmalar gitmiyor henuz konuşamadık bebeğimi uyutuyom
0 oy
(5,330 puan) tarafından
Yani yuvanı yıkmak için 3 kişileri niye aranıza koyıyorsunuz ki o yuvayı ayakta tuyun gidin eşinize satılın öpün hayatınızda olduğu için   birbirinze mutlulul kaynağı olun huzur olın zulüm ol ayın bence
(100 puan) tarafından
Bencede şuan iyiyiz beklemeden barıştık ama aklımda hala yazışmaları var gitmiyor daha konuşmadık çünkü bebeğimi uyutuyom
0 oy
(7,787 puan) tarafından
Ya ne kadar kötü weyler dedi bilemem ama erkekler ailesine daha baskın görünmek istiyo benim eşime de yasaklar koyarım vs mesela bana süt dökmüş kedidir tamam aşkım der durur başkasının yanında aslan kesilir sonra ağzına s*carim yalnız kalınca nice kadın şiddet goruyo ne kötü adamlar var eşin yine iyiymiş canım kiynetini bil kırmadan konuş ama erkeklerin çoğu öyle işte naparsin :) Fazla naz da aşık usandirir çok uzatma bence o da sogursa iliskiniz zora girer canım 
(100 puan) tarafından
Evet çok doğru onu o an düşünmüyorum şuan barıştık birden bire gelişti ama henuz konuşmadık evet daha bir dedimi iki etmez ama annesigile sanki hiç yapmiyomus gibi gösteriyor farklı biraz ne dersem tamam karım der bosanirim demiş annesine bikere ben şakasına dedim küstü sen onları mi dusunuyon diye ama annesine atmış tutmuş bende anlamadım
(7,787 puan) tarafından
Benimki de evde bulasiga kadar yıkar hamileyken yapar hamile değilken de yapardı ama anası gil oldu mu hatta bnm ailemden biri bile olsa baskın olcak öyle görünmek ister ve hani çoğu erkekte böyle gibi canım bbmda anneme yardım eder biri oldu mu yapmaz yaptığını dahi söylemez sen sadece mesajları gördüğünü kırıldığını şöyle gerçekten boşanmayı mi düşünüyon falan filan de duygu sömürüsü yap bidaha o kadar büyük laf etmez belki en azından :)
0 oy
(1,134 puan) tarafından
Ne desem bilemedim anan baban senin arkadan konuşmaları anasina gelince erkeklik taslayip boşarım demesi sinirlede olsa yapilcak şey değil  kaynanan olucak kariya dikkat et pislik kadin çok  seviyosan evlendirmeyeydin oğlunu 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 419 göst.
3 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde Erra (100 puan) tarafından soruldu

413,441 soru

12,447,013 cevap

46,177 kullanıcı

Kategoriler

...