Bundan 1 hafta önce eşimin telefonunda annesiyle konuşmalarını gördüm benim arkamdan atmışlar annemin babamin arkasından da atmışlar bu arada.bı tartışmamız olmuştu eşim gitmis annesine anlatmış ikisi bir olup atmışlar eşim hatta bosarim demiş beni annesi tastik vermiş daha ağza alinmiycak şeyler yani bende gördüm sabah esime hesap sordum sinirle söyledim dedi tabi kızdım vs 1 haftadır konuşmuyoruz birde normalde eşim bana çok düşkün biriydi evde süt dökmüş kedi herneyse dün akşam da tatlı yaptım kaç gündür yemek vs yapmıyodum dedim soruyum uzaktan istiyon mu dedim evet dedi gel bikere opuyum dedi gitmedim sonra bisey yaptı kendini tutamadım güldüm onla uyuduk sabahta yüz bulmuş konuşmaya çalıştı vs yüz vermedim eve gelince öpmeye çalıştı öptü vs bende uzak durdum kızdım azarladim bozuldu şuan uzanıyor acaba napiyim böyle hem barışmak istiyorum hem içim soğudu napmaliyim sizce özür de dilemedi uzun oldu kusura bakmayin.. bu arada kaynanam çok fesat bir insan beni çok kıskanır eşimi kendine çekmeye çalışıyor