0 oy
1,024 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (111 puan) tarafından
2 hafta önce doğum yaptım çok şükür. 2 yaşında bide oğlum var. 2 haftadır çok zor geçti yinede elhamdülillah. Oğlum çok hircinlasti, küçük bebek gazlı ikisine birden yetişmeye çalışıyorum. Ama kendimi yetersiz kötü bir anne gibi hissediyorum. Özellikle 2 yaşındaki oğluma karşı, kardeşi ağlarken onun ilgi beklemesi benim içimi yiyor. Bugün görümcem ben bı kaç günlüğüne götüreyim dedi ve oğlumda hiç ikiletmeden gitti. Sabahtan beri ağlıyorum. Ben yetemiyorum demekki çocuğa çok bunaldı ve gitti. Sanki geri gelmeyecek lohusa psikolojisi galiba için içimi yiyor. Anne olmak nasıl zormuş. Şimdiden çok özledim ev onsuz çok boş neden götürdüler sanki benim çocuğundan bikmisligim yokki. Suç b nde doğum yaptım yanıma bile doğru düzgün gelmedi görümcem ve kayınvalidem onların yanına neden gönderdim ki çocuğu.

20 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Daha yeni doğum yapmissin çocukların birbirlerine alışmaları lazım senin 2sine birden alışman laızm bunaltma kendini 
(111 puan) tarafından
Çocuklar birbirine ne zaman alışır canım ben kendimi düşünmüyorum bile
tarafından
Alismalari içinde gitmemesi lazım canım ne kadar çok yanyana olurlarsa okadar çabuk alışırlar
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sen öyle deyince ikinci çocuğu yapmaktan korktum canim
(5,273 puan) tarafından
Bnm bi kizim var ikinci cocugu 2 yasina gorsiginde istiyorum ama nasip ne olur bilmiyorum
tarafından
Bende kendimi suçlu hissedicem diye korkuyorum. Çok kıskançtır kardeşini kucağıma alınca için cız edecek
(1,137 puan) tarafından
Eşimi zorluyordum Bi de bende 2. Cocuğu yapalım diye vazgeçtim kesinlikle istemiyorum artık
(5,273 puan) tarafından
Ya kaza olursa aaa
tarafından
Hahaha çoğu anneyi korkutmuş bu post :D
0 oy
tarafından

Ikinci cocukta hep ayni pskoloji yasaniyor zaman La alisirsin uzulme

(111 puan) tarafından
Çok mu uzun sürer bu alisma
tarafından
Bikac ay gecmesi lazim o kardesine alisinca kolay olur
0 oy
tarafından
Önce bı sakin kuzum ... Senin yaşadığının aynısını ben yaşadım 40 in çıkana kadar her gece ağladım neden ikinci bebeği yaotim.sanki dedim.resmen oğlumu aldatmış gibi hissediyordum ama zamanla iyikid eyapmisim büyüdüler.beraber diyeceksin hatta bı kaç ay sonr aberaber oynamaya başlayacaklar birbirlerini kovalamaya başlayacaklar abisi kardeşini korumaya baslayacak ama senin yapman gereken çocuğunu kendinden uzaklastirmamak bemce ara getirsinler çocuğunu kardeşini bu durumda.daha çok.kiskanacak ve onu düşmanı gibi görecektir ...
(111 puan) tarafından
Çok bunalmisti. Zaten pandemi sürecinde hep evdeydim hiç dışarı çıkmadık hamileydim bide. Şimdi götüreyim orda çocuklarla oynarsın diyince çocuk çok sevindi 2 yaşında oyun çocuğu daha. Gitmek istedi bende hayır diyemedim. Sadece 3. 4 gun
tarafından
Sürekli evdeyse ona iyi gelecektir kuzum send etolarla kendini bu arada
0 oy
(5,273 puan) tarafından
Ilk cocugun ka aylikken hamile kaldin 
(111 puan) tarafından
Aralarında 2 yaş 3 ay var toplam
(5,273 puan) tarafından
Hm bnde 2 yasina girince istiyorum
0 oy
(1,312 puan) tarafından
Öncelikle sakin ol cnm şu anda lohusasın duygusal davranıyorsun tabiki sen çok iyi bir annesin ❣️biraz sabır sadece bu günlerde geçecek onlarla yaşamayı öğreneceksin.. Tavsiyem çocuğunu kesinlikle kendinden uzaklaştırma bir şekilde eşin yardımcı olsun ya da başka biri ama evinde çocuklarınla ol şu anda büyüğün sana daha çok ihtiyacı var eşin de yardımcı olursa üstesinden gelirsin inşallah cnm 
(111 puan) tarafından
3. 4 gün gitti canım imsallah durmaz geri getirirler gitmek istedi olmaz diyemedim
0 oy
(10,800 puan) tarafından
Canım kaynanamdan seni düşünmüş küçük bebeği düşünmüş ondan götürmüşler ama keşke gönderme seydin bebeğine alış saydı kıskanma saydı beni sevmiyor der şimdi dahada hirçinlasir
(111 puan) tarafından
Kardeşine karşı hırçınlığı yok normalde. Banada sarıldı öptü öyle gitti herşeyin farkında aslında onu ne kadar sevdigimin
0 oy
(24 puan) tarafından
Benim aglum beş buçuk yaşında hamile kalmak istiyorum cabaliyom inşallah hayırlısı olur oğlum çok istiyor kardeşi olmasini
(111 puan) tarafından
Çok isteseler bile kiskaniyilarmis canım inşallah hayirli haberler alirsin
(24 puan) tarafından
Oğlumu çok simarttik ve üstüne çok duskunuz evimizin resmen herşeyi oğlumuz ama nebilim bacım hayırlısı olsun sıkma canını anneler herzaman mukemmeldir
(111 puan) tarafından
Bizde çok simarttik ilk çocuk ilk torun tüm ilgi ondaydi o yüzden zor geciyor
(24 puan) tarafından
Olur kuzum skma canını geçer inaniyorumki sen elinden geleni ikisi içinde yapıyorsun keşke birakmasaydin çocuğunu ilgiyse ikisinede ilgi alissa kardesinede sen takma kafana
0 oy
(1,816 puan) tarafından
Hep diyolarki yao bitane daha ikisi birlikte büyüsünler kızım bir buçuk yaşında o doğana kadar buda biraz daha büyür diyolar ama bn işte bu yüzden istemiyorum istiyorumki tuvalet eğitimini alsın memeden kesilsin birazcık bazı şeylerin bilincinde olsun istiyorum Allah yardmcn olsun cnm üzme kendini bidahada gönderme çocuğunu kimseyede güvenme zaman çok kötü
(111 puan) tarafından
Canım ben zaten memeden kestim tuvalet eğitimi verdim hamileliğimde hep onun bu tarz şeyleri ile ilgilendim. Göndermem ama inşallah durmaz ve geri getirmek zorunda kalırlar ben bı şekilde idare ediyordum
0 oy
(14,067 puan) tarafından
Üzülme sütün kesilmesin zamanla alışırsınız 
(111 puan) tarafından
İnşallah canim
0 oy
(245 puan) tarafından
Bende 15 yaşındaki kız bile kiskandida küçüğe ne kalmis.beraber büyüyecek onlar üzmeyin kendinizi .hem kardeş hem arkadaş olcaklar
0 oy
(456 puan) tarafından
Canım bende senin gibiydim senin yine büyüğü iki yaşında benim kızım 14 aylık ti ben sezaryen olduğumda bende kendimi çok yetersiz hissediyordum çocuklarıma yetemedigim için oturup ağlıyordum ama inan geçiyor hele bebeğin bı iki aylık olsun ozaman düzene herşey oturuyor bide bebeğin çok gazliysa sabsimplex Damla kullan ben çok memnunum o damladan Allah yardımcın olsun canım
(111 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım allahbrazi olsun. Doktor metsil gaz damlasını verdi bugün onu denedik bı.
0 oy
tarafından
Gıtmek ıstesede gondermeyın ben oglum senı cok ozlerım gitme diyebılırsınuz. Kmsede cocugunuzu goturmek teklf etmesın. Alısacak zamanla. Dgerı uyurken buyugu ıle vakıt gecırın sureklı. Alısacak zamanla Allah saglk versın yavrularına gecer zamanla sen gonderme bıda hatta alabılıyorsan al annen senı ozlemıs desın babası. Oda daha bakıma muhtac 2 yasında cocuk gozden ayrılmaz canım kusura bakmada. 
0 oy
(1,262 puan) tarafından
Oglum 20 aylık kızım 2 aylık neler çektim bende ama rabbime şükür kimseye vermedim veremem canım mahvolurum üzüntüden kaynanam hep der bize gönder diye asla oglumunla kızımın yanı benim yanım lohusalıkta zor oluyor keşke gçndermeseydin çocuklar için dahada zor evden uzaklaşmak 
0 oy
(895 puan) tarafından
Canim uzulme hepimiz ayni durumlari yasadik.simdi sen onun pabucu dama atilmis gibi hissedersin.bence ayri kalmak sana iyi gelmez.elbetteki yetersin ama suan zor bi doneme adapte olmaya calisiyrsun.simdi oglusun gelince onunla daha fazla ilgilen.bebeginin hizmetini yap sonra oglunla vakit gecir.oglunu sev oyna.o uyurken bebegini sev.nekadarda olsa kucucuk oda kiskanir.bianda yepyeni bi birey geldi ve ilgi bolundu onun icin hem guzel ama daha cok zor bi durum.ama kendini kotu hissetme sutun gider Allah korusun.bunlari dusunmen bile iyi bir anne oldugunu gosterir.saglicakla mutlulukla kalin
0 oy
(2,330 puan) tarafından
Cnm öyle düşünme sen ikisine bir alışana kdr zmn geçer onun içinde öyle ilgi çocuğu sonuçta oda küçük diğerini emzir bırak uyur ama oda küçük bunun farkındadır olsun öyle düşünme neden alıp gittiler die sana kolaylık olsun biraz düzene gir 40in çıkınca ins bebiste düzene girer .başkalarına gitmesin goturmesinler die düşünme yarın öbür gün çok rahat edersin anneye çok bağlı çocukta çok iyi olmuyor hiç bı iş yapamiyosun senden ayrılmıyor biyere gidemiyosun.duruuorsa kalsın elleme üzme kendinide onun içinde değişiklik olur .senin içinde ilk başlarda insanın ihtiyacı oluyor çünkü buna .
0 oy
tarafından
Valla cnm bnnde ole idi biri 2.5 yasinda biri 9 aylik suanda ikiside oyuncaklarin basina oturuolar oynular o zaman tuh vah ettigim seylere simdi iyiki diyorum :)
0 oy
tarafından
Valla aynı durum bendede var kuzum 6 aylik bebegim var 8 yaşında kizim 5 yasinda oglum var bebegim hic uyumaz gündüzleri görümcem ve kaynanam sürekli kizimla oglumu götürür kızıma orda ders çalıştırırlar oglumda oynar bi kac gun değişiklik oluyor kalip geliyorlar 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 398 göst.
14 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sena98 (164 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 919 göst.
25 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Buse19 (137 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 878 göst.
15 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Bayannn1 (1,142 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 515 göst.
6 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Papatya1308 (63 puan) tarafından soruldu

411,362 soru

12,382,737 cevap

43,323 kullanıcı