0 oy
580 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
En basından siz bakiyorsunuz siz buyutuyorsunuz mesela diyelim nasil bakardiniz? Ben sefkatle buyutmek isterdim cunku cok zorluklar cekmis canim annem zor sartlar altinda yasamasa cok basarili bir kadin olurdu eminim ona tüm imkani vermek icin elimden geleni yapardim. Onun gibi bir anneyim cok sukur.:(

14 Cevaplar

+2 oy
(11,263 puan) tarafından
40 yil düşunsem aklima böyle bi düsnce gelmezdi kiz nerden geldi aklina gece gece
tarafından
ne bilim aklima yasadiklari geldi duygulandim kuzum:(
-Reklam-
+2 oy
(4,386 puan) tarafından

Anneler ölümsuz olsa keske<3

tarafından
keske kuzumm
+1 oy
(9,760 puan) tarafından
Beni yetiştirdiği gibi yetiştirmek isterdim yine. Hayranım annemin düşüncelerine, kalbine ♥️
tarafından
❤️ne guzell
+1 oy
(4,063 puan) tarafından

herseyden önce okutmak isterdim öğretmenleri okuması için kapıya kadar gelmiş ama okutulmamus önlük alcaz çanta alcaz diye kandirilip oyalamis abisi okula giden öğrencileri görünce okulların açıldığını farkedip anlamis durumu garibim benim gunlerce aglamis çok başarılıymış hala okul önlerinden geçerken hala duygulanır kim bilir öğretmenmi avukatmi doktormu olacaktim elimden aldılar geleceğimi der canimin içidir o benim <3

tarafından
oy ya kadersiz annelerimiz
0 oy
tarafından
Dedem en çok anneme düşkündü en çok onu severdi ben dedem gibi bakamazdım ki 
0 oy
(2,531 puan) tarafından
Annem 13 yasinda evlendirilmis ne babamdan ne babamin ailesinden yuzu gulmemis cok cekmis garip anam dahada cekio ama bizi en iyi şekilde buyuttu kimseye muhtac etmedi baba boşluğunu bile hissetirmedi onu bizi buyuttugu gibi büyütmek isterdim dertsiz Sıkıntısız ama bende annem gibiyim hep onceligi bizdik simdide benim onceligim cocuklarim 
(16,340 puan) tarafından
Sanki benim annemi anlattın tek fark annem babasının korkusuna 13 yaşında kendisi kaçmış hiç bir şey bilmeden. 18 sene sonra kurtuldu beni ve kardeşimi de o adamdan kurtardı. Allah annelerimizi bize bağışlasın
(2,531 puan) tarafından
Annemide bi odaya koymuslar bununla evlencen demisler annemde isteyerek evlenmemis amin kuzum
0 oy
(2,021 puan) tarafından

Ben mutlu bir ailede  yetiştim yaşadığım  anın  tadını  çıkarmayı  güçlü  bir karakter sahibi olmayı öğretti  annem  bende tıpkı  annem gibi olurdum <3Her ne kadar görüşmesekte ...

0 oy
(2,039 puan) tarafından

Anneannem okula gitmesine müsade etmemiş ilk yapacağım şey okula göndermek olurdu :( 

tarafından
kiyamam ya
0 oy
(49,845 puan) tarafından

Nerden aklina geldi yaa:D

tarafından
geldi iste soru degil mi:D
0 oy
(7,140 puan) tarafından
Onu mükemmelliyetçi Bi insan olarak yetiştirmezdim net
0 oy
(4,848 puan) tarafından

Ben annemi doguruyorsam annem beni ne zaman doguruyor :blink:

tarafından
komik
0 oy
(16,340 puan) tarafından
Annemi ben doğursaydım eğer anneannem gibi yapmaz elinden tutardım elalem ne der diye düşünmeZdim 18 senesini ve iki yavrunun çocukluğunu heba etmezdim 
tarafından
aynen bende oylee..
0 oy
(2,541 puan) tarafından

Canıımmm ANNEEEMM<3<3çok zorluklar çekmiş elimden geldiğince hatta daha fazlasıyla güzel bir şekilde hayat sunardım ona en iyi şekilde yaşamasını sağlardım RABBİM annelerimize uzun ömürler versin inşallah 

tarafından
amiin aminnn canimm
0 oy
(1,652 puan) tarafından
Bu konuda konusmucam

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 658 göst.
16 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Ajangadget (1,642 puan) tarafından soruldu
+6 oy
33 cevap 1,666 göst.
7 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu