Gulsem mi aglasam mi bilmiyorum artık sinirlerimi çok bozuyor eşim buraya yazmak rahatlatyor beni gecenlerde yazmstm annem bebek arabasi alckti vs dye hatrlarsiniz neyse ustunden bi iki gun geçti sknti yoktu ben annemin yannda kalicaktm bugün donucektim eve annemle yazliktaydm esim gonderdi git açıl diye dun annemle merkeze gittik bi yerde oturup cay icicektk snra alisveris yapmasi gerekyodu arabada bekledm ben onu 2 3 saat kaldık merkezde esimde aradi kızıyor nye gdyorsun hava sicak degl mi 2 saatlik yolu otobusle gelemyosun ama merkezde 2 3 saat gezyosun annemde yanmda caktrmadm kapattk telefonu başladık kavgaya annmle babam 3 ay ayri kalyor yazliga gdyor annem.otel isletyor dye babam haftasonu gdyor yanina hafta ici ayrilar bana dyor ben sizinkiler gibi rahat deglm onlar aylarca ayri kalsn 3 gündr ben tekim evde cok skldim dmeye basladi bende patladm.sorun benm ailem dimi falan dye saydrdim esimin ailesi mersinde biz izmir cocuk olnca cocukla gdecektm orda kalicaktm 1 aya yakin bende dedm sen 3 gunluk ayri kalmkta sklyosn mersine gttgmde de boyle konscak msn merak edyorum dedm ses seda yok gtmycem bende mersine bebegi grmek isteyen ciksn gelsin umrumda degl benm ailem rahat evet annem doguma 2 ay kala alirdi herseyini kaynvaldem dyor senn hamile oldgnu duydugm an alsverse basladm dye sen yapablrsn ama bizimklerin huyu bu tutturms adettir ilk cocuga kizin annesi alir herseyi dye bizde oyle bsey yok kimin durumu neye yeterse ne yapmak isterse alir ne kiz ne oglan tarafi almak zorunda degl heryerde bu adet var dyo bzde yok dedm. Isine gelnce adetleri islerne gelmeynce bzde yok dyodu evlenrken kinada erkek tarafi cerez alir dedm bzde yok dedi evlendk 3 ay geçti erkek ygeni evlenydu cerezz koyucaz torbalara bizim brda adettr kinada cerez dagtrz dyo biz evlenrken adet degl ama onlardan baskasi evlennce adet ben bzde adet degl dedgm icin kaynvaldem anneme laf sylyo hicbsey yapmadı basndan beri vs dye anlatyorm dyorm erken dye annnem bsey almadi bebek odasi alicakti mobilyalı esim istemedi o zaman. Hem almasnlar etmesnler dyolar bsey almaya kalkncada ne yaptılar isteksizler dyolar gercektn anlamyorum
Eveet sabah cktm geldm evime geldgmde yazdm evdeym ben dye sinirlym cnku knsmak istemiyorum esimle aksami düşünüyorum artk sinirden gülüyorum :) gelicek bes karis surat bende konsmyycam :)) ben yokken 2 gun ust uste gece disari ckti yarimlarda eve girdi bende bunun tribini atyorum buna yapılacak bsey var mi yok mu blmyorum onerisi olan var mi
Icimi dökmek istedim hakkinizi helal edin