0 oy
478 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (411 puan) tarafından
Kızlar kayinvalidemi sevemiyorum bazen çok gıcık oluyorum her şeye karışıyor uyucak kızımı gelip uykudan kaldırıyor bi kaç kere çocuk gibi ağlayıp kocamla beni kavga ettirdi bazen iyi bazen kötü eltimi daha çok seviyor ona hiç karışmıyor ben bir şey dediğim zaman beni herkese şikayet ediyor eltim dediği zaman bir şey demiyor çok üzülüyorum artık 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hıc de esımle aramı bozup üzülemem kaynanama cıkıslar sagdan exıt hadi bebem derim degmez cunku 
-Reklam-
0 oy
(135,792 puan) tarafından

Smaan bosver uzulmeye degmez inanki bebde sevmiyom sevmedim sevmiycemde çokta tiin çokta fifi de gec ;) tek selin bayiliyo kaynanaya gorurse postunu gelir 

0 oy
tarafından
Aynısını benim kayınvaldem eltime yapıyor ama onların ikisi aunı seviyede kaynanam eltimi sevmez ama bana ne yaparsa onada aynısı yapar alır verir

Ama bi türlü oda eltimi sevemedi oğlunun hatrına susuyor oğlum seviyorsa bana b..k yemek düşer der hep 

Brnim bi tane gelinim var oda sensin der 

Benim elti başına buyruk kocasının derdini bilmez eve almaz kovaar kimse karışsın istemez başına buyruk olduğu için haz etmez kaynanam 

Bana sen farklısın smzden anlıyorsun yapma denileni yapmıyorsun vs der 
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Uzak dur canim tavrını koy hoslanmiosan zarar verdiğini dusunuosn
0 oy
tarafından
Kocası af soyletmiyodur da ondan kocamin arkanda olduğunu bi bilse bisey yapamaz 

İlgili sorular

+1 oy
36 cevap 444 göst.
23 Mart 2022 Diğer kategorisinde Umutherzamanvar (193 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 349 göst.
2 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Umutherzamanvar (193 puan) tarafından soruldu
+2 oy
26 cevap 1,048 göst.
24 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Dyg_1 (513 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,448 göst.
12 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde halide.111 (1,662 puan) tarafından soruldu

412,088 soru

12,405,662 cevap

44,596 kullanıcı

Kategoriler

...