0 oy
700 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (137 puan) tarafından
Kızlar ben cahilliğimle göğüs ucum yara olunca 1 2 gün emziremedim kızımı. Krem sürüp iyileşmesini bekledim 3. Gün göğsüm tıkandı mastit oldum cok zor uģraşlarla sutüm geldi ama 2 göğsümden de toplasam 15 ml cıkyor haftalardır böyle bende mama veriyorum. Kaynanam kızmı kucagna aldı cagr bakalm gelcek mi sana dedi cagrdim gelmedi oda emzirmiş olsaydın senin kokuna alşırdı sana gelirdi dedi cok kırldım bugün de karnı acmı dedi galiba dedim oda emziryor olsaydın kendi doyacagı kadar emerdi dedi aslında kötü niyetli biri degildir ama bu konuda cok hassasım Allah tarafnda sütüm olmasaydi razı olurdum ama benim hatamla sütüm gitti kendimi suclu hissediyorum hep. Bu arada mamayla büyüyen bebek annesinin kokusunu ilk zamanlarda da alışrmı yoksa daha gecmi bağlanır anneye

24 Cevaplar

0 oy
(979 puan) tarafından
O kadar iyi niyetlisin ki. Kaynananın laf sokmasına bile "kötü niyetli biri değildir ama" diye savunarak yazıyorsun. Basbayağı kötü niyetli moral vermek yerine seni çocuğunla sınıyor laf sokuyor. 

Neyse konumuza dönelim bol bol su ve az şekerli hoşaf içmeni ayrıca da sütün yok olsa bile yine de emzirmeni tavsiye ederim çünkü emdikçe gelir süt.
-Reklam-
0 oy
(5,936 puan) tarafından
Cahillik yapmış takipta canini sıkma günde 3 litre su iç her fırsatta saat başı da olsa emzir süt daha geri çekilmez mutlaka emerek göğüs kanallarını açacaktır bebegin 
0 oy
(341 puan) tarafından
Canim bende ilk kizimda gogsum cok fena yara oldu bi iki gun biraz iyilessin diye elimde sagiyordum mama veriordum snra sutun azaldi yavas yavas naptysam olmadi kesildi sutum ama kizim asiri bagimliydi bana nrmldr her insan ister emzirmeyi ama olmayinca olmior ac birkacak deiliz ya  mama ne icin insan mecburda kaldimi bebek ac kalmasn diye sikma canini sen
(341 puan) tarafından
İkinci kizimda Ben surekli su meyve suyu  hurma sehriyeli bulgur  ilk iki ay surekli aksama kadar bulgur yerdim rezene icerdim sutum oluyordu ozellikle bulgur yedigimde cok olurdu
0 oy
(1,121 puan) tarafından
Benim de uçları yara olmuştu artık kabuk bağladı atlete değince çok canım yanardı bebek içmeye başlayınca bağırmaya başlardım ama hiç vermemezlik etmedim doğum sancısı kadar acıtmadı canımı çünkü sadece kızım doysun istedim ilk günlerde hiç yoktu emdikçe çoğaldı şimdi çok şükür kızımı doyurabiliyorum yara olsa da dayanmak lazım tabii her insanın acı eşiği farklı ama

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 182 göst.
18 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Esmaaaa (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 224 göst.
14 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu
+3 oy
21 cevap 285 göst.
14 Ocak 2022 Diğer kategorisinde 1anneadayi (1,267 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 2,165 göst.