Rabbim en hayirli sekilde en hayirlisini nasip etsin Ovulasyon testlerim geldi... boyle seyler tabiki Allahin istemesiyle ancak olacak seyler ama bizler elimizden geleni yapip neticesini Rabbime birakmaliyiz diye dusunuyorm.. sizler kacinci denemenizde gebe kaldiniz kizlar)
Hakkında hayırlısı canım inşallah güzel sonuç alırsınız. Ben 3 yıl denedim her ay pes etmeden. Ama olmadı malesef 3 yılın sonunda tüp bebek yaptirdik. Her gittiğimiz doktor çocuğunuz olmaz deyip gönderiyordu. Şimdi 8 senelik evliyim.1 tüp bebek 2 normal Gebeligim oldu. Tüp bebek ve diğer gebelik Düşükle sonuçlandı. Şimdi 3. Hamileligim. Allahın işi birsey yapamıyoruz malesef. Veren de O alan da O. İnşallah çok aramadan güzel haber alırsın canım. Bildiğim kadarıyla ikinciçocuk için ugrasiyo sunuz. Rabbim yavrunuzu size bagislasin en azından bizler gibi Kucağı boş kalanlardan değilsiniz çok şükür
7 8 ay sonra hamile kalmistim. Yumurtlama gunlerimi o kadar takip etmeme ragmen gec dollenme oluşmuştu yumurtlama gunu dışında hamile kalmistm
Ayyy canım benim ya kaç tane almış inşallah tez vakitte hamile olduğunu öğrenirsin
Ben böyle bir test olduğunu ilk defa burda duydum yani inanmazsın. Ben bildiğin gidip eczaneden normsl gebelik testi aldım yaptım çıktı. Biz 4 senelik evliyiz 2,5 sene sonra düşündük aslında zorla yani çevremiz çok istedi normalde daha dusunmuyoduk .. şuan 3 aylık. Çok şükür aylarca beklemedim düşündüm yaptım ertesi ay 1 aylik hamilesin dedi doktor
En kısa zamanda hayırlı haberlerini de duyarız inşaallah
1,488,834 soru
24,335,994 cevap
345,857 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın