İçimi dökmek istedim kızlar Yarın belki bana sezeryan günü verebilir doktor bi sorun olmassa 37 hafta oluyorum ve yanımda ben ameliyat olunca kimsem olmuycak tek başıma olcam zaten devlet hastaneleri erkek almıyo annem çocuklara bakacak eşim ise annemin işlerini yapacak bina temizliği yapcak kimse kimsenin halinden anlamıyo hiç bu hayatta temizlik yapmasa bu kezde bırakın diycekler herkese dedik eşimin kız kardeşine tanıdık olanlara hepsi bir bahanenin ardına sığındı elimden bişey gelmiyo sezeryan ameliyatı olmasaydım hiç sorun yokdu normal doğumda daha hızlı iyileşme olurdu kesin o halimle çocuğa nasıl bakarım naparım bilemiyorum içim buruk canım çok sıkkın çocuklar grip BİYANDAN diğer yandan ameliyat aklımda ağlamaklıyım yine diyorum Rabbim kimseyi sahipsiz bırakmasın inşallah zor çok zor
Aynen bende senin gibi gurbette tektim şehirler arasi yasak vardi kimse gelemiyordu yanima buseye bakacak kimse yoktu komsuma biraktim 9 gun hastanede yattim tansiyon um dusmedi hergun agladim o cocuk elin evinde kaldi diye seni o kadar iyi anliyorum ki keske imkanim olsa ben gelir yaninda kalirdim çünkü yanlizlik cok zor yasadim biliyorum
Kaç gündür denk gelmiyordum sana aceba napti diye merak ediyordum üzülme hiç sezeryandan korkma canim sen güçlü bir kadinsin unutma yardim etcek kimseyi bulamazsin boyle anlarda niyeyse herkesin bir işi olur. Bende sezeryan oldum hastanede 24 saat bile durmadim ikinci gun ayaktaydım çünkü yardimci olcak kimse yoktu. Is başa düşünce Rabbim yardim ediyor. Sende Allahin izniyle doğurup bugunlerini neleri başardım diyerek anacaksin daha güçlenip yoluna devam ediceksin.
1,492,976 soru
24,394,260 cevap
349,571 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın