0 oy
652 göst.
Diğer kategorisinde (69 puan) tarafından
Arkadaslar benim kayinpederlerim u.y.u.z olmuslar banada gecirdiler normal olarak tedavi oluyoruz herseyi bastan yikamak gerek makinem isi ayari 60. Cok az yikamadiklarimi bosetleyip saklayabilirmiyim oyle duydum on gun saklasak olurmus dogrumu bebeyim kucuk onada gecmis  lutfen sizlerde nasil tedavi edildiniz

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap

Doktora götürdünmü benim başımdan geçdi metrin krem kullandım geçdi ama bebeğe bişey kullanamazsın doktora götür 

(69 puan) tarafından
Cnm oyle metrin kulandim gecmedi bebeyimede gecti kucuk kizada bebek daha iki aylik acile gittik kwleda verdi brbeyede surecem insallah zarari olmaz
tarafından
Doktor verdiyse bişey olmaz ihmal etme kullan ve, sen o metrini kullanmya devam et
tarafından
Kız rahimem odamı geldi başına :(
tarafından
Hahaaa 4 yıl önce kardeşimden geçmiş bize doktora gittiydim bana krem verdiydi onun verdiği krem bi cacığa yaramadı bende metrin aldım uyuzzz geçene kadar kullandım 1 haftada geçdiydi kızz ben yandım bide 30 uncu haftamda falan ayağıma kızgın yağ döküldüydü ne çekdim yaaa varya ayyy o yanık tarif edilemez bişey
(69 puan) tarafından
Cnm bide bitane surup vermis bende emziriyorum receteyi okudum emzirenler kulanamaz diyor napsam kulaniyim
tarafından
Ay ne cektin ve rahime:)) şaka bi tarafa çok zor yaa
tarafından
Sorma kızz haha bari güleyim :)
tarafından
Gül gül yalan Dünya'da hepsi gelmiş geçmiş
tarafından
Havinim kullanma onu sen ama doktora sorduysan, sorum yok dediyse kullan sormadıysan, sakın kullanma nolur Nolmaz
(69 puan) tarafından
Vala cnm bebeyi ztn doktura gosterdim ama emzirdigimi soylemedim unuttum cnm bide sen evdeki kikiyafetleri nasil yikadin carsaf falan iste
tarafından
Canım.makinende alerjji bölümü yokmu 90 derecede yıka
tarafından
Yıkamadımki kızz valla ben Allah a emanet yaşadım cidden bak hiç uğraşmadım onunla sen sadece şunu yap çöp poşetine koy ağzını iyice bağla nefes alamasın orda geberir gider o çünkü deri altında bi böcek olduğu için kanal açarak gidiyo şerefsizzz sen metrin sür gidene kadar ara verme sakın ben 15 tüp falan almışdım ondan
(69 puan) tarafından
Var cnm oyle yaosam iyi gelir deyil yani kaynatmama gerek yok
tarafından
Evet öyle yap canim açık renkliyse çamaşır suyu da dok
(69 puan) tarafından
Beni rahatlattin Allah sende razi olsun insallah oyle yapacam yoksa delirdim yikamaktan hersiyi
tarafından
Yok kızz kaynatmaya gerek yok ben yıkamadımki cidden bak ailecek o kremi kullandık geçdi
(69 puan) tarafından
Allah sizden razi olsu. Beni rahatlattiniz
tarafından
Korkma canım ama sürekli birbirine geçer aileden herkes dikkat etmezse tekrar bulaisr
tarafından
Sendende razı olsun kızz ne demek
(69 puan) tarafından
Evet o ilaci bana verdiler ama kirem gibi kutusu kucuk ztn insallah bi iyi gelir vala vurus olsaydim okadsr zoruma gitmezdi
tarafından
Yok öle deme kız Allah korusun hepsi başa bela hiç olmasin
(69 puan) tarafından
Vala napyim dusunsene bocek gib kaynanam bana cocuklara bulastirmia kadina soyledim sen bulastirdin diye kadin benden kusmua vala bende napiyim bebeyimi oyle dun gordum oturup agladim
tarafından
Kuserse kussun çokta tin boşver takma kiz
tarafından
Diyeydin kızz sus böcüklü uyuzluuu kaynana hahaa:),
tarafından
Kes sesini **** deseydi:))))
(69 puan) tarafından
Aynen cnm ya brnde napiyim bunlar kendini oyle birakirlar gene bulasir bana
(69 puan) tarafından
Kiz beni guldurdun Allah da seni guldursun oyle desem kadin hayatta eve adim atmaz
(69 puan) tarafından
Aynen vala cnm haaahaa
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bi bilgim yok canim allah sifa versin
(69 puan) tarafından
Allah razi olsun cnm
0 oy
(17,512 puan) tarafından

image

kızıma doktor arkadaki surupu losyonu ve öndeki karışımı vermişti. Banada sadecs öndeki karışımdan verdi 10 günde kurtulduk. Ama.ailecek kullanmak gerekiyor yani esin **** olmadıysa bile esin yine kullansın 
(69 puan) tarafından
Allah razi olsun cvp icin evet cnm onada gecmis ztn kulanacsm iste kayinpederlerim bana yakinlar nekadar soylediysem gigitmediler hastaneye gene bize bulastirirlar rezil bisey vala cnm Allah yardim etsin sen giysileri falan nasil yikadin
(17,512 puan) tarafından
60 dereceye atardım canım zaten uy uz 50 dereceden sonra ölüyor. Ama çarşaf pike yastık onları da yıkamak lazım
(69 puan) tarafından
Peki iylestikten sonra evi tumunu yikayim deyil cnm
(17,512 puan) tarafından
Ona gerek yok canım **** başka eşyalar üstünde en fazla 2 gün hayatta kalır. Sen sadece kıyafetleri tuvalet banyoyu ve nevresimleri temiz tut havlu falan 90 derecede yıka
(69 puan) tarafından
Allah razi olsun oyle deneyecem
0 oy
tarafından
Kvwellada çok bı etki etmiyo cnm Dr bı karışım yazmıştı bize sadece o çok iyi gelmişti bana dua edersin dedi gerçektende Allah razı olsun o karışımla kurtulduk reçetesiz veriyolarmi bilmiyorum ama şu aralar u.yuz salgını çok olduğu için eczacılar sürekli yapiyo zaten herşeyi kaynattim ve makineye beyaz sirke de koydum temizlik yaparken de sirke kullandım hep çok şükür öyle atlattik
tarafından
Kokusu çok hoş bişey değil canım dokusuda öyle 3 gün üst üste heryerine sürüp öyle yatiyosun üçüncü günün sonunda banyo yapıyorsun üzerindeki kıyafetler falan direk çöp arindirman imkansız yani ona göre eski biseyler kullanmak lzm ama gerçekten tek iyi gelen de bu karışım
(69 puan) tarafından
Cnm ne kadar kutu olursa olsun eminim bu iletten pis deyil yeterki insan bu dan kurtulsun o karisim nasil cnm eczaneden isteseydim
tarafından
İşte eczacılar onu söyleyince direk yapıyorlar bildikleri için ama reçetesiz veriyolarmi bilmiyorum cnm bı sorman gerek ben özele cildiye gittim o yazdı reçeteyi neyden ne kadar koyulucak diye ama onlar sürekli hazırlıyorlar ezbere biliyolar yani sen bı eczaneye sor genede u.yuz için karışım dersin inşallah direk verirler yoksa Dr yazdırmak gerek
(69 puan) tarafından
Allah senden emrazi olsun soyleyrcem eczaciys cnm
tarafından
Senden de razi olsun cnm şifa bulursunuz inşallah
0 oy
(4,689 puan) tarafından
Ben küçükken kardeşimle beraber olmustuk sirkeli su ile bebeğini yikayabilirsin kendine ise sirkeyle yikanmalisin kükürt sabunu lavanta yağı bunlar o parazitleri öldürecektir
(69 puan) tarafından
Cnm kukurt sabunu nerde bulabilirim
(4,689 puan) tarafından
Aktarlardan alıcaksın canım kükürt sabununu  elma sirkesi bu melete çare olarak sunuluyor onunda dene
(69 puan) tarafından
Allah razi olsun insallah deneyecem
(4,689 puan) tarafından
Cümlemizden vücudunuzda yaralar çıkabilir korkmayın

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 107 göst.
23 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Biriiste (467 puan) tarafından soruldu
+1 oy
26 cevap 605 göst.
15 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 458 göst.
8 Şubat 2020 Diğer kategorisinde ♡İpeğin annesi♡ (116 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 110 göst.

413,486 soru

12,448,256 cevap

46,215 kullanıcı

Kategoriler