Konu başlığını ne yazicagimi bile bilmiyorum ne en iyisi şöyle anlatayım ben şimdi ailemden uzakta yaşıyorum aramızda 18 saat yol var benim erkek kardeşim üniversite okuyor pandemide benim evimde kaldı yaklaşık 6 falan bu ay oluyor gideli ve şimdi tekrar gelicek, benim asıl sinir olduğum şu ben tek başımayım iki küçük bebeğim biri 20aylik biride 6 aylık ve ben gerçekten çok yoruluyorum birini doyuruyorum diğeri acikiyor birini değiştiriyorum diğeri yapıyor sonra kalkıp onu ln altını değiştiriyorum birini uyutuyor um diğeri kalkıyor üstüne geceleri çocuklarım bırakmıyor lar yatiyim bide ev işi temizlik bulaşık çamaşır yani hiç boş kalamiyorum zaten kendime hiç zamanım yok şimdi kardeşim gelicek okulu Yok uzaktan eğitim görüyor yani gelmesede ayni uzaktan çalışacak gelsede aynı ama o buraya gelmek istiyor neymiş burda daha rahat miş yani kimse demiyor iki tane çocuk var başında üstüne ev işi bide bu gidip ona yük olacak diye yaa yine kız olsa neyse bu yardımı dokunur bana ama erkek yemeğini çayını hepsini ben hazırlıyorum evin içinde rahat giyinemiyorum yani kimse beni düşünmüyor gerçekten bunaldım artık kusura bakmayın uzun oldu
408,307 soru
12,265,688 cevap
37,459 kullanıcı