0 oy
767 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından
Aslinda arabizdan biriyim baska hesapla yazmak istedim cunku utandm yazamadm diger hesabimdan bebegimi emzirdim tuvalete gittim esimde oturma odasndaydi yastığı orda kalmis orda uzanmisti ben uyurken yanima geldi yastigini getirmemis boynu agrimasin diye aliyim dedim seytan durttu telefonu ordaydı bakiyim dedim pis video izlemiş o kadr sinirliyim ki esim uckuruna düşkün birisi oyle soyluyum yano her gun iliski istio  ama bu o pis seyleri izlemesi anlamina gelmio ben ona yetemio muyum kadinligimdan suphe ediorm suan bunlari yazarken agliorm gururuma dokundu ya gercktrn hergun hergun olmuo illaki bisey oluo bebek olmuo durmuo vs. Yani offf delircem 

5 Cevaplar

+1 oy
(791 puan) tarafından
Kuzum alışmış kudurmstn  beterdr o bunu alışkanlık haline gtrms  insanin zikri neyse fikri o olur hergn onu izlerse tabi ilişki ister sonrada seni suçlar doğal olarak altta kalma hiç annesine falan şöyle sen onu tehdit et asıl bidaha gorym  giderim de taviz verme gercktn bagimli olms o birakmaz koly kolay 
(1 puan) tarafından
Sinirlerim bozuldu iyice canm ya
-Reklam-
0 oy
(414 puan) tarafından
Canım konuşmayı dene neden izledin de ama sakın bir şekilde 
(1 puan) tarafından
Hiçte sakin olamiorm boyle konularda girtlaklayasim geldi suan gozum bisi gormuo
(414 puan) tarafından
Haklisin ama yapmış bir hata aldatmamis ya evet çok zor insanın zoruna gider ama sen stres olursun bebeğinde olur onu düşün tabi kendini de savun yaptığı yanlış bisey
(1 puan) tarafından
1 kere daha yapmıştı boyle bisey bende konusmustm ee insan hergun iliskiye girmek istemio ona soylemistim benim gözümü dışarıya düşürürsün bak falan dedi delircrm ya of
(791 puan) tarafından
Bide seni mi tehdit ediyo boşa bekleme cnm herkese söyleyen de ailene falan rezil olsn de herrn ilişkimi olr cnm tövbe tövbe oda azmış mi işte bak onlrn izliyo  bide uste cikiyo hem günah hemde böyle evliliğin sonu kötü biter bi psikiyatriye gitsin bunlar bağımlılık yapiyo senden öncede izliyodr şimdide izler sakin inanma
0 oy
(13,317 puan) tarafından
Doğası gereği gayet normal. Bir de onun acısından bakmayı deneyin ergenlikten beri alışmış mesela..
(13,317 puan) tarafından
Yuh edepsizliğin bu kadarı. Sabah sabah. Erkek doğasına sövün bana değil adamın özel hayatına saygı duymayan ve saçma sapan ithamlarda bulunan sizlersiniz.
(22 puan) tarafından
Yani izlemesi tabiki çok yanlış ama arkadasa katiliyorum onlarin kadinlardan daha cok ihtiyac duyduğu bisey bu hem arkadas da cocuk durmuyor bazen olmuyor flan demis adam da kendini boyle avutuyor demekki tabiki dogru bisey oldugunu savunmuyorum ama aldatmis flan filan bunlar cok agir geliyor bana yapiyorsa hem senin gunahina hem kendi gunahina girmis oluyor ama cok abarrmamak gerekiyor aldatmis flan filan diye bunu yapan kendi eliyle nikahlanmis oluyor flan diye bisey okudum internette zarari kendine yani gunahi flan demem o ki aşırı tepki vermeden sakince konuşun ve goz dagi verin kendinizide cok strese sokmayın
(13,317 puan) tarafından
Bu postlar daha doğrusu bu konu çok abartılıyor ama kimse hem erkekleri hem de ne demek istediğimi anlamıyor canım.
(22 puan) tarafından
İzlemesini onaylamiyorum tabiki ama bu kadar abartilmamali bende gorursen tepkimi koyarim ve gozdagi veririrm yani senin de ne demek istediğini cok iyi anladm canm
(13,317 puan) tarafından
Yani elbette
0 oy
tarafından
Bebek varken her gun olmasi mumkun degil zaten adam her gun yapmaya alistiysa ki suan yapamiyosa illa ki nefsi durter onu sen kadinligini niye sorguluyosn senin ne sucun var o bebek sadece senin degil ki babanin evinden mi getirdin ama kocan da isini halletmek maksatli izlemis yani sen ona yetemediginden degil oyle bi dusuncesi olsa daha farkli seyler yapardi Allah korusun
0 oy
(124,402 puan) tarafından
Utanmasi gereken sen degilsinki

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 1,585 göst.
30 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Hamiss1 (47 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 2,525 göst.
19 Nisan 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 888 göst.