0 oy
567 göst.
Diğer kategorisinde (3 puan) tarafından

Evet burada doğum hikayelerini gördükçe hep heveslenirdim bir gün bende yazacağım diye. Bugünler yaklaşık doğum tarihimizdi. Belki de doğmuş olacakti yanımda uyuyor olacaktı. Belkide doğmak bilmeyen bir prensesim olacaktı. Bu maraton böyle bitmemeliydi. Ama olmadı ben evladımı bu dünyada buyutemeyecegim. Meleğim annesini cennette bekliyor. Ben cennet kuşu annesiyim

image

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
düzenlendi

Rabbim sabır versin çok üzüldüm cnm rabb'im tekrardan sağlıklı hayırlı hamilelik nasip etsin ardından da inşallah evladını kucağına sağ salim almanı nasip etsin 

(3 puan) tarafından
İnşallah Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
tarafından

Aaa çok üzüldüm 

:( kaç haftalık veya aylıkken neden kaybettin canım 

(4,959 puan) tarafından
Allah sabır versin öncelikle

Ölüm sebebi neydi canım rabbim kimseye vermesin
tarafından
Erken doğum sonucu mu
Yada sormim canım yaranı deşmim

Allah sabır versin inşallah
(3 puan) tarafından
Yok hastalığı varmış tabi bana göre kalbini durduracak bir hastalık degildi ama böyle oldu işte
(4,959 puan) tarafından
Rabbim sahir versin herşey onun elinde

İstediğin vakit tekrar sağlıklı bebeğini dogurman dileğimle
(3 puan) tarafından
İnşallah Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Çok üzüldüm canım rabbim sabır versin sana 
(3 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
tarafından

Çok üzüldüm Rabbim sabur versin inşallah

(3 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
tarafından
Öncelikle rabbim sabırlar versin bu dünyada olmadı ama öbür dünyada yanyana sımsıkı olursunuz inşallah özür dilerim yaranı deşmek istemem ama bende hep kötü şeyler olacakmış nasip olmicakmış tam herşey bitti derken ona kavuşamicakmışım gibi hissediyorum neden oldu acaba çok ileri zamanda olmuş çünkü bu durumu yaşamak istemem özel değilse paylaşır mısın? 
(3 puan) tarafından
Rabbim kimseye yaşatmasın gerçekten evlat acısı kabir azabı gibi. Annelik duygusu o genelde oluyor bende çok oldu o korku 23. Haftamdan sonra hep oldu iyi mi nasıl neyi var diye hep düşündüm. Hastalığı varmış ama bu duruma getireceğini düşünmemiştim hiç
tarafından
Hastalığı neymiş ki canım birşey söylediler mi
(3 puan) tarafından
Amniyotik bant denilen hastalık. Bana daha beter hastaliklardan bahsettiler cam kemik hastalığı falan dediler. Doğumdan sonra ben bu hastalığını öğrendim. Güya ultrasonda görülebilecek detay değilmiş de kaç kişiye bu hastalık teşhisi konulmuş hala konuluyor geçende 2 arkadaş post açtı bu hastalık teşhisi konulmuş. Ama bana gelince görülmeyen bir detay denildi.
tarafından
Rabbim sabır versin canım yine nasip olur inşallah
0 oy
(2,866 puan) tarafından
Çok üzüldüm canım ya Rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallah
0 oy
(475 puan) tarafından
Rabim  sabırlar versin cok zor durum  Allah im tez zamanda anne olmanı kucana sağlıkla almanı nasip etsin acısı yeri dolmaz ama rabbim doldursun insallah
(3 puan) tarafından
Allah razı olsun insallah
0 oy
tarafından
Ne kadarlıkti kaybettin canm 
(3 puan) tarafından
32+4 haftalikti
tarafından
Aaa neden oldu canmv
(3 puan) tarafından
Hastalığı vardı böyle ummuyordum ama nasip olmadı

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 306 göst.
27 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Hzlll (918 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 489 göst.
0 oy
15 cevap 862 göst.
20 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Metinin annesi (329 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,312 soru

24,413,203 cevap

351,107 kullanıcı

...