Benimde okulda rezil olduğum an en yakın arkadaşım regli olmuş sabahın ilk saatleri daha sınıflara gitmedik ama cantalarinizi koyabiliyorduk çıktık yukarı Orkid aldık WC ye gittik megersem yanlış alarm mis regli olmamış sonra zil çaldı o aceleyle çantaya koyamadim formanın içine koydum marşımızı okurken formanın altından düşmüş arkamdada erkek arkadaş aldı cebine koydu hatta senin mi bu diye sordu değil dedim ama kızardım tabi çok utanmıştım
Bı kız arkadaşım dersteyken adet olmus eteği falan kan olmuş hep fark bile etmiyo saff şey hoca tahtaya kaldırdı eteğinde kan vardı bız kızlar birbirimize baktık erkeklerde bize baktı hem.cok üzüldük hem güldük hem heycanlanmistik öğretmen geldi defterine Cemile cim eteğin kan olmuş dedi tenefüste ona ped vermisti ama sonuç r zil olmuştu insan nasıl anlamaz o kadar kanı akarken
Bı rezil olma anı daha anlatayim müdür yardımcısı beni çağırmış gittim çalmayı unuttum dan diye girdim içeri hoca niye çalmadan kapipi giriyorsun odama dedi unuttum hocam dedim dosya verdi çıkarken kapı yi acmadan kapıyı çaldım öyle çıkacaktim hoca kızım sen.tersmi doğdun dedi
Sınıfta 2. Oğlanin biri okumayi bilem sökememişti herkez dışlardı ben yanina oturur ders gösterirdim ya bi gün yanina oturdum a b c falan yazi yazdiriyorum oglan altina işemiş eteğim islanmişti herkez bana güldü rezil olduydum
1,486,758 soru
24,306,036 cevap
344,401 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın