0 oy
866 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bugün post açıp demiştim alt komşumun kocası gececi kapıma gelip 3 den sonra süpürge yap falan demişti neyse hadi dedim 2 de yapayım ama sabahları çocuklarım erken kalkıyor tam uyku saatlerinde başlamış oluyorum temizliğe sıkıldım. Sonra her karşılaşmamız da işte çocukların ne kadar çok ağlıyor demeye başladı geçen oğlum oyun oynuyor 3 yaşında çocuğu ne kadar tutabiliriz aşağıdan vurdu neymiş migreni tutmuş uyucakmis kocası uyur süpürge tutma migreni tuttu oğlum koşma. Herneyse az önce yine vurdu kızım yürüyor arayerde kendi kendine oğlumda öyle eee yeter ama yürümek de mi yasak gündüz onu yapma gece yürüme gelirse kapıma yeter artık ondan önceki kadınla hiç anlaşamazdim ama bir gün kapıma geldiğini bilmem. Üstteki komşumun 3. Çocuğu var onlar çok mu sessiz sakin bir kere kapısına gitmedim çocuk bu ne dersen de yeter artık

14 Cevaplar

0 oy
(453 puan) tarafından
Cnm Sakin bir dille anlat oturup konuşun bı 
tarafından
Ya bu ne arkadaşım yumuşak yüzümü gördükçe beynim ağrıdi onun yüzünden çocuklarima kızmak zorunda mıyım
(1,908 puan) tarafından
Belcil insanlarla uğraşmak zor canm
tarafından
Ama bazen çocuklarını alıp bana geliyor oğlumun odasında bağıra bağıra oyuncak oynuyorlar o zaman kocası rahatsız olmuyor demek ki
(1,908 puan) tarafından
Diyorsunuz bencil kendinden başka kimseyi düşünmezler ben senin yerine olsaydım mahsus yapardim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hiçte takma tersle gönder onun keyfine göre yaşamak zorunda değilsin akşamı mı beklicen süpürge yapmak için 
tarafından
Ya her şeyi ona göre yapacam anladım
tarafından
Tersle valla benim çocuklarım var 3 den sonra süpürge yapamam erken yapmak zorundayım de çocuk bunlar laf anlamaz koşar ağlar bağırır çocuk adı üstünde 18 yaşında değil 3 yaşında tersle valla canım yüz verme
tarafından
Oldu yürümek de yasak vuruyor yukarı her şey bir yere kadar canım ayaklarını mi keseyim
tarafından
Ne saçma insanlar varya kendi çocuğu yok herhalde
tarafından
Var 2 tane neymiş onun çocukları erken yatiyormus ee napayım alla alla bende onun çocuklarıyla aynı saatte mi uyutayim onunkiler laftan anlar benimkiler daha küçük
0 oy
(2,009 puan) tarafından
Ona nee kacta supurgeyi nezman acarsan acarsin kirayi ortak mi oduyo kendi cocugu yok mu benim ustumdeki de cok ses yapıyo 6 yasında oglu var bisey demiyorum gece 1e kadar ses yapıyorlar benimde kizm var 3.5 yasinda nekdar kosma etme desende anlamiyo illaki ses yapio oyun cocugu Zaten park falan cikartamiyoruz bide anlayışsız komşu varsa alttan alma ver cevabini 
tarafından
Gelirse öyle yapıcam öğlende yapıcam süpürgemi falan bir yere kadar çocuk yürüyor ya ona bile vuruyor napayım ayaklarını mi keseyim daha 16 aylık ne kadar anlar laftan sözden
(2,009 puan) tarafından
Yuh yani ruh hastasi kesin o kadın kendisinin cocuklari melek galiba gun icerisinde hic sesleri olmuyo demekki
tarafından
Ya olacak tabi bu salıyor sokağa ohh rahat. Ben Dalaman kusura bakmasın. Yukarıdaki komşumun 3 çocuğu var ben napayım gündüz olan sesin haddi hesabı yok
(2,009 puan) tarafından
Salma canim Allahim korusun ortalik kotu birak evde ses yapsinlar zaten küçücük onun ne sesi olcakda iste empati yoksunu biri olunca karsinda ne desen anlamaz
tarafından
Ya koşturma illa oluyor olacak da gece koşma gündüz koşma ee napayım ben oldu ne güzel
0 oy
(7,440 puan) tarafından
Benim üst komsular gibi 7-24 kapı carpsalar yerlere vursan ne yapacak acaba.kedileri var aksa kadar üç defa abartmıyorum süpürge açıyor gece bile sen düşün çocuklar sürekli ağlıyor ama ben bunu sorun etmiyorum benim sorun etti gim kapı çarpması yerlere vurması ha onu da 2 senedir ses çıkarmıyor dün ama kizimnoldu korkarak uyanıyor uyardi eşim cocuktir koşar oynar ağlar süpürge de açabilirsiniz ama kapı carpmayin birşeyler vurmayın çocuk korkuyor dedi hiç yine aynilar 
tarafından
Ben de umursamaz olamadım işte hadi dedim yazık kocasına ama bundan sonra öğlen acicam süpürgemi çocuklarima da durun susun demicem onlar yüzünden çocuklarima kızmak zorunda kalıyorum
0 oy
tarafından
Yerinde olsam umursamaz temizliğimi istediğim saatte yaparim ona ne ki 
tarafından
Kız her şey sorun çocukları erken yatiyormus da ee ne edeyim ya banane
0 oy
tarafından
Bizim bi manyak  komşumuz var aynı yıllarca çektik su sesin den rahatsız oluyodu deli herif park kavgası yapıyordu babamla sürekli ben hatta kavga ettim karısı sen sus kadınsın o erkek laf edemezsin dedi manyak karı 
tarafından
Hele bi gelsin artık sabır dedikçe yeter ama onun çocukları bize oturmaya geliyorlar oğlumun odasında bağıra bağıra oyuncak oynuyorlar o zaman kocası rahatsız olmuyor demek ki
tarafından
Gece calisan zor oluyor gerçek ten benim esim kaynım filan hep  gececi ama cocuk bu bisey döker süpürge açmak zorundasın yani bile bile yapmaz kimse
tarafından
Canım hep gececi yani bunaliyorum evimin işini ona göre şekillendiriyorum olur mu ya böyle yaptıkça çıktı tepeme gündüz kocası uyuyor ses yapma gece kendi uyuyor çocuklar yürüme eee bir yere kadar
0 oy
tarafından
O vurdu mu sende vur öyleyse müstakil evde oturacaklar yada susacaklar ben bile sinir oldum ya birşey sorcam diyelim ki saat 12 de bir bardak kırıldı supurmuycek misin ?
tarafından
Ya hadi süpürge bı nebze diyorum ama çocuklar yürüyor diye de vurulmaz ki napayım saat geç ise onlar uyuduğu zaman bende mi uyumak zorundayım
tarafından
Kimse kusura bakmasın çocuk bu yetişkin olan onlar onlar saygı duyacak
tarafından
Kızım çok huysuz her şeye ağlar ee kızın çok ağlıyor bir derdi mi var acaba diyor herhalde bakamadigimi düşünüyor bir çok anneden iyi bakıyorum ikisine de
0 oy
(22,067 puan) tarafından
Bende şu ust katımdaki kadini bogasim geliyo beni cin etti ya gerizekali kapillari bi kapatiyolar goren apartman onlarin sanır pislikler birgun cikip diyecem 
tarafından
Ya benim öyle huylarım yok dikkat tabikide ederim ama çocuk da yürüyor diye vurulmaz. Gündüz süpürge tutma çocuklar koşmasın ee gece de yurumesin oldu isterse evde yaşamıyım
(22,067 puan) tarafından
Valla canom alttan alma sakin sem sessiz kaldikca bunlar yuz goz olmaya devam ederler sesini hafif bi yukselt tmmdir
0 oy
tarafından
Oldu o zaman tuvalete gitme saatlerini de söylesin tuvalletteyken ses çıkarmayın maazallah konsantre olamazlar falan büyük sıkıntı 
tarafından
Gelirse kapıya dicem yeter artık valla
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Çocuklar yatınca da sen tepin kulağı alışsın çocuk bu kim uyuyo kimin başı ağrıyo nerden bilsin üst komşumun kızı hiç durmaz akşama kadar ama çocuk der geçerim kadın akşam bile süpürge açar gündüz işte napsin süpürmek lazımsa supursun bazen anlayis göstermek lazım hiçbir komşuya göre de hayatımi sekillendiremem kimse kusura bakmasın hiçbir komşu da bana göre hayatını sekillendiremez herkesin bı duzeni var sonuçta böyle saçmalık mi olur 
tarafından
Ben de bu yapidayim üst komşum sabahın köründe bile açar süpürgeyi napayım demek ki o saatte müsait çıkıp saat mi vereyim. Ya süpürge neyse dedim ama bu gece yetti çocuklarım yürüyor diye de vurulmaz oldu çocuk gülüyor gülme oğlum demeye bile başladım
(1,012 puan) tarafından
Benim üst komsum akşamın saat dokuzunda bı kere hiltiyle bı sey yapiyodu ona bile bı şey diyemedim çıkıp da alt komşunda hadsiz bence biraz ağzınin payını ver ona bence haddini bil de
0 oy
(3,049 puan) tarafından
Dengesizzz insanlar işte takma çocuklarını da kısıtlama hiç onun yüzünden özgüvensiz olurlar. Şiddetle de uyarma onlar da ilerde aynısını arkadaşlarına yapar. Amannnnn sallaaa
tarafından
Yok kız artık durun susun demicem yürümelerine bile kızıyor oldu onlar uyuduğu zaman bizde uyucaz
0 oy
(133,538 puan) tarafından
Sen kibar davrandikca olur oyle 
tarafından
Davranmicam bundan sonra valla ohh ne güzel tepeme çıktı migreni tutmuş da oğlum kosmicakmis onlara göre haraket edicem valla öğlen 12 de acicam süpürgemi hiç beni ilgilendirmez
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Elinde olan kasıtlı yaptığın bişey değil. Biri çocuğun bağırıyor yürüyor ses çıkıyor diye kapıma gelecek. Geldiğine pişman ederim
tarafından
Ya koşuyorlar gülüyorlar yürüyorlar napayım çocuk bunlar onlara yapma etme demekten sıkıldım oğlum gülüyor diye gülme demeye bile başladım
(5,328 puan) tarafından
Sakın çocuklara kızma canım. Büyük adam olsalar bilinçli yapsalar eyvallah ama çocuk oynayacak koşacak gülecek.put gibi duracakmi
tarafından
İşte kapıma gele gele beni de delirtti tobe ya bundan sonra hiç umursamicam süpürgeyi de istediğim saatte yapicam
(5,328 puan) tarafından
Çocuklarım yüzünden şikayete gelmeye devam edeceksin kötü oluruz de. Napayim evimde tıp mi oynayim de. Çok memnun değilseniz müstakil ev bulun taşının de
0 oy
(261 puan) tarafından
Üstümde yasli bi teyze var at koşturuyo koca kadin evde süpürge sesi tv sesi hep bizim eve geliyo ama hic gitmedim niye ses yapyon diye
tarafından
Bende gitmedim yukarı komşuma 10 aydır bu evdeyim bir kere kapısına şikayet için gitmedim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 595 göst.
27 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,038 göst.
11 Şubat 2023 Diğer kategorisinde AlinKara (658 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 660 göst.
+1 oy
17 cevap 816 göst.
30 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Berfinnn (237 puan) tarafından soruldu