0 oy
1,111 göst.
Aile kategorisinde (20 puan) tarafından
Nişanlıyken açık kapalı farketmez diyordu artık çocuk oldu kapan diyor ama sürekli israrci bi  tavırla demiyor arada konu açılınca söyler ben severim tesettürü karşı değilim sadece cesaret edemiyorum 

37 Cevaplar

0 oy
(877 puan) tarafından
İçinden gelmeden kapananlar hep yarım oluyo çok dikkat etmiyo bilincine sahip olmadığı için sonra saçma sapan kıyafetler giyiyolar bilincinde olup kapanmak lazm
-Reklam-
0 oy
(79 puan) tarafından
Aynen bende aynı durumdayım saçım çok uzun diyorum kesim eşimde kestiğinde hemen kapanırsın diyor bide kapandığımda bana basıyorlar alışılır elbet de sıcak basıyor rahatsız ediyor 
0 oy
(671 puan) tarafından
Valla bende acıktım ilk evlendigimizde bana çok dedi kapan diye gicigima gitti kapanmasın 4 5 ay sonra kayınvalidem imrendirdi heveslendirdi beni kapandım 5 senedir de kapaliyim çok memnunum 
0 oy
tarafından
Ben kapalıyım ama eşim demedi sadece kapanırsan bir daha açılmana müsade etmem dedi
0 oy
(582 puan) tarafından
Baskiyla hic birşey  yapma içinden gelerek yap.
0 oy
(4,725 puan) tarafından
Yok hiç kapanmamı istemedi 
0 oy
tarafından

Esim demedi ben istedim oda cok iyi olur dedi 

(20 puan) tarafından
Ne güzel canim
0 oy
(861 puan) tarafından
Cesater edemeyecek birşey yok ben eşimle sevgiliyken merhaba kapan dedi bana yakışmaz esmerim demiştim olsun derdi önemli olan kapanman dedi kapandım 4 senedir kapalıyım iyiki de kapatmış 
(20 puan) tarafından
Sen şuan kapalı olduğun için artık normal geliyor ama işte inşallah bende kapanirim
0 oy
(25,224 puan) tarafından
İstiyor ama baskı yapmaz inşallah birgün sende kapanırsın der dua eder bunun için 
(20 puan) tarafından
En güzeli canim
0 oy
(33 puan) tarafından
Kapanmamı ister ama hiç söylemez dile getirmez ben seni böyle gördüm böyle beğendim kapanacaksan benim için değil Allah için  kapan der nişanliyken hatta kendi annem ona baskı uyguladı işte sen söyle kapansın diye eşim ben karışmam onun isteği benim zorumla kapanacaksa hiç kapanmasin dedi kaynanam da hiç karışmadı cok şükür 
(20 puan) tarafından
Ne güzel canim doğru söylemiş insallaj bizde birgün kapaniriz
(33 puan) tarafından
Amin inş
0 oy
(215 puan) tarafından
Eşimin yengesi açıktı çocuk olduktan Bi müddet sonra kapandı, ben eşime sordum sevgiliyken, abin mi istedi yengen mi diye, oda abim karışmadı yengem kendisi istedi dedi. Kaynanam açık durmadan bu gençler niye kapanır anlamam dedi yani laf sokuyordu eltime, bende şakayla karışık anne çıplak gezdircen sen bizi belli dedim bişey diyemedi. Bende açığım ama mutasıp olanlardanım vucüt hatlarım belli olsun istemem, üzerime dikkatleri çekmem, herkes özgür ister kapanır ister açılır. 
(20 puan) tarafından
Aa senin kaynananda bi tuhafmış gerçekten
(215 puan) tarafından
Kapalılık daha çok yakışmış içinden gelmiş kocası müsaade etmiş hatta karışmamış ne güzel, ama kadın bizlere laf sokacak bişey illaki bulur. Fikir sunmak ayrı şey karışmak ayrı.
0 oy
(1,157 puan) tarafından
Ben bazen sorarim kapanmami istermisin diye icinden gelirse kapan der hep su zamana kadar boyle soyledi benim dememle degil kendi isteginle kapanmak istersen kapanirsin diyor 
0 oy
(7,654 puan) tarafından

Tesettür Allahin Emri Hakkıyla Kapanabilene ne mutlu Insallah Rabbim Bana da nasip eder hem ruhen hem fiziken...

Bazi ben kapaliyim tesettürlüyum diyenlere gördükçe sinirlerim hopluyor saçım açık sadece

Avm mescitlerine gidin bir çok açık kadin orda kapanıp namazını kılıyor ne mutlu allah herkese nasip etsin

Hazir olmadikca kapanma bunu ti ye alıp kapanip acılan dalga gecen bi sürü insan taniyorum
0 oy
(261 puan) tarafından
Tesettürlü bayanlar aciklardan daha guzel giyiniyor bence
(7,654 puan) tarafından
Tesettür çok yanlış anlaşılmış iste
Sinem hanim ben herkese saygi gösteririm kavga icin de demiyorum ama
Benim cevremde Allahin emrettiği sekilde kapanan kişi sayisi cok az...
0 oy
tarafından
Es istiyor diye kapanacaksaniz hiç kapanmayin daha iyi. Çünkü bir zaman sonra acilirsiniz tekrar. Ne yaparsanız yapın Allah için yapın.

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 1,158 göst.
2 Ağustos 2024 Aile kategorisinde _Melek_ (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 1,095 göst.
20 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde İnstructor (738 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 347 göst.
4 Aralık 2020 Aile kategorisinde Yesilim (2,066 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 275 göst.