0 oy
783 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,287 puan) tarafından
Kızlar Ben eltimle Iyi anlaşırım kafa dengimdir birbirimizi seviyoruz bana yenge der kendisi 5 yaş küçük benden bi tane de nişanlı Eltim var ama ne gelmeden tartışmalar çıkardı hepimizle ilgili söyledi kaynım bile artık istemiyor onu o derece yüzük taktıkları gün kaynım benimle konuşmuyor yüzük atıcak sınavdan sonra herkese öyle diyor yani bi insan neden gelmeden böyle yapar ki ve evi de ayrı olucak ben 5 yıl ev üstünde kaldım bu Eltim de 3 yıl oldu ev üstünde sizlerin eltilerinizle aranız nasil

39 Cevaplar

0 oy
(2,270 puan) tarafından
1 tane var gayet iyiyiz 
(1,287 puan) tarafından
Masallah
-Reklam-
0 oy
(33 puan) tarafından
Hic eltim yok ama olmasını isterdim kaynıma diyorum bazen kısmet hayırlısı 
(1,287 puan) tarafından
Hayırlısı olsun canım inş güzel birine denk gelirsiniz
0 oy
(535 puan) tarafından
Ben eltimle evlenmeden önce kanka olduğum için arkadaşız yani Çok çok çok seviyorum onu
(1,287 puan) tarafından
Bende 3 eltimle eskiden samimiydik kaynimla ayrılınca artık konuşmayalım dedi 2 yıl konuşmadık sürpriz bir nisan taktılar üstelik benide çağırmadilar bende onunla mesafeliyim gelmeden fesatlık yaptı
0 oy
tarafından
Ben hiç birini sevmiyorum. Yanıma gelip ikiside hep böyle çektik böyle yaptılar bize dedi. Onlar için üzüldüğüm ailedekilere bilendiğimi bile biliyoru. Böyle anlatır anlatırlardı. Zaten kanlı bıçaklı bunlar derdim. Bi de ortama gelince fısır fısır konuşmalar gülüşmler canım cicimler. Arkamdan her hareketme mana bulup konuşmalar. Şimdi hiç biriyle samimiyet kurmuyırum. Çok istiyolar konuşmak ikiside açıkça samimi olmak istemediğimi söylüyorum
(1,287 puan) tarafından
Iyi yapıyorsun öylelerine mesafe sart
0 oy
(2,128 puan) tarafından
2 eltim var en büyükle anlaşamam muhattapda olmam zaten ortancıyla daha iyiyiz konusuruz dertlesiriz felan
(1,287 puan) tarafından
Allah muhabbetinizi arttirsin
0 oy
(174 puan) tarafından
O eltilerle dertlerinizi paylasmayin yeri geldimi yüzünüze vurur en buyuk düşman o 
0 oy
tarafından

Bir tane eltim var onu da seviyorum 

0 oy
(135 puan) tarafından

Valla eltim yok iyiki de yok :) olmayan eltimle bile anlasamiyorum düşüncesi bile gıcık ediyor beni :D

(1,287 puan) tarafından
Çok güldüm
0 oy
(12,520 puan) tarafından
3 tane eltim var üçü de benden büyük ablam yok ama ablam gibiler üçünü de çok seviyorum :) 
(1,287 puan) tarafından
Ne guzel
0 oy
(7,148 puan) tarafından
1 aylık eltim var şimdilik iyiyiz Allah bozmasın :D
(1,287 puan) tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
(590 puan) tarafından
2 tane var ben en büyüğüm ortanciyla çok olaylar yaşadık birbirimiz sevmek ama karşılıklı dairelerde oturuyoruz küçük olanı severim anlaşırız dertlesiriz 
0 oy
tarafından
Biri ile iyi biri daha sözlü ama onu hix sevmem
0 oy
(902 puan) tarafından
Biriyle bacı gibiyiz ötekiyle düşman gibiyiz
0 oy
(197 puan) tarafından

Çok seviyorum çünkü o benden ben ondan habersiz Allahın canını almasın kim bilir nerde şimdi bekar dolaniyo:D

(7,148 puan) tarafından
Kız, Allah seni napmasın kdkddkdm
0 oy
tarafından
Ben Eltımı çok seviyorum zaten burda 

❤️❤️❤️❤️❤️Gece kuşu ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ 
0 oy
(3,897 puan) tarafından
Karşılıklı dairelerde oturyoz biz gayet de severim..hatta biz baska yerde oturyoduk...onların karsi daire bosalinca hmn bize haber verdiler gelin diye biz de geldik:)
0 oy
(7,127 puan) tarafından
1 tane eltim var küs degiliz ama yinede konusmuyoruz 
0 oy
(5,371 puan) tarafından

İyidir uzağız zaten farklı şehirlerdeyiz çok samimi değiliz ama bi kötülüğünü görmedim iyiyizdr yani şükür :)

0 oy
(5,269 puan) tarafından
Büyuguyle aram yok kucukle iyiyiz şuan çay içiyoruz bana misafirlige geldi :)))

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 446 göst.
12 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi semiz (280 puan) tarafından soruldu
+1 oy
54 cevap 1,405 göst.
9 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 944 göst.
20 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Yasemin58 (369 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,048 göst.
10 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,154 soru

12,438,681 cevap

45,905 kullanıcı

Kategoriler

...