Biz kadınlar sürekli hediye supriz bekliyoruz ama biz ne kadar yapıyoruz?¿ benim eşim normalde ise doğru düzgün gitmiyordu hamdolsun allah devamını getirsin inşallah 1 haftadır düzenli ise gidiyor ve bu beni gerçekten mutlu ediyo bunu göstermek adına aslinda sadece içimden geldiği için eşime ciceksepetinden su çikolata kaplı meyveler falan oluyor ya onlardan sipariş ettim iş yerine gidicek daha eline ulaşmadı ve bunu yapmak onun mutlu olucağını düşünmek beni inanılmaz mutlu etti.. bu benim daha yeni aklıma geliyor. Belki sizlerede fikir olur sizde yaparsınız diye paylaşmak istedim. Sadece bizim değil herkesin sebepsiz mutluluğa sebepsiz sürprizlere ihtiyacı var belki bir arkadaşınıza aileden birilerine eşinize bu şekilde bir supriz yapabilirsiniz bu gerçekten sizide çok mutlu edecektir.. bizim çokta mükemmel bir evliliğimiz yok hatta sorunların mutluluktan çok olduğu bir evliliğimiz var ama hep beklemekle çözüme ulaşmıyor bazı şeyler. Düşünsenize herkesin yanında eşinizin size değer verdiğini görmek herkesin görmesi çok mutluluk verici olmalı.. inşallah bir gün eşimde benim için birşeyler yapar evleneli 4 yıl oldu bir gül almisligi olmayan bir adam için yaptığım ufak şey sizede fikir olsun istedim.
ay canim.ne guzel yapmissin insallah duzelir camim insallah bende hep esime supriz yaparim o az yapar hatta hic yapmazdi soyleye soyleye yapmaya basladi napalim erkekler oyle:)
Canim cok iyi yapmissin insallah insallah cok mutlu olursunuz sonuc ne oldu peki merak ettim :))
Biz evlendigimizden beri ben tek özel günü bile kaćırmadım hep süpriz yaptım eşime 3 yıl boyunca doğum günü evlilik yıl dönümü dogum gunü sevgililer günü babalar günü hep güzel yemekler yapar pasta alır hediye alırdım o bana hiç bişey mutluluktan 4 köşe olurdu ben onun mutluluguyla mutlu olurdum ama ondan bişey görmeyin benimde ićin de heves kalmadı günleri bile hatırlamıyorum bazen en Son 4 . Evlilik yıldönümü bi pasta kendim pasta yaptım o evlenmeden öncede o bana çok ilgiliydi evlendik adam 360 derece döndü
Canım nasıl siparis ettin instegramdan mi yoksa uygulamayı mi indirdin
Işe gitmiyosa nasıl geciniyorsunuz
1,488,515 soru
24,331,571 cevap
345,682 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın